Шофьорът с "Ауди“, убил дете, и преди карал като луд

Бащата на момчето се разправил физически с убиеца
15 апр 2015 18:00,
144
Шофьорът с "Ауди“, убил дете, и преди карал като луд
Снимка: Dnes.bg

Шофьорът, който блъсна и уби дете в Панагюрище, и друг път карал на скорост и самонадеяно. Това разказаха близки на прегазеното момче.

„Бизнесменът си кара постоянно така, с хубави коли, и целият град го знае. Каквото и да направи, явно си има възможности и се оправя винаги.” Това заяви пред Dnes.bg стринката на прегазения 6-годишен Петър - Лазарина Гевечанова.

Още по темата
6-годишно дете с велосипед беше блъснато от шофьор на джип и почина на място. Инцидентът е станал късно снощи до  местния хлебозавод. Хората в района разказват, че виновникът за тежкия инцидент редовно нарушава правилата за движение по пътищата, но досега не е бил наказван нито веднъж.

44-годишеният бизнесмен Цветан Пъков се е движил с несъобразена скорост с джипа си в Панагюрище, докато 6-годишният Петър карал колело. Една от версиите е, че детето е изскочило на пътното платно. Съседи обаче твърдят, че то е карало плътно залепено до банкета.

„Карат като ненормални – тук е като състезателна писта.”, разказа един от съседите.

Тялото на момченцето е влачено 70 метра. В района няма спирачен път.

„От там някъде, от стълба до тука да влачи детето, ужас”, разказа човек, който живее в района на инцидента.

Бащата на Петър се саморазправя физически с шофьора след инцидента. Днес следобед 6-годишното дете беше погребано.

„Сега се надявам да получи заслуженото – нашето не може да го върне”, добави стринката на Петър.
Алкохолната проба на шофьора е отрицателна. В момента Цветан Пъков се намира в ареста за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още по темата: детешофьоржертва
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
2
 
8
 
! Отговори
Х преди 9 години
Щом има връзки има само един начин и е показан във филма "ВОРОВШИЛОВСКИЙ СТРЕЛОК"с нашата съдебна система само това е начина.
62
5
 
4
 
! Отговори
до 71 преди 9 години
До когато престанете, да се мислите, за безсмъртни! Вие и вашите деца! До тогава!
61
2
 
7
 
! Отговори
И аз съм баща! преди 9 години
Освен разстрел друго не виждам смисъл... и 100 години да лежи пак ще диша а аз не искам това а в България ще го пуснат защото има пари!!! А докога нашите деца ще умират плащайки нашите грешки? СРАМ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВСИЧКИ!!! БОГ ДА ВИ НАКАЖЕ!!!
60
1
 
2
 
! Отговори
До 69 преди 9 години
*** не може да знае!
59
2
 
4
 
! Отговори
До 66 преди 9 години
Ми ако не може да се справите по друг начин, затворете ги! Иначе алтернативата е погребение!Ти кретена няма да го научиш бъди сигурен! Кретена си е ***!
58
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо чакате другия да ви пази вас и децата ви? Винаги ще има *** по пътищата, но какъв трябва да си да разчиташ на ***, да пази 6 годишното ти дете по път с натоварвно движение?
57
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами да затворим всички деца до 18 годишна възраст в интернати от затворен тип, да мутрите спокойно да си карат с 200км по централните улици ..а и възрастните хора също под ключ ... Лили ....Лилии ...моля те ...
56
13
 
5
 
! Отговори
до 62 преди 9 години
Нямаше ли да е по-добре да внимаваш и да си пазиш детето?Келфайда като го ликвидираш, детето ти няма да възкръсне!
55
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По подобието на пътища в България карат предимно луди,заради безхаберието на държавните служители. А почти всеки в страната е цар,неспазващ Закона.Неговото погазване е символ на гордост и самочувствие.Ниско културна нация....Бог да прости невинното дете.
54
20
 
9
 
! Отговори
Лили преди 9 години
Изобщо не познавам шофьора, но не е нормално дете да бъде оставено на произвола на съдбата по здрач. Родителите трябва да си пазят децата ако наистина ги обичат. Някога наистина карахме колелета до късно но това е ставало в махалата и то на по-голяма възраст. Аз също съм против карането с превишена скорост но мен ме изумява родителската безотговорност в случая, защото в последно време като този шофьор - бол, точно поради тази причина родителите е трябвало да бъдат с момченцето.
53
5
 
14
 
! Отговори
georgi преди 9 години
ако аз бях баща на това дете направо щях да го ликвидирам тоя нещасник
52
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
6 годишо дете само на улицата с колело...! Разтреляйте бащата, скопете майката, да не създават повече поколение!
51
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега ревете! Ако бяхте полагали грижи за детето си щеше да бъде живо и здраво! Сега друг ви е виновен но детето ви го няма!
50
4
 
18
 
! Отговори
123 преди 9 години
До ЛилиИли сте близка на убиеца,или сте супер тъпо парче!Дано си получи заслуженото този нагъл убиец и дано го застигнат всицки клетви!
49
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво е правило 6 годишно дете само на улицата на която минават коли? Баща му за безсмъртно ли го е смятал? Защо никой не задава този въпрос? Защо всички обвинения винаги падат в/у шофьора?
48
3
 
25
 
! Отговори
до лили преди 9 години
като дете до 11 вечерта карахме колела и не ни убиваха
47
2
 
15
 
! Отговори
Невен преди 9 години
Всички сме виновни, защото ако теглихме по един превантивен бой на всеки който кара бързо или като *** нямаше да се стига до такова нещастие. ЖАЛКО.
46
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tozi bashta cql jivot shte sujalqva ,4e ne go e dovurshil vednaga.
45
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Живея в Стокхолм ...в жилищните комплекси се кара с 40км, в града с 50 ...а ако минеш с повече от 10 от над 20 разрешени в/у пешеходната пътека ...миже и никога да не си видиш книжката ...не дай си боже да те хванат с алкохол ... Бащата на детето се е изложил малко но , не му е било до убийства ...не искам и да си представям какво е изживял ...лека му пръст на детето
44
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истинският убиец е държавата и съответно контролните и органи. Няма контрол всеки прави каквото си иска , и тъй като болшинството бългалски народ останал да обитава територията наречена България е изконно *** това е резултата.