Биячът от Борисовата – агресивен и с татуировки

Нападателите на дядото и внучетата все още са неизвестни
Обновена: 22 юли 2015 22:11 | 22 юли 2015 22:11,
67
Биячът от Борисовата – агресивен и с татуировки
Снимка: bTV

Най-активният бияч от групата, нападнала дядо и внучетата му в Борисовата градина, е бил с няколко татуировки по тялото. Той бил и най-агресивният. Това разказа потърпевшият мъж пред bTV.

Още по темата
Красимир Иванов и малчуганите бяха нападнати от група младежи в Борисовата градина в петък, а мъжът бе жестоко бит и ритан пред внуците му. Човекът се опитал да защити едно от децата, които нападателите обвинили, че е ромче.

„Казах на един от тях в очите, че това ще бъде платено, аз нямам съмнение. Всичко се плаща на тоя свят”, каза мъжът.

Той обясни, че най-агресивният нападател имал татуировка „кръв” на английски в областта на кръста. На рамото си пък имал нещо като звезда.

Прокуратурата се самосезира след репортажа за пребития мъж, но нападателите все още не са известни.

Ако те бъдат разкрити и разпознати, веднага ще им бъдат повдигнати и обвинения.

От полицията допълниха, че част от очевидците на нападението засега целенасочено спестяват информация по случая и следствието не може да стигне до края.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
12
 
24
 
! Отговори
Pilot преди 8 години
В Букурещ , в подобен парк , но в пъти по-голям има камери и жива охрана на всички крайни алеи и патрули вътре в парка . Нямат дори и збивания да не говорим за нещо по- сериозно ! Трябва да се иска сметка на Фандъкова !
22
11
 
9
 
! Отговори
Федор преди 8 години
На един 67 годишен мъж с две внучета можеш да се направиш на отворен, ама на 45-и калибър, който прави дупка с размерите на супена чиния (фигуративно казано) няма как да се направиш на отворен, ако ме разбирате какво искам да кажа...Ако беше такъв случая, вече да са хванали Highway to Hell така да се каже...
21
10
 
11
 
! Отговори
Федор преди 8 години
Според мен нещата в нашата страна ще тръгнат в правилната посока, когато:1. Полиция, прокуратура и съдилища - всички до един за 1 година излизат в платен отпуск (трябва да ядат нещо все пак)2. Функциите на изпълнителната власт поема всеки гражданин сам с помощта например на господата Смит у Уесън, както и г-жа Уинчестър3. Функциите на съдебната власт отиват в ръцете на Мистър Линч.Вероятно доста народ ще измре, но тези които останат, ще уважават другия, както и собствеността му.
20
11
 
15
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Значи убиха Георги в същата градина, преди 2 месеца, но "ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ УБИЕЦ ЧАКАЛА" се измъкна? Така ли, ве, драги господа ченгета? А когато ме срещнете на пътя същите вие ми искате лична карта и като нямам глоба-50 лева ?????Нема такава държава!
19
11
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
До 28Брачед, Морската градина във Варна зимата е същата работа, като тази Борисова градина в София. Но това е жалкото- да те претрешят или убият в центъра на столицата. За Морската градина е явно- никой нормален не се разхожда сам есенно или зимно време вечер в нея сам.
18
9
 
36
 
! Отговори
тттнн преди 8 години
Е, тая Борисова е като Зоната на здрача. Убиваха и изнасилваха момичета, Убиха момче като го наръгаха с нож, и вадят очите на старец , дето се разхожда с внучета... Българска полиция 0, Столична община 0, извършителите ВСЕ неизвестни. Ставате смешни вече. Сложете пет камери до тоя стадион, мамка ви.
17
15
 
17
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Човекът се казва Красимир. Няма с такова име. Скинарите са прости същества до безбожност. Поне да бяха го попитали за името чичото.
16
13
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
За протокола...когато почина онази наркоманка Еймито, тоя Тулски със зъби и нокти я защитаваше тук от форумците, че тя била голяма певица, но някой я подвел по пътя на наркотиците...а тази наркоманка даже не уважаваше феновете си, като излизаше на концертите си надрусана и във видимо неадекватно състояние за концерт. И тоя Тулски я защитаваше тогава- когато умря. Правете си изводите какъв е той самия всъщност!
15
4
 
11
 
! Отговори
Звучи преди 8 години
като майтап, ама внимавайте с деца върнали се от морето или от село, защото имат загар - да не ги объркат де
14
12
 
0
 
! Отговори
kurti преди 8 години
До TulskiЕла да ти посегна и това ще е последното движение което ще видиш овча кратуно слънчасала.
13
8
 
9
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
и като се замисля : какво стана с онези от варненския мол ,дето пребиха беззащитния човек , само защото не им харесвал и не бил с обръснати крака и прашка в *** .....
12
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ako vsichko se plashta zashto ahmed dogan e na svoboda togava?
11
10
 
19
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
тулски, на човека му е правена 2 часа операциа на окото, защото са го ударили и парче от стъклото на очилата му е влезнало вътре.
10
11
 
24
 
! Отговори
CnpaBku_13 преди 8 години
Tulski - Както, винаги си много компетентен! Пич си то е очевадно! Два часа операция на окото, ти с какво искаш да бъде човека? Кофти, че ти и за ром не ставаш!
9
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не, Tulski. "В болницата лекарите повече от два часа се борили да спасят окото на мъжа, в което са се врязали очилата. По думите на лекарите окото е било изместено от орбитата му."
8
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 4:Строги закони и наказания? Българинът си избира и преизбира все едни и същи законодатели, така че според него всичко си е наред! Подобни глупости не ми се слушат! Казвайте ги само по време на избори, през останалото време ще си търпите това което сте си избрали, а то е това което е в момента!
7
20
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кво отгледахте и кво възпитахте бре ракиени *** български ...това е останало в онази територия..мизерници с мизерните си изчадия даже и на вън черняциге са с по голямо уважение от вас..
6
13
 
42
 
! Отговори
георги преди 8 години
До 3. И да носиш и да не носиш, с такива хора по-добре работа да си нямаш. Това са хора които нямат нито семейства, нито работа, нито социален живот. Той няма какво да губи. Излезе ли ти такъв какво ще го правиш ? Ще вадиш нож - ами ако не уцелиш? Ще го гръмнеш ли ? После да лежиш по затворите заради някаква ***. Такива хора са по-голяма напаст и от
5
11
 
14
 
! Отговори
До 3 Анонимен преди 8 години
Носи си го. Най-малкото, ще имат какво да ти натикат отз.д.
4
11
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са малки страхливи п---и които ходят като на групи-сами са кръгла нула.