Шофьорът с "Ауди“, убил дете, и преди карал като луд

Бащата на момчето се разправил физически с убиеца
15 апр 2015 18:00,
144
Шофьорът с "Ауди“, убил дете, и преди карал като луд
Снимка: Dnes.bg

Шофьорът, който блъсна и уби дете в Панагюрище, и друг път карал на скорост и самонадеяно. Това разказаха близки на прегазеното момче.

„Бизнесменът си кара постоянно така, с хубави коли, и целият град го знае. Каквото и да направи, явно си има възможности и се оправя винаги.” Това заяви пред Dnes.bg стринката на прегазения 6-годишен Петър - Лазарина Гевечанова.

Още по темата
6-годишно дете с велосипед беше блъснато от шофьор на джип и почина на място. Инцидентът е станал късно снощи до  местния хлебозавод. Хората в района разказват, че виновникът за тежкия инцидент редовно нарушава правилата за движение по пътищата, но досега не е бил наказван нито веднъж.

44-годишеният бизнесмен Цветан Пъков се е движил с несъобразена скорост с джипа си в Панагюрище, докато 6-годишният Петър карал колело. Една от версиите е, че детето е изскочило на пътното платно. Съседи обаче твърдят, че то е карало плътно залепено до банкета.

„Карат като ненормални – тук е като състезателна писта.”, разказа един от съседите.

Тялото на момченцето е влачено 70 метра. В района няма спирачен път.

„От там някъде, от стълба до тука да влачи детето, ужас”, разказа човек, който живее в района на инцидента.

Бащата на Петър се саморазправя физически с шофьора след инцидента. Днес следобед 6-годишното дете беше погребано.

„Сега се надявам да получи заслуженото – нашето не може да го върне”, добави стринката на Петър.
Алкохолната проба на шофьора е отрицателна. В момента Цветан Пъков се намира в ареста за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още по темата: детешофьоржертва
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
19
 
! Отговори
darcas преди 9 години
Свободния човек носи оръжие и когато няма държава, той е държава. Всички останали са роби
42
24
 
6
 
! Отговори
Лили преди 9 години
Какво упреквате човекът карал колата, нима смятате че е нормално дете на шест години да бъде оставено само на улицата и при това с колело, след 8 часа вечерта на изхода за гр. Стрелча ??? Къде е отговорността на родителите??? За мен те са по-виновни от шофьора. А що се отнася до госпожа - майката която проклиня искам само да й кажа, че клетвите са нещо много лошо и винаги се връщат при този който ги е отправил.
41
4
 
16
 
! Отговори
FR преди 9 години
Браво на бащата и да не спира дотук. Да дебне този *** и да го довърши. Да подпуква и близките му. Мъст трябва да има.
40
0
 
19
 
! Отговори
Де Гол преди 9 години
А къде е била полицията през всичките тези години, като са виждали че този *** кара бясно из града, а къде бяха и самите панагюрци през годините и са го търпели да си кара както си иска, всички сте виновни барабар с това ***,като видите такива комплексари във вашите градове и села или полицията или хората трябва да се организират и да го "помъмрят" за да няма такива случаи . Бог да прости момченцето.
39
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Григоре,никой не говори за 50км. в час,в уличките.Кара се със скорост съобразена с пътната обстановка,в случая спрели коли и играещи деца.Ще караш и с 20км.,ако трябва. Не трябва да те е страх,а трябва да си внимателен.
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ТАНТОняколко пъти
37
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименМутрата е карала минимум със 140 км час в нселено място!Детето е смазано на пихтия!
36
1
 
22
 
! Отговори
ТАНТО преди 9 години
БАЩАТА ДА ВЪРЖЕ УБИЕЦА НА ПЪТЯ И ДА ПРЕМИНЕ С КОЛАТА СИ ВЪРХУ НЕГО.
35
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЛИДЪЛ ,Бургас, Трапезицапаркинга празен мазни мутри паркират на вратите *** магазинадете претича от входа и едвам се отърва от преминаваш автомобилабе ЛИДЪЛ пуснете мутрите с колите вътре,че може да прегазят някой на входа ВИ заради пустата алчност за печалби..Племето е гадно
34
2
 
23
 
! Отговори
адъ преди 9 години
Всъщност виновни са полЮцаите. Онези, които в работно време са все в храстите или по кръчмите. После се пенсионират млади, здрави и прави на по 50 години и ги "обезщетяват" 20 работни заплати.Ако тези си вършеха работата и наказаха когато трябва такива "бизнесмени" много деца щяха да са живи.
33
1
 
16
 
! Отговори
Софийска баница преди 9 години
"Цветан Пъков е осъждан през 2012 г. за опит за унищожаване на чуждо имущество (престъпление по чл. 216 ал.1 , вр. с чл. 18 от НК)."
32
1
 
29
 
! Отговори
Софийска баница преди 9 години
"От прокуратурата посочват, че обвинеямият Цветан Пъков е наказван многократно - повече от двадесет пъти - по административен ред за нарушения на Закона за движение по пътищата."Щом държавните институции не могат да се справят с такива дерибеи, повече от очевидно е, че народа трябва да го направи. Сами се досещате как...
31
20
 
4
 
! Отговори
Григор преди 9 години
Определено си ме е страх да карам по някои улици в населени места. Особено когато отдясно са паркирали кола до кола и нямаш видимост кой и как може да изкочи изневиделица. 50км в час убиват точно толкова колкото и 100 в такава ситуация. А липсата на спирачен път не е проява на наглост тип "ааа *** селяни, че ви сгазим сичките, щот съм голямата работа", а на шок от инцидента. Който не е изпитвал шок, той не знае колко "адекватен" е човек в такава ситуация.
30
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скоро ще започнат да се организират в чети и да ликвидират физически всички мутри и самозабравили се чорбаджии! На народа му писна от престъпници и корумпиран съд! Някои хора, които са разплакали много майки, ще им се потърси незабавно отговорност от самия народ! Ще се ликвидират физически без съд и присъда, защото такива хора не заслужават да живеят!
29
0
 
7
 
! Отговори
СОФИЯНЕЦ ОТ ПЛЕВЕН преди 9 години
СМЕРЧ!
28
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Покажете снимка и на убиеца, за да знаят хората кого да търсят като го пуснете на свобода.
27
1
 
28
 
! Отговори
Малко преди 9 години
Малко му е да го утрепят. Защо след като и преди е карал така - не са му взели книжката и не е в затвора. Така щяха да спасят момченцето , а и самия настоящ убиец , нямаше да бъде убиец.
26
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скапана държава! Скапан и изпростял народ. Не трябва да се тестват хората за алкохол. Простотията и чувството на безнаказаност в тях е достатъчно голяма, че да се държат като ненормалници. Доживотен живот за този ***. И да се моли да го получи, защото бащата на момчето ще го затрие, щом вече се е разправял физически с него.
25
2
 
14
 
! Отговори
edin преди 9 години
Ами комплексарите с изпилените ауспуси на две колела?Ей,ще го накарам някой майчиното си мляко да прокьлне!!!
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tova e ubiez vednaga v Satvora pone 20 g i pari na roditelite vapreki 4e deteto bog da go prosti nama da se Varne no ubiieza Pak 6te Kara i ubiva