"Ще ви скъсам главите", канил се таксиджията на полицаите

Катаджията го молил да премести колата, а той си говорел по телефона
24 окт 2015 21:29,
29
"Ще ви скъсам главите", канил се таксиджията на полицаите
Снимка: Кадър Нова тв

46-годишният таксиметров шофьор Борис Тасев, който наби полицай пред парламента в сряда вечерта, е заплашвал униформените и искал да къса пагоните им, стана ясно на делото за мярката му за неотклонение в Софийския районен съд в събота.

Тасев, който също е бил катаджия преди години, остава в ареста, но може да обжалва. Срещу него се води бързо производство за нанасяне на лека телесна повреда на длъжностно лице.

Още по темата

36-годишният служител на МВР, който контролирал трафика на жълтите павета пред Народното събрание, първо учтиво помолил Борис Тасев да премести автомобила си от зебрата. В този момент шофьорът зад волана говорел по телефона.

След като не уважил молбата на полицая, отново бил предупреден да премести жълтата кола, разказва "24 часа". Този път обаче двама катаджии поискали документите му.

Тасев се опитал да тръгне, но бил спрян. Тогава излязъл от колата и се развикал: “Заядливи боклуци”. След това посегнал към служебния бадж на полицая, за да го скъса.

“Ако не сте в униформи, ще ви скъсам главите”, крещял бившият им колега и настоящ таксиметров шофьор. След това ударил силно в гърдите единия от полицаите.

Борис Тасев е осъден за убийство в състояние на афект през 2003 г. Това е станало причина да напусне МВР. През 2005 година е освободен от затвора - 11 месеца предсрочно. Сега се води реабилитиран и неосъждан.

"Тръгнал е да се саморазправя с орган на властта. Това не може да се толерира", обоснова съдията решението си да го остави в ареста до приключване на бързото производство срещу него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
до 6 преди 8 години
Волен е наш,та пътеводна звезда. Само АТАКА
22
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 22 - бегай у россия да те пазат тамошните милиционери!
21
2
 
7
 
! Отговори
Joro преди 8 години
Оставете човека. Нека и той да се почуства депутат, макар и за няколко минути!
20
0
 
46
 
! Отговори
ЕВАЛА ! преди 8 години
Убийство в състояние на афект-2год лежал и пуснат 11 месеца предсрочно. Сега се води реабилитиран и неосъждан......Това най-накратко описва нашето правосъдие.
19
1
 
29
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Таксиметров шофьор наби полицай??!! Правилно ли чета??? Знаете ли къде щеше а е тоя скапан бакшиш ако беше в САЩ!! Сещате ли се, там се стреля само при опит за посегателство върху полицай. Нали копираме всичко от американците бе, защо не се даде повече свобода на полицията, и защо не се даде право на всеки да използва оръжие при защита на дома си. Или копираме само нещата, които не отнемат права, а не тези които ни дават такива. Скапана държава, много скоро ще заиграя калашницете,
18
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя ако беше в Русия и да удари руски милиционер пред Кремъл дали щеше изобщо да може да приказва след това?
17
1
 
29
 
! Отговори
да преди 8 години
целият сайт е пълен с 20 годишни пикльовци, на които нищо за цял живот не им се случва и добре, че има такива статии за да се вживяват и да си съчиняват роли, в които им се иска да бъдат.. смешки... като ги спре полиция на улицата.. гледат в земята, а тук го играят някакви екшън - герои
16
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Надявам се в статията са написани много непроверени и грешни факти, иначе не знам какво да кажа за тази държава вече...1. Как може убийство да бъде наказано само с 3 години - състояние на афект... това е при всички с изключение на тези, които са планирани и по непредпазливост....2. 11 месеца по-рано освободен.3. Има медицинско, а си спомням на брат ми не искаха да дадът защото бил много скромен и криел дълбоко в себе си агресия...4. Предните три не са ли достатъчни, егати бананената държава
15
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицая що не му е взел и кафенце,тъй и тъй го е молил...
14
8
 
23
 
! Отговори
Ганьо Балкански преди 8 години
"Борис Тасев е осъден за убийство в състояние на афект през 2003 г. Това е станало причина да напусне МВР. През 2005 година е освободен от затвора - 11 месеца предсрочно."За справка - правителство НДСВ-БСП, президент Георги Първанов.
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
sega 4obanite trqbva da razberat 4e ne6to storeno ot dadena li4nost se povtarq mnogo po lesno sledva6tiq pat nezavisimo ubiez,piq4,bega4,***
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като ти дават - вземай...
11
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За дрифт щели да дават до шест години затвор ефективно, ***.
10
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо е такъв ли?Защото е глезеното дете на съдебната система.Знае ,че каквото и да направи-невинен и реабилитация.
9
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе да умират крадливите таксета най-на края, бакшиша е проказа дето трябва да се изкорени
8
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Policaite kato biqt go obvinqvat v policeisko nasilie. Inache ne im zavijdam -vseki den da se sblaskvat s otrepki.Az lichno ot policai losho otnoshenie ne sam vidqla.
7
25
 
19
 
! Отговори
хууи0хгхй преди 8 години
Полицаите винаги си доизмислят при подобни случаи.преди години пушехме една вечер с момиче в колата куките дойдоха казаха че правим секс нарушавали сме незнам кой си закон и тръгнаха да ни водят в някакво районно.е дадох им 20 лв и ни оставиха.същия случай е имал и мой приятел.е не е честно просто
6
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що за полицаи трябва да си, за да се оставиш да те бият? На Запад само се опитай да посегнеш на полицаи и секунда по-късно ще лежиш на земята с белезници на ръцете.
5
1
 
78
 
! Отговори
Осци преди 8 години
Убиец лежал по-малко от 2 години. Каква жалка държава.
4
2
 
51
 
! Отговори
цецо преди 8 години
Борис Тасев е осъден за убийство в състояние на афект през 2003 г. Това е станало причина да напусне МВР. През 2005 година е освободен от затвора - 11 месеца предсрочно. Сега се води реабилитиран и неосъждан.Paste-вайте до задръстване на сайта. Дали ме отказахте да гласувам, а мазни *** ?