Софиянец преби съседите си, ядосан от шума им

След побоя е починала жена, мъжът й е ранен
119
Софиянец преби съседите си, ядосан от шума им
Снимка: Булфото, архив

Мъж на 32 години преби свои съседи заради вдигане на шум през нощта в столичния ж.к. "Красно село".

След побоя, станал на 8 април час след полунощ, е починала жена на 52 години, а мъж на 49 години е ранен, съобщиха от полицията.

Скандалът между съседите е избухнал заради шума, които са вдигали пребитите мъж и жена, които са живеели заедно, но кавгата е прераснала във физическа разправа. 

Жената, която била с по-сериозни наранявания, е откарана в болнично заведение.

Там по спешност била настанена в шокова зала, но въпреки усилията на лекарите е починала.

Извършителят е задържан и му е повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост вследствие на умишлено нанесена телесна повреда.

По искане на прокуратурата, съдът е наложил на извършителя постоянна мярка "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
22
 
! Отговори
Ани преди 9 години
Преди три месец съсед нахълта у нас и нападна майка ми, защото другите съседи на етажа вдигнали малко повече шум на Ивановден, а той беше пиян и объркал вратите. Слава Богу, тя се отърва само с леко нараняване на ретината и уплах. Веднага повдигнехме обвинение, а въпросният позвъни да се извини едва след като му връчиха призовка да се яви на разпит. Оказа се, че е действащ военен, сега го съди директно военен съд.
44
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега шум ще му вдигат само, топките на съкилийниците , до като се удрят в *** му :)) или в брадата
43
4
 
0
 
! Отговори
Явор преди 9 години
До АнонименЩе ми цитираш ли закона в който пише, че не е законно да се правят закони в жилищни сгради?
42
13
 
27
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 9 години
Браво на човека ! Аз се подписвам с двете си ръце в негова защита! Един часа след полунощ пияни *** не позволяват на никого да спи. Ами ако човека е на работа от рано сутринта. Само бои за такива ***! А и човека е бил под афект! Въобще не би трябвало да му се търси отговорност! Свършил е работата на храбрите полицаи!
41
2
 
9
 
! Отговори
до боц преди 9 години
Не съм отварял Наказателния кодекс от каже речи 7г, а и по принцип наказателното не ми е било любимо. Но ако това е точната квалификация(имам съмнения, че журналята са записали правилно) се има предвид следното. Деецът е нанесъл побой умишлено, но смъртта не е целения резултат. За разлика от смъртта с пряк умисъл, когато това е била целта на самото деяние. Но както казах карам на спомени логика в тълкуването. А да и не това(законите) е проблемът на българското правораздаване, а тяхното прилаган
40
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 48 - ти нормален ли си? Ми нали всеки, който е убил човек после се оправдава че не е искал. Това какво пише в конституцията и как се разбира от съда са две различни неща. И силно се съмнявам че си чел конситуцията.
39
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой няма право да причинява смърт, но ако това което е казано в статията е изчерпателно: Той е бил сам, а наглеците двама. Човека е жертва на наглостта на тези мъж и жена които със шума си му пречат да си почине и да бъде пълноценен на работното си място. Присъдата му трябва да бъде намалена поради облекчаващи вината обстоятелства. Аз лично снощи бях обект на такова безобразие. Те са виновни!
38
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ние сме е.ати озвирелите и мразещи скотове..
37
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
някои съседи просто не се търпят
36
3
 
6
 
! Отговори
wesko преди 9 години
twa e shtoto ogromnata ni po shtat policiq si wyrshi rabotata mnogo dobre!
35
4
 
3
 
! Отговори
До боц преди 9 години
Умишлено, защото е било при саморазправа от негова страна. Т.е. той, по своя воля е нанесал телесната повреда. Непредпазливост, защото НЕ ги е бил докато умрат, а тя е умряла в следствие на нанесените телесни щети.
34
13
 
12
 
! Отговори
боц преди 9 години
Що за тъпо определение-причиняване на смърт по непредпазливост вследствие на умишлено нанесена телесна повреда!?Хем умишлено, хем непредпазливо!Е заради тъкива двусмислици, с които е пълен наказателния кодекс, процъфтяват и богатеят адвокатите и няма виновни осъдени.
33
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не ги е извикал полицаите да им напишат акт щото от колата им шуми.
32
7
 
24
 
! Отговори
факт преди 9 години
Да напълното те подкрепям - идват от селата разни индивиди-Че то кореняците софиянци са селяни от шоплука. В София няма други други освен селяни. И малко граждани от Варна, Русе, Пловдив. Когато София става град, едниствените градове в БГ са Пловдив и Русе. В София са живели основно турци, *** и евреи и шепа местни селяни, които са били не повече от три хиляди души.
31
5
 
33
 
! Отговори
Сержант преди 9 години
Имам такива гадоеве където вдигат шум постоянно . Живеят под мен. Полицията съм ги викал десетки пъти и идват и им се молят буквално да спрат музиката. Как според вас се лекува това. Яко кютек и толкова!
30
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То точно когато имаш малко дете вдигаш шум денонощно - рев, крясъци по детето защо се е напикало нас**ло и тн, отделно настилка "ламинат" по която всеки пантоф се чува като пневматичен чук, уж за да чисти булката по-лесно и тн и тн.. Не е лесно да живееш със селяни.
29
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смятам, че ще е по-коректно ...сайта да се преименува на бг.смърт ....живея в чужбина , и всеки път като искам да прочета новините от родината, разбирам единственно кой е умрял, убит или кой се е самоубил ....хващам страх да се пребирам ...без да искам ще вдигна шум на някой по улицата и ще ме очисти без да му мигне окото ://
28
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вдигали шум другия път влязъл е за да ги ограби така е като се напълни с разни *** държавата от целия блок само на тоя психопат и крадец ли са му се причували гласове.
27
9
 
23
 
! Отговори
Гад преди 9 години
Браво на човека, ха дано сега повече шумни *** да прочетат новината, та да си вземат бележка.
26
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Затова я продадох панелката.Като се напие комшията и като тресне жена му вратата на хола и моята се отваряше на долния етаж.