Георги звъннал на приятелката си: Наръгаха ме...

Съучениците му потресени от кървавата разправа в Борисовата градина
3 юни 2015 08:12,
133
Георги звъннал на приятелката си: Наръгаха ме...
Снимка: Булфото

Георги успял да се обади на приятелката си и й казал, че са го наръгали. Тя пък се обадила на 112 и веднага тръгнала към мястото, обяви пред Нова тв най-добрият приятел на убития тийнейджър – Константин.

"Ходили сме няколко пъти там, в Борисовата градина. Не е имало никакви проблеми. Не мога да го осмисля защо се случи", добави момчето.

Още по темата

Константин допълни, че Георги си имал сериозно гадже от шест месеца. И не вярва, че приятелят му е убит заради ревност.

"Лора, приятелката му, е много зле. Тя е била първата, която го е видяла", каза Константин и добави, че много се надява да има свидетел, да се намери улика и убиецът да бъде разкрит.

Други съученици на Георги недоволстват, че го изкарват ултрас и луд футболен фен. "Това не е вярно. Той не би тръгнал да се бие с когото и да било", каза негов съученик.

Момчетата твърдят, че между Банковата гимназия и Строителния техникум няма вражда. И не вярват във версията, че Георги е убит така жестоко и хладнокръвно от някой от техникума.

Разследването на убийството на 16-годишното момче в Борисовата градина продължава. Две са основните версии, над които полицията работи.

Първата - че убийството е станало след спречкване за момиче. Според другата версия убиецът и жертвата са били в една и съща компания, а спречкването е станало случайно.

Психолог на Държавната агенция за закрила на детето ще се срещне днес със съучениците на убитото момче. Целта е да им окаже психологически подкрепа.

Очаква се днес и полицията да съобщи повече подробности за случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
22
 
! Отговори
До 5 преди 8 години
Колко често те ръгаха с нож, че знаеш човек как реагира в "тази ситуация" и на кого би се обадил. Губил ли си кръв някога експерте? Много сте наясно всички с "всяка ситуация"...мир на праха на детето и наказание за отговорния/те за това деяние.
7
2
 
16
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
Миналата година бях за два дена при роднини в София и ми препоръчаха да не замръквам по улиците -"Не че нещо , но за всеки случай
6
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Виновни са комунистите които за 45 години руско робство съсипаха България.
5
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Децата ни умират тук,а ние си мълчим и ги изпращаме в чужбина.Нема такава държава с такива примирени души
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека разследващите органи приключат и ще разберем какво е станало. Всичко друго е просто спекулация. Но е факт, че в днешно време има много събрана агресия в младите и се бият за щяло и нещяло без да им пука, дали ще разбият главата на другия. И когато стане страшно, тогава се сещат, че всяко действие има и последствие. Абе ... изпростял народ с две думи. Бетер станахме.
3
0
 
53
 
! Отговори
65 преди 8 години
Гадни мръсни журналисти не насъсквайте децата от Левски и ЦСКА едни срещу други ! Коя *** гад подхвърли тоя абсурд!Не че не е версия но да се коментира на втория час просто е чудовищно!
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 5:Къде пише, че е 1 ден по-късно намерен, аз не разбрах такова нещо.При товс да не забравяме, че той е тинейджър- ще звънне на приятелката си, родителите все още не са в графата най близки и винаги до мен! Това си е в реда на израстването. Да почива мир детето и сила на родителите!
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Случайното спречкване е по-вероятно. Да почива в мир момчето!