Двама пласьори на дрога задържани във Варна

Пласирали нарокотици в заведение на крайбрежната алея
24 авг 2015 13:23,
5
Двама пласьори на дрога задържани във Варна
снимка: Flickr

При спецоперация на крайбрежната алея във Варна са задържани двама наркоразпространители, съобщиха от МВР.

При извършване на лични обиски на 35-годишнния варненец и 32-годишния русенец са намерени различни количества наркотични вещества – кокаин, амфетамини, марихуана.

В сейф за съхранение на лични вещи в заведение, наето от варненеца, е открито и газово оръжие. След направената експертна справка е установено, че оръжието е преправено в огнестрелно.

Двамата са участвали в схема за разпространение на наркотици. На определено място в заведението били оставяни дозите с дрога, а клиентите се самообслужвали, като оставяли на същото място парите.

И при двамата задържани са иззети еднакви количества и същите по вид наркотични вещества. Напревен е и обиск на дома на русенеца, който имал свое жилище във Варна.

Оттам са иззети значително количество амфетамини, анаболи, чист кокаин, марихуана, празни найлонови пликове за разфасоване на дозите, електронна везна, както и 9-мм патрони, пари в евро и левове.

Мъжете са задържани за 72 часа. Работата по досъдебното производство ще продължи под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура във Варна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Кратун преди 8 години
Навремето един от наркобосовете раказваше как поддържа дисциплината сред дилърите. Тези които почнат да правят много малки обороти и не си дават много зор ги издават на полицаите да ги арестуват. Така де, да не се разваля общата дисциплина.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Декриминализирайте канабиса и спрете да занимавате хората за дребни неща, другите наркотици са ясни, те убиват, канабисът е по-безопасен от алкохола и цигарите, защото няма нито един смъртен случай, няма и да има, защото хората се лекуват с него, не се увреждат, вие сте се увредили, защото вярвате в лъжа и действията ви са продиктувани от нещо, което не е истина, вие сте измамени напълно буквално и не само за канабиса, но това е друга тема, декриминализация на билката или тотална емиграция :D
3
0
 
1
 
! Отговори
ivan преди 8 години
час пик
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
varna e grad na drogata i marsotiata.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде кажете кое е това заведение де!