Шофьорът с "Ауди“, убил дете, и преди карал като луд

Бащата на момчето се разправил физически с убиеца
15 апр 2015 18:00,
144
Шофьорът с "Ауди“, убил дете, и преди карал като луд
Снимка: Dnes.bg

Шофьорът, който блъсна и уби дете в Панагюрище, и друг път карал на скорост и самонадеяно. Това разказаха близки на прегазеното момче.

„Бизнесменът си кара постоянно така, с хубави коли, и целият град го знае. Каквото и да направи, явно си има възможности и се оправя винаги.” Това заяви пред Dnes.bg стринката на прегазения 6-годишен Петър - Лазарина Гевечанова.

Още по темата
6-годишно дете с велосипед беше блъснато от шофьор на джип и почина на място. Инцидентът е станал късно снощи до  местния хлебозавод. Хората в района разказват, че виновникът за тежкия инцидент редовно нарушава правилата за движение по пътищата, но досега не е бил наказван нито веднъж.

44-годишеният бизнесмен Цветан Пъков се е движил с несъобразена скорост с джипа си в Панагюрище, докато 6-годишният Петър карал колело. Една от версиите е, че детето е изскочило на пътното платно. Съседи обаче твърдят, че то е карало плътно залепено до банкета.

„Карат като ненормални – тук е като състезателна писта.”, разказа един от съседите.

Тялото на момченцето е влачено 70 метра. В района няма спирачен път.

„От там някъде, от стълба до тука да влачи детето, ужас”, разказа човек, който живее в района на инцидента.

Бащата на Петър се саморазправя физически с шофьора след инцидента. Днес следобед 6-годишното дете беше погребано.

„Сега се надявам да получи заслуженото – нашето не може да го върне”, добави стринката на Петър.
Алкохолната проба на шофьора е отрицателна. В момента Цветан Пъков се намира в ареста за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още по темата: детешофьоржертва
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
0
 
! Отговори
TNT преди 9 години
Трябва да има специален тест за интелигентност и да не се разрешава да карат подобни автомобили с които да си избиват комплексите убивайки деца. Докато не започнем да линчуваме всеки нищо няма да се оправи тъй като държава няма.
102
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ako bastat na deteto ne e otnel knijkata na ubieca zaedno s racete mu- zna4i nisto nema da se polu4i osven pogrebenie, muki i mnogo tajen jivot.
101
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До онбашиятаздрави и отрудени хора... хахаха А в София... само болни, мършави мързеливци... Случката е трагедия, която може да се случи както в най-затънтеното селце с 1 автомобил в него, така и в големия град. Вие може да сте играл до 8:30 , ама в днешно време децата сами НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИГРАЯТ. Горката малка душичка и горките му родители. Дано решението на съда да бъде адекватно.
100
0
 
5
 
! Отговори
123 преди 9 години
Цветан Пъков е задържан с прокурорско постановление до 72 часа и прокуратурата ще внесе искане за постоянното му задържане под стража в Окръжния съд в Пазарджик.От прокуратурата съобщават, че обвиняемият Цветан Пъков е осъждан през 2012 година за опит за унищожаване на чуждо имущество и е наказван двадесет пъти по административен ред за нарушения на Закона за движението по пътищата. Затвор!!
99
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може да си предполагате каквото искате, но няма никакви данни за скоростта, освен глупостите на комшиите. А ако няма следи от удар по предната броня, човекът просто може да си отиде вкъщи. Е, може да приведете като доказателство, че "преди време около Шумен 2 джипа пълни с пуберитети, се гонеха в насрещното"...
98
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България-една умираща държава!Точка.
97
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Do tezi koito obvinqvat roditelite, che sa pusnali deteto da kara....mi umnici mojeshe da se sluchi i v 16.30 i maikata da e do nego...da pochiva v mir dushta mu...a onzi galfon gospod nqma da go zabravi
96
0
 
8
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
аз съм шофьор с над 50 години практрика , в населено място карам със съобразена скорост или с 5 , 19 км/ч по-ниска от ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА скорост оказана на табелата преди влизането в населеното място , ало либсва такава , по правилник нетрябва да се превишава 60 км/ч . УБИЕЦА Е ВИНОВЕН - КАРАЛ Е С НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ И С ИЗГАСЕНИ СВЕТЛИНИ , ПРИЧИНИЛ Е СМЪРТ ПО НЕБРЕЖНОСТ - затвор 15 години (ако не го утрепат преди това ) !
95
0
 
6
 
! Отговори
123 преди 9 години
110, инцидента е станал около 20 20,слънцето залязва в 20 05 в Панагюрище според синоптик.бг...аз съм на същия часови пояс с България и виждам много добре колко е светло в 20 30,а тази кола предполагам е имала и фарове...А това,че въпреки фактите толкова упорито защитавате един убиец- не виждам смисъл въобще да коментирам..
94
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен Не е нужно да си купува процеса, това е обикновен пътен инцидент, за който вина има колкото шофьорът, толкова и родителите на детето.
93
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 15 Аз пък твърдя, че нито едно от трите не е вярно. Може на тебе да ти се иска да е така, но ако си вярваш, значи си за лудницата. В съда с такива "факти" само ще ти се изсмеят.
92
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНищо не вземат, има си техническа експертиза, основана на физични закони и елементарен здрав разум. А не на разкази на очевидци, които на око определят скоростта на автомобил.
91
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 111 Аз съм свидетел, че вие редовно карате с несъобразена скорост в населено място. С около 140 км/ч.
90
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 123 Какво значение има дали съм роднина и колко упорито го защитавам? Не съм роднина, дразня се от прости хора, които упорито твърдят, че в 20:30 часа навън е още светло. А вие роднина на нехайния баща ли сте, та толкова упорито неглижирате вината му?
89
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 105 Ами например детето може изобщо да не е блъснато с предницата, за да няма спирачен път, значи изобщо не го е видял. А с Ауди Q7 изобщо няма и да разбере, че има дете под гумите, затова и го е влачил толкова. Това Ауди не е кола, а камион. И какво значи надявал се да се откачи от колата? Ако е искал да се откачи, достатъчно е било леко да натисне газта. Но не, човекът е спрял и е изтърпял да го набият.
88
0
 
5
 
! Отговори
нона преди 9 години
Горкото детенце! Почивай в мир, душице!Смъртно наказение за убиеца!
87
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 9 години
104, вие роднина ли сте му на този бандит,че толкова упорито го защитавате?
86
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 101 Не, в 20 ч вече не е светло, а в 20:30 си е направо здрач. И няма как да е карал със 140, такива цифри може да си изсмуква от пръстите само неспециалист. Само от някакво сиромахомилство сте склонни да пратите човек на бесилото.
85
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 100 И какво ако се докаже, че Аудито не е карало с превишена скорост, детето е залитнало и паднало под гумите, а бащата по това време си е пиел ракията пред телевизора? Много бързо по разказите на няколко съседи решихте кой е виновен и как е станало всичко.
84
0
 
5
 
! Отговори
123 преди 9 години
С поведението си на пътя, шофьорът на Аудито показва престъпна липса на каквато и да е отговорност-не може в населено място да се кара все едно е 5 лентовата магистрала Дубай-Абу Даби...