Георги звъннал на приятелката си: Наръгаха ме...

Съучениците му потресени от кървавата разправа в Борисовата градина
3 юни 2015 08:12,
133
Георги звъннал на приятелката си: Наръгаха ме...
Снимка: Булфото

Георги успял да се обади на приятелката си и й казал, че са го наръгали. Тя пък се обадила на 112 и веднага тръгнала към мястото, обяви пред Нова тв най-добрият приятел на убития тийнейджър – Константин.

"Ходили сме няколко пъти там, в Борисовата градина. Не е имало никакви проблеми. Не мога да го осмисля защо се случи", добави момчето.

Още по темата

Константин допълни, че Георги си имал сериозно гадже от шест месеца. И не вярва, че приятелят му е убит заради ревност.

"Лора, приятелката му, е много зле. Тя е била първата, която го е видяла", каза Константин и добави, че много се надява да има свидетел, да се намери улика и убиецът да бъде разкрит.

Други съученици на Георги недоволстват, че го изкарват ултрас и луд футболен фен. "Това не е вярно. Той не би тръгнал да се бие с когото и да било", каза негов съученик.

Момчетата твърдят, че между Банковата гимназия и Строителния техникум няма вражда. И не вярват във версията, че Георги е убит така жестоко и хладнокръвно от някой от техникума.

Разследването на убийството на 16-годишното момче в Борисовата градина продължава. Две са основните версии, над които полицията работи.

Първата - че убийството е станало след спречкване за момиче. Според другата версия убиецът и жертвата са били в една и съща компания, а спречкването е станало случайно.

Психолог на Държавната агенция за закрила на детето ще се срещне днес със съучениците на убитото момче. Целта е да им окаже психологически подкрепа.

Очаква се днес и полицията да съобщи повече подробности за случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
4
 
39
 
! Отговори
ени преди 8 години
Жалкото е, че при тази демографска криза в страната си отиват деца и млади хора. Отвратително е!
47
20
 
10
 
! Отговори
Силви преди 8 години
До Анонимен 79Кой ли е на власт последните 5-6 години??????Не съм за БСП и ДПС , но докато те бяха на власт цареше спокойствие, а сега какво става ?????Значи никога повече ГЕРБ, не искам да бъда грешно разбрана в никакъв случай не политизирам драмата, напротив много ми е жал за момчето.Но всички ние знаем, че това е един от поредните които ей така си отиват от този живот, без дори да са се насладили на живота.
46
3
 
4
 
! Отговори
българин преди 8 години
До Анонимен 71:Много по-полезно, за всички българи, ще е, ако, вместо да става бай ти Тошо, до него легнете всички *** като тебе.
45
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 79:Убийствата не са повече, в сравнение с преди 10, 15 и т.н. години. Просто сега им се дава повече публичност, защото има повече медии. Те печелят пари от зрителска/читателска аудитория. А аудитория има когато има сеир - кървища, драми и т.н.
44
0
 
13
 
! Отговори
Случаен преди 8 години
Изводът е! Все повече млади хора и деца, дори бебета си отиват от този свят. Коя е причината? Причини много.Човешката глупост е безмерна. Никой и никога не е застрахован, какво ще му се случи. Стар, млад дете, новородено бебе, та дори и току що раждащ се. Накъде отива този свят? Това е жалкото! Да почива в мир момчето и Бог да даде сили на родителите му. Жалко за този народ и този свят. Всичко друго са празни тълкувания и приказки.
43
0
 
2
 
! Отговори
Аз съм преди 8 години
До АНОНИМЕНТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Родителите са работещи хора, в сивия сектор! Бащата се занимава с производство на мебели! Не пишете глупости!
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо винаги се разследва онзи, който е видял/чул жертвата за последно.
41
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До OMG_Luckerи десет деца да имат, болката от загубата на дете е една и съща :(
40
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горкото семейство! Съболезнования.
39
14
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех, къде си бай Тодоре ?! Стани и ела пак да ни управляваш, че с тази демокрация не се търпи вече!
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До OMG_LuckerИ на мен ми е много мъчно.От както разбрах не мога да се успокоя
37
8
 
18
 
! Отговори
Локомотива преди 8 години
Американски *** сега как ще рекламирате Демокрацията си като стават такива работи посред бял ден? Утре американски *** може на пейката да легнат и вашите деца и дори с един чувал долари няма да ги съживите!
36
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По последни данникоито чух е наръган от син на депутат на ГЕРБ! убийството ще остане неразкрито
35
0
 
35
 
! Отговори
Протестант преди 8 години
Обажда се на приятелката си, че са го наръгали, но не казва кой е. Или не е знаел кой го е наръгал, ако беше познат щеше да каже, или не му е стигнало времето... Може и да са били повече хора и затова да не е успял да каже, че е "Иван" примерно. Жалко за момчето.. Лека му пръст..
34
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 72,Никакъв евроатлантик не съм. Българин съм и гледам да преследвам интересите на България. ЕС не е супер, но го предпочитам пред Путин. Просто ме удивлява, че троловете не се сдържаха дори под новина като тази. Не знам какъв човек трябва да си, че дори тук да прокарваш Анти-ЕС линията на този, който ти плаща.
33
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
67, специално за саламите и луканките мога да разказвам доста, щото мой роднина е работил известно време в месокомбинат като ръководен кадър през соца (някъде през 1960-те). Ако мислиш, че си ял читаво месо...е, ще трябва да те разочаровам.
32
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
tragedia....mlado mom4e...az naprimer amerikanski filmi ne gledam ve4e. tam samo ubiistva, dalaveri, presledvania.....i tova li e poukata? ako njakoi ne ti pasva, otarvi se ot nego...gevee se givot bez Bog, zatova e vsi4ko. Pove4e ot polovinata roditeli sa razvedeni, njamat primer dezata.
31
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другият път след като изпушат по една трева, напсуват се на тема ЦСКА-Левски,и извадят ножовете , моля да застанат пред някоя камера,за да се види дали са играли честно.iron maiden be quick or be dead
30
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такава е опорната точка - каквото и да се случи, виновен е ЕС и трябва пак да се прегърнем с Русия. Ама такава им е работата, дано поне им плащат добре.
29
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПСИХОЛОГ И 20 ПСИХОЛОЗИ А РАБОТЯТ ВСЕ ТАЯ,ВСИЧКИ СТЕ С МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЯ КАКВИТО РОДИТЕЛИТЕ ,ФИЛМИТЕ,ПРЕДАВАНИЯТА И НОВИНИТЕ ВИ САМО УБИЙСТВА НЕГАТИВ ЛЪХА ОТ ВСЯКАДЕ В БЪЛГАРИЯ ШОФЬОРИ СЕ ПСУВАТ И ДЕРАТ ПО УЛИЦИТЕ НЯМАТЕ ТЪРПЕНИЕ ЕДИН КЪМ ДРУГ ,ДЕЦАТА ВИ ВИ КОПИРАТ ОПОМНЕТЕ СЕ ,ЧЕ ЗА 25 ГОДИНИ МНИМА КРАДЛИВА ДЕМОКРАЦИЯ СТЕ СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В ЗВЕРОВЕ ,ПООГЛЕДАЙТЕ СЕ НА КАКВО ПРИЛИЧАТЕ ,БЕДНОСТ ДУПКИ МИЗЕРИИ,КЪДЕ ВИ Е ПОЛИЦИЯТА САМО ПО ПЪТИЩАТА ВИСЯТ ,БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е ОГРОМНА,МНОГО ЖАЛКО ЗА ВАС.