Биячът от Борисовата – агресивен и с татуировки

Нападателите на дядото и внучетата все още са неизвестни
Обновена: 22 юли 2015 22:11 | 22 юли 2015 22:11,
67
Биячът от Борисовата – агресивен и с татуировки
Снимка: bTV

Най-активният бияч от групата, нападнала дядо и внучетата му в Борисовата градина, е бил с няколко татуировки по тялото. Той бил и най-агресивният. Това разказа потърпевшият мъж пред bTV.

Още по темата
Красимир Иванов и малчуганите бяха нападнати от група младежи в Борисовата градина в петък, а мъжът бе жестоко бит и ритан пред внуците му. Човекът се опитал да защити едно от децата, които нападателите обвинили, че е ромче.

„Казах на един от тях в очите, че това ще бъде платено, аз нямам съмнение. Всичко се плаща на тоя свят”, каза мъжът.

Той обясни, че най-агресивният нападател имал татуировка „кръв” на английски в областта на кръста. На рамото си пък имал нещо като звезда.

Прокуратурата се самосезира след репортажа за пребития мъж, но нападателите все още не са известни.

Ако те бъдат разкрити и разпознати, веднага ще им бъдат повдигнати и обвинения.

От полицията допълниха, че част от очевидците на нападението засега целенасочено спестяват информация по случая и следствието не може да стигне до края.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какво стана с втората версия дето върви по ФБ....??
42
0
 
4
 
! Отговори
Намирисванапровокция преди 8 години
Да не се окаже, че въпросните "скинари" са гей-дружинка, като оная дето преби 3-годишното дете. Всеки път, когато има някое неразкрито престъпление, особено пък в Борисовата и се започва- скинарите са, футболните фенове са. Също така имитаторите- пишман скинари ядат бая бой от истинските такива, които пък от своя страна не се занимават с деца и старци. Тези от организираните националистически групи имам предвид.
41
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
malee, dobre, che sam ot bledolikite...
40
4
 
0
 
! Отговори
Класов враг преди 8 години
За тяхно добро е да се предадат на полицията, преди "някой" друг да стигне до тях.
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако някой ги види тия скинари и се "саморазправи" с тях в борисовата може да е спокоен, че няма да има последствия за него, защото полцията няма да може да го открие кой е
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А тия ченгета с конете там дето обикалят дали са свършили нещо или им се плаща за ежедневната езда само
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от всичко, което се случва става ясно, че ако се случи престъпление в борисовата ченгетата с шах и мат. А що на едно от най-централните места в столицата на една държава е така, значи правете си сметката колко безпомощна е родната полиция
36
1
 
5
 
! Отговори
до 43 преди 8 години
До АнонименВъв всяка друга държава това не може да се случи посред бял ден, в градски парк, който все пак се охранява, в една от най-оживените части, при това до заведение. Хората не биха гледали отстрани безучастно, от страх че ще ги сполети същото. Хората не биха си мълчали от страх за видяното, защото ще знаят че има кой да си свърши работата. Иначе да, до сега да са ги намерили и прибрали. Но кой знае в кои храсти са джобили тийнейджъри конните мързеливци, които обикалят борисовата.
35
3
 
5
 
! Отговори
д преди 8 години
Дано да ги хване някой, както са на групичка от 4-5, в Борисовата и да ги разстреля. После да избяга и да не го хванат.
34
3
 
12
 
! Отговори
ФХ преди 8 години
Те и бате Асен /Къде са ми детските книжки/ го бяха пребили скинари, защото им изглеждал черен. Човекът преди смъртта си ги търсил, за да им прости. Мръсни долни ***, на патриоти ще ми се правят.
33
1
 
4
 
! Отговори
xxx преди 8 години
До bolbovМного си ербап, ама пищова освен да се презарежда, може и да бъде поставен от набелязаният за отсрел в някои задни отверстия на стрелеца! Без значение дали е TT или незнам какъв си там!
32
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Във всяка друга държава тази *** щеше да е вече с присъди в затвора, но нашите милиционери протестират, прокурори и съдии се борят за статуквото на недосегаеми в далаверите и т.н.
31
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скинарите са контингент на МВР и в случай на необходимост изпълняват "поръчки", така, че не се надявайте на справедливост.Доста отдавна престъпността е под крилото на ДС.
30
11
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
това са децата родени след 89 год не учат не работят чалга и наркотицине могат да четат и пишат и както виждате са най големите страхливцибият 3 годишни деца и пенсионери
29
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма нужда от много приказки,такъв *** трябва да бъде пребит до бессъзнание ако оцелее,ако оцелее влиза в затвора и става булка,Жалко че законите в България са на страната на престъпниците и политиците,а за съда да не говорим ама народа си търпи скимти но не предприема нищо затова ще бъде така и ще го мачкат, бият, унижават,ако се защити някой,ще бъде смазан от законите и съдебната система,това е най тъпата нация сме и най заспалата!
28
6
 
3
 
! Отговори
anonimen do N 39 преди 8 години
Ne na Ore6arski a na mutrata Borisov,zatova ,boi po gerbadjiiskite mutri ,boi,zdrav kiutek do pripadak
27
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До това доведе управлението на Орешарски!
26
13
 
6
 
! Отговори
да преди 8 години
По улицата се разхождат хора с татуировки на свастики и никой не ги закача. Това са фашисти и държавата трябва да вземе на време мерки, докато не се случат още по-страшни неща. В ЕС такива ги опандизват веднага. Или за едно сме в ЕС, а за друго не.
25
8
 
23
 
! Отговори
Дядо Петър преди 8 години
"Нападателите на дядото и внучетата все още са неизвестни"Така ще си останат и неизвестни.Защото нашите милиционери не могат да мислят и при по-поносими температури. Та какво остава и при тия жеги.По-важното е, обаче, някой от тях да не падне от коня, докато го разхожда из Борисовата градина.А НИЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ИМ ПЛАЩАМЕ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ.
24
15
 
2
 
! Отговори
Федор преди 8 години
Между другото - така, както са го снимали този човек, доста прилича на големия наш актьор от близкото минало Наум Шопов :-)На вас не ви ли прилича?