Издирват четирима, измамили дядо в Пловдив

Те отнели от дома му 200 лева, 50 евро и 50 долара
5
Издирват четирима, измамили дядо в Пловдив
Снимка: Булфото

Полицията издирва четирима мъже, успели да измамят 85-годишен мъж от Пловдив, съобщават от Областната дирекция на МВР в града.

Сигналът на измамата е подаден от 31-годишния внук на потърпевшия. Той разказал, че около 11.00 часа дядо му „поканил” в дома си четирима неизвестни за него мъже, под предлог, че ще му разяснят как да получи помощи от Европейския съюз.

Докато единия от измамниците бил до пенсионера, другите трима отнели от съседна стая на жилището 200 лева, 50 евро и 50 долара. Работата по случая продължава.
 


5
Още по темата: Пловдивизмама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 7 години
Предупреждение! Мъжете са много елегантно облечени и учтиви господа. Българи. Влизат без взлом в жилищата на много възрастни и самотни ПЕНСИОНЕРИ/ПЕНСИОНЕРКИ и действат по описаната схема. Крадът само пари и злато ако има. Появили са се и в София.
3
3
 
3
 
! Отговори
следовател преди 7 години
Внукът на дядото е замесен. Той ги е изпратил тея "калайдисани консултанти".
2
3
 
11
 
! Отговори
Хайде да почакаме преди 7 години
да ги хванат, та да видим те от кои са.После евродепутатите ни да докладват пред Европейския парламент, как някои представители на определени общности първо посегнаха на езика ни, а сега се опитват да ограничат свободата на словото (едни млади жени щели да протестират срещу използването на определени изрази), а също така, искат да ограничат правото ни на информираност - ако се съобщи коя общност се е "специализирала" да върши определен вид престъпления, това било дискриминация!
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Четирима здрави, прави мъже са тръгнали по квартирите с цел грабеж. Не са набелязали собственици на картини или диаманти за милиони, а са се прицелили в самотни пенсионери - най-онеправданата прослойка в България.Що за *** трябва да си, за отнемеш от 86-годишен старец толкова дребни суми?