Апаши обраха МВР шеф, взеха му радиостанцията

Антон Златанов е зам.-директор на СДВР
12 ное 2015 09:57,
23
Апаши обраха МВР шеф, взеха му радиостанцията
Снимка: bTV

Зам.-директорът на СДВР Антон Златанов е станал жертва на обир в дома си.

Престъплението е било извършено още миналия месец, уточнява bTV. Тогава от двора на къщата на Златанов изчезнала служебната му чантичка.

В нея имало и радиостанция. Тя е била блокирана веднага и няма опасност чрез нея престъпници да следят комуникацията на столичните полицаи.

Златанов е едно от разпознаваемите лица в СДВР. Преди да оглави охранителните дейности в дирекцията, той беше началник на звеното за футболно хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха-ха-ха.;)) На уШев му свили чантата ;)))
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Краси, я питай брат ти какво е имало на флашките. Дисертации ли, академични трудове ли ... ?
19
1
 
3
 
! Отговори
8 преди 8 години
До КрасиАМИ БРАТЛЕТО ТИ ,ЩОМ Е ТОЛКОВА УЧЕН,ДА НАПУСНЕ БЪЛГАРИЯ И ДА ОТИДЕ ДА СТАНЕ ПОЛИЦАЙ В хамерика-МОЖЕ ПЪК ДА СТАНЕ И ПОЛИСМЕН НА ГОДИНАТА!
18
4
 
0
 
! Отговори
Краси преди 8 години
До всички много знаещи, които пишат тук: това е моят брат и всеки, който го познава, може да каже само добро за него. Щеше да е хубаво, ако всички полицай са като него. А колкото до неговите образования, малко хора могат да се похвалят с такива. За съжаление живее в една лоша и злобна страна, която ни раздели. Успех на всички във злобата и комплексите ви.
17
2
 
1
 
! Отговори
www преди 8 години
До дедоБърз си, старец, изпреварил си ме;)
16
1
 
9
 
! Отговори
www преди 8 години
Това детенце от снимката как стана заместник директор на СДВР? Не е ли много малък на години за такъв пост? Две години казарма, пет школа... и то не остана за ефективна служба. А дали има нещо общо с Филип Златанов с тефтерчетата или е просто съвпадение на фамилни имена?
15
1
 
12
 
! Отговори
ХАхаха преди 8 години
Този "експерт" в МВР, като му гледам умната физиономия дали знае значението на Национална сигурност въобще?!?! Ето поредното доказателство, че този е жив пример за това, че се назначават "наши хора", некадърни и некомпетентни!
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОЗИ ОЩЕ ЛИ Е В ПОЛИЦИЯТА ?????????????????? В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ВЕДНАГА МУ СЕ ОТНЕМА ЗНАЧКАТА И ПИСТОЛЕТА !!!! ВЯРНО НИЕ ЖИВЕЕМ В АБСУРДИСТАН - ПОЛИЦИЯТА /ОРАНИТЕЛНАТА/ НИ ПАЗИ
13
1
 
6
 
! Отговори
Той преди 8 години
По интересна е информацията, че са откраднали и 10-тина флашки. Интересно какво точно е имало на такъв брой флашки? Аз всичко на всичко имам 3 и то защото намерих една стара 1GB на улицата, другите са си мой. Чудя се и пак не мога да измисля какво толкова може да се разнася на 10 флашки? Е г-н Милиционер, дайте някакво обяснение. То се е видяло, че крадците в окото да бръкнат пак няма да ги хванете.
12
1
 
3
 
! Отговори
Ганчовец преди 8 години
До АнонименНе ставай смешен, братовчеде Лари, той много добре знае, че файда няма. Само ще му изгубят времето.
11
1
 
7
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
До 11Те за него може и нещо да направят, а какво остава за обикновените граждани? Да ги обират крадците, да ги унижават полицаите и накрая да им се надсмиват защо не са си наели частни охранители и какво ги занимаваме тях, те си имали 20 заплати и придобивки, а не да се занимават с простосмъртни.
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подал ли е сигнал в полицията
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето сега ще се види що за шеф е.
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другия път може и да го найбът
7
1
 
5
 
! Отговори
Policai lihvar преди 8 години
Na chastnite firmi za sigurnost takiva nesta ne se sluchvat. Nema protesti, nema nedovolni, nema problemi s chantadjii i schetovoditeli, konsumativi, drehi, cameri, printeri.... gospoja RB da obmeni opit s poleznite praktiki na chastnite osiguritelni i ohranitelni firmi - te sa vinagi na visoki pechalbi.
6
6
 
9
 
! Отговори
тТт преди 8 години
Този може да е всякакъв, ама се държа достойно като полицай и не "клекна" при случая на Сидеров и компания при нон-стоп-чето!
5
4
 
23
 
! Отговори
Българин преди 8 години
В една нормална държава това е основание за СЪД! Срам за МВР и още по-голямо падане на катастрофално ниския им рейтинг ( особено с женицата начело - само този факт е достатъчно срамен и унизителен)! Полицаят Борисов не умее да управлява дори тази сфера, която би трябвало да бъде в професионалните му компетенции?! Ето още едно доказателство за ниското му ниво на управленска компетентност - с една дума ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК, който в момента заема мястото на действително кадърни патриоти!
4
2
 
21
 
! Отговори
гювеч преди 8 години
Смешници. Заради тях ще има увеличение и на винетки, и на данъци - щото властта не смее да посегне на привилегиите им, които са напълно незаслужени.Търтеи!
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се смее ли човек, да реве ли?
2
1
 
7
 
! Отговори
Euroquick преди 8 години
Negovi kolegi sa sigurno?!