Пребитият от скинари дядо – като след кланица

"Дядо, тези искат да ни убият, да бягаме", викало момченцето
Обновена: 22 юли 2015 11:11 | 22 юли 2015 09:43,
224
Пребитият от скинари дядо – като след кланица
Снимка: архив Булфото

Пребитият от скинари дядо и набеденото за ромче дете са изглеждали като след кланица след побоя в Борисовата градина. Това разказа синът на възрастния човек, Петър Иванов, пред Нова телевизия.

Битият възрастен човек е в стабилно състояние след операция на окото, тъй като скинарите строшили очилата на мъжа, докато те били на лицето му. Дядото ще вижда благодарение на продължила над 2 часа операция.

Още по темата
Децата, момче на 11 г. и момиче на 7 г., не са пострадали физически.

Информация за тежкия инцидент Петър Иванов получил от случаен човек. Казал му, че има проблем с децата в парка, където те често ходили на разходка.

Дядото забелязал, че група млади мъже са обиколили 11-годишното му внуче, което си играло в близост до кафенето, където той и 7-годишното момиче седели. Детето си свалило превръзката на крака, под която се криел шев от наскоро случил се инцидент с него. Възрастният човек изобщо не допуснал, че детето изпълнява команди на мъжете около него, дори предположил, че се хвали, че има белег.

Възрастният мъж повикал детето при себе си. Скинарите обаче се ядосали, че детето не изпълнява техните заповеди, а тези на дядо си и тръгнали към него. С шамар и ритници съборили мъжа под масата на кафенето и започнали да го ритат.

"Дядо, тези искат да ни убият, да бягаме", предложило 11-годишното дете. Мъжът обаче категорично отказал да бяга. Сложил си очилата, които били паднали встрани. Тогава един от скинарите го ударил в лицето, а стъклото се забило в окото на възрастния мъж.

Той няма спомен как с децата са стигнали пеша от Борисовата градина до площад "Журналист". Тогава повикали и спешна помощ.

Кръвта на мъжа трудно се съсирвала заради медикаментите, които приемал след скорошна сърдечна операция.

Иначе децата не искат да говорят за инцидента, не разбират защо това се е случило, тъй като са възпитани да не съдят хората по външния им вид, а по постъпките

Петър Иванов разбрал още, че въпросната група скинари е притеснила и други хора в същия ден в същия парк. Надява се извършителите да бъдат заловени. Полицията работи вече по случая. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
7
 
! Отговори
A.S.A.B. преди 8 години
Да си националист не било престъпление ли? А да вършиш подобни мизерии не е ли престъпление? Трябва този сбъркан генеричен материал да се вкара в затворите доживот и братята роми да поработят над тях.
90
1
 
5
 
! Отговори
A.S.A.B. преди 8 години
Точно в момента места като Белене не ми се струват чак толкова лоша идея. Ако ги имаше сигурно и аз щях да копая камъни , но редом с мен щяха и да са клиентите на чалгарниците, съдържателите им, всички мазни мутри, наркопласьори и най-вече обезумелите скинари, които вилнеят и няма кой да спре.. Срам и позор. Десет скачат на един, десет скачат на пенсионер, групичка скача на мъж и жена... Докога тази ще безчинства? Кога ще се намери кой да ги превъзпита? Да си националист не било престъплени
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kakvo ima da raboti policiata , policiata mn dobire znae koi sa redovnite fashistki otrepki koito se navurtat v Bor. gradina ot dulgi godini , dori gi podkrepiat , to vurhu samata policia trq se raboti ne te da rabotqt vurhu neshto , gorkite deca , tova e takuv stres za edno malko dete , sram me e che e pulno s takiva jivotni po ulicite ni ...
88
1
 
4
 
! Отговори
Данчо преди 8 години
Абе каква е тая злоба, какво е тая енергия, какво е това чудо!? Тия скинари да не би да изпили предварително една цистерна със спирт!?
87
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чорбарските скинчета вместо да ходят да прочистват от нелегални емигранти около халите се занимават с пенсионери.Абе чорбарска работа
86
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво правят по цял ден тези безработни хулигани , аз работя по 6 дена в седмицата и пак не ми стигат за да живея нормално а и да плащам Данаци за да да може хулиганите да си купуват дрога , отказвам да плащам всякакви Данаци
85
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Знам че е трудно за религиозните хора да осъзнаят, че всичко, което е е бог, от най-негативното и грозно нещо, до най-красивото и изпълващо душата с радост творение, създадени сме да вярваме и съответно да преживяваме каквото ние сами си изберем, абсолютно никой не ни съди за изборите, нито пък ни принуждава да спазваме определени правила и да следваме догми и идеологии, реалността ни е просто отражение на начина ни на мислене и нивото ни на съзнание, и ако пожелаем може всички да живеем в рая.
84
2
 
1
 
! Отговори
до бг преди 8 години
Нужно е самоосъзнаване на собствените действия и последствията след това, на някой който не вярва в християнският бог и не изпитва страх, че той ще го накаже, тия измислици няма да проработят(виж ислямистите, политиците, олигарсите, елита, тия скинари и т.н.), той ще си преживее реалността според неговите си разбирания, важно е осъзнаването, че всичко е взаимосвързано и твоите действия оказват позитивно или негативно влияние в/у реалността на всички ни като вид и оттам на цялата планета.
83
0
 
9
 
! Отговори
бг преди 8 години
До Анонимен по-скоро нужен е морал и възпитание,а после идва образованието,защото има неграмотни добри хора,както и обратното.Етиката и християнските ценности се възпитават,а те са много по-важни от образованието,защото формират и изграждат ценностната система.Един истински християнин с християнски ценности има страх от Бога и знае,че носи отговорност за постъпките си и има съвест!
82
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нужно е образование и осъзнаване на това, което се случва, ако искате се обиждайте, ама действията и начина на мислене на повечето хора днес е породен от мн нисък коефициент на интелигентност и ниско ниво на съзнание, направо животинска гледна точка, вие имате ум с неограничени възможности, ако искате го използвайте за да живеете всички добре и да създадете радост в живота, ако искате го използвайте за да се мразите, разделяте, убивате и да се заобикаляте сами с мизерия.
81
1
 
8
 
! Отговори
БГ преди 8 години
НЕ ЗА ПРИСВОЕНИТЕ ПЕЙКИ ПО "ВИТОШКА" ТРЯБВА ДА ПРОТЕСТИРАМЕ,А ЗА ЛИПСАТА НА СПРАВЕДЛИВОСТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА,ЗА ЛИПСАТА НА СПРАВЕДЛИВОСТ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА,ЗА ПОЛИЦЕЙСКАТА ПРЕСТЪПНА И МАФИОТСКА БЕЗОТГОВОРНОСТ,ЗА НЕЗАЧИТАНЕТО НА ПРАВАТА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ,ЗА ЛИПСАТА НА СИГОРНОСТ И БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ,ЗА ЛИПСАТА НА ПОЛИЦЕЙСКИ ПАТРУЛИ,ЗАЩОТО ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ ОТИВАТ ЗА ЗАПЛАТИТЕ ИМ И РАННИТЕ ИМ ПЕНСИИ И 20 ЗАПЛАТИ НА КУП ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ!оТЧЕТНОСТ,ОТГОВОРНОСТ И ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ ЛИПСВАТ ЗА ЧИЯСМЕТКА
80
0
 
18
 
! Отговори
До койчо преди 8 години
И народа ни колкото е ***, пиян и изнервен, като добавим и факта, че от евентуален закон разрешаващ носенето на огнестрелно оръжие ще се ползва и ромите понеже те си се водят съвсем нормални българи.. та ти въобще даваш ли сметка каква простотия ще стане
79
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повръща ми се от тази скапана държава, по-зле сме и от африканските държави.......няма институции ,няма нищо.... За какво са ни толкова много милиционери .... имащи мозък ,колкото на червей....назобили се с анаболи и се мислят за Богове....Без коментар - отврат
78
1
 
27
 
! Отговори
Възмутена преди 8 години
Сбъркана, скапана държава!
77
9
 
24
 
! Отговори
койчо преди 8 години
Да разрешат притежаването и носенето на огнестрелно оръжие. Само то прави хората равни по сила и брой!
76
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Zaradi nanasqne na telesna povreda100 toqgi po duparite i po petite da poluchat mijiturkite!
75
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По татово време за такива садисти ги пращаха на куророт в Белене.....ама сега нали уж-демокрация
74
9
 
2
 
! Отговори
ghj преди 8 години
Ya brano bulgarite vzeha da se trepat vzaimno
73
4
 
36
 
! Отговори
Пурко преди 8 години
Защото държавата, никаква я няма, за какво я имаме тази 70 000 полиция!!!!!!! Младите хора са толкова озлобени, защото малцинства безчинстват и тормозят, мутри дерибействат и рекетират тн.... Младежите се събират по групи и даже понятие си нямате колко агресия има в тях!!! В случая лошо, че е пострадал невинен човек...
72
13
 
7
 
! Отговори
Васил преди 8 години
Няма как да ни пазят полицаите, защото нямат права, нито могат да бият, нито могат да превъзпитават, защото вече всеки може да съди полицаите и да се гаври с тях. За да може полицията да превъзпитава такива индивиди, трябва правителството да им даде (на полицаите) повече власт и правомощия!