Семейството на починалия от жегите работник не иска аутопсия

Заключението е, че мъжът е починал от естествена смърт
10 юли 2015 14:10,
4
Семейството на починалия от жегите работник не иска аутопсия
Снимка: Булфото, ахрив

Семейството на издъхналия по време на работа 26-годишен Радослав Димитров изрично са настояли да не се прави аутопсия на тялото, съобщиха от Окръжната прокуратура в Смолян.

Данни за престъпление в случая няма, заключението на личния лекар е, че мъжът е починал от естествена смърт, най-вероятно в резултат на заболяванията, които е имал, уточняват от прокуратурата.

Още по темата

Досъдебно производство няма да бъде образувано. Младият мъж колабира вчера на строителен обект в района на с.Крайна, общ. Неделино.

Предполага се, че Радослав е получил криза в резултат на заболяването, от което е страдал - хипертония. Работникът бе погребан днес в село Мочура.

От Инспекцията по труда уточняват, че не са открити пропуски или нарушения на строителния обект.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
8
 
! Отговори
леди преди 8 години
Така е болен работи по строежите, рома с доживотна провесия майчинство, социално слаб, надува музика, играе кючек и прави деца. Голяма част от тях са пенсионери по болест. Плащат на доктори и членове на комисии. На такива да се отнеме пенсиятаЖалко за младото момче. Нямаме държава и закони. Моля ви не казвайте, има закони но не се спазват! Закон, който не се спазва не е закон.
2
0
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
До къде ни докараха управляващите. Болен, ходи работи по строежите, бъркай по кофите само да да не гладуваш. Гърч за народа ни. Бог да го прости момчето.
1
1
 
7
 
! Отговори
Той е преди 8 години
Нещо не ми се връзва - човекът е имал хипертония,високо кръвно!При горещото,кръвоносните съдове се разширяват,и кръвното пада!Значи,не бива да се търси само в това причината!Или пък,на работодателите му им изнася,хипертонията да е виновна,а не примерно лошите условия на труд,на горещо,което пък, може да ти докара топлинен удар,не по-малко опасен и смъртоносен!Но тогава някой трябва да лежи бая годинки в затвора,нали?