Ревността убива! Доказателството: Трите трупа в Пловдив

Благой Сапунджиев убил семейството си с нерегистриран пистолет
5 яну 2016 08:52,
79
Ревността убива! Доказателството: Трите трупа в Пловдив
Снимка: flickr

Нерегистриран стар армейски пистолет "Валтер П38" е оръжието, с което шофьорът Благой Сапунджиев уби вчера жена си и детето си в дома им и след това отне собствения си живот. Това стана ясно от думите на старши комисар Христо Разсолков, шеф на полицията в Пловдив.

Мъжът не е имал друго оръжие на свое име, чисто е и неговото криминално достие.

Още по темата

"Трите трупа са намерени в спалнята един до друг, като детенцето е било между родителите си. И тримата имат огнестрелни рани в областта на главата. Всички факти до този момент сочат, че няма вероятност външно лице да е влязло в апартамента и да е извършило убийството", обясни пред bTV Разсолков.

Той посочи, че на този етап няма доказателства, които да подкрепят версията, че дългове стоят в основата на трагедията.

"Няма установени задължения към банкови институции и физически лица", подчерта той.

По думите му няма и информация, че съпругата на Сапунджиев е била обект на заплахи.

"Няма данни да е имало битови скандали, няма данни за употреба на алкохол или наркотични вещества". В същото време Разсолков посочи, че младото семейство е било разделено от известно време, като мъжът е живеел при родителите си и често е посещавал адреса.

"Понякога ревността е много лош съветник на човека, може да го накара да е ужасно жесток в своите действия", коментира на свой ред психиатърът д-р Веселин Герев.

По думите му побъркването от ревност може да дойде след една-единствена искра.

Dnes.bg припомня, че кървавата драма се разигра вчера в Пловдив. Трупове на мъж, жена и дъщеря им бяха открити в апартамент в "Кючук Париж".

Две са основните версии, по които работят разследващите двойното убийство с последвало самоубийство в Пловдив. Една е, че 35-годишният Благой Сапунджиев е убил жена си Дани и 5-годишното си дете Петя заради ревност. Въпреки, че живеели разделени, двамата се виждали заради детето, а скандалите били чести.

Друга версия гласи, че до трагедията се е стигнало заради финансов колапс в семейството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много по-добре е да живееш под наем! Така си свободен и можеш да се изнесеш по всяко време, ако примерно си намериш по-добра работа в друг град. Тъпо е да си вързан за тухлена кутийка, която да изплащаш цял живот!
28
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой неможе с точност да каже какво се е случвало в това семейство.Жал ми е само за невинното детенце.Защо го е убил защо не го е оставил на майка си да го отгледа? Какво е виновна невинната душица за взаимоотношенията на родителите си? Какъв човек трябва да си за да убиеш толкова невинна душица? По скоро в този не е имало никаква човечност. Този е бил по зле от животно. Животните имат много повече човечност отколкото в хората. Животно никога не би посегнало на рожбата си!
27
17
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Защо пък от ревност ?Защо се разпространява лъжата, че семейството не е имало финансови проблеми ?Ако са били толкова богати ЗАЩО ЖИВЕЯТ В АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, а не в собствено жилище ?Или версията "убийство от ревност" е по-удобна на властимащите, отколкото самоубийство от отчаяние ?Жената може и да не е имала финансови затруднения, но за съпруга е напълно възможно да е имал кредити.Такива бивши и настоящи манекенки са като бездънна яма за пари. Там напълване няма !
26
3
 
38
 
! Отговори
Miss ganq преди 8 години
Неуважаеми кеуеши...всеки път като чета гнусните ви коментари ми ставе мъка, че можете да се плодите и множите без това да е забранено със закон. Не знам с каква съвест пишат тези, които оправдават убийство, понеже...видиш ли жената ПО СЛУХ кръшкала...Лека жена била на снимката..Божеее, прибери си вересиите
25
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Представяте ли си, че този щом се е докопал до пистолет и очевидно не е психически добре как можеше да гръмне някой на улицата заради едно парко място например.Причината тук (и не само в този случай) се нарича когнитивен дисонанс. Или това означава да се мислиш и да се правиш на много велик, но си един обикновен човечец с прилична работа и заплата и в един момент като осъзнаеш, че не си като големите батковци изперкваш и стреляш, караш лудо и т.н.
24
3
 
7
 
! Отговори
до 35 преди 8 години
Изразяваш се като сиганката онзи ден за *** от Пазарджик дето стреля все едно е на Лунапарк или на стрелбище.
23
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Убил жена си заради ревност, а детенцето какво е виновно. Този ако го познавах преди един месец щях да му зашия два шамара. Пълен ***. Като не му е добре да се разведе но не и да убива хора. Както тя е изневерявала така и той е могъл да изневери, За изневяри се напуска човек не се убива и дете.
22
12
 
12
 
! Отговори
75 преди 8 години
До 35. Госпожо,как по една снимка разбрахте,че не е "лека жена" и че е умна.Лош късмет-когато са се взели насила ли е станало? И един безплатен урок-Бог се пише винаги с главна буква,независимо дали е в началото или в средата на изречението.Освен за телефони,парцалки и кафенца,похарчете малко от парите на "лошия ви съпруг" и за начални уроци по правопис.
21
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въобще няма вид на лека жена съпругата, бог да я прости! Тъкмо обратното. Изглежда лъчезарна, добродушна, елегантна и определено по-умна от мъжа си. Всъщност този освен отпуснат селски бек е бил и опасно луд. Рядко лош късмет е имала женицата.
20
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 25 и най-вече 26. К... са солидарни помежду си. От девет дерета вода ще докарат.Уважаема 26,един шофьор на ТИР със сигурност печели повече от касиерка в някаква фирмичка.Е добре,демокрация е,щом иска да е счетоводителка нека да е.А за дебелия съпруг,като я гледам тази манекенка с пухкави бузки и дебели краченца..... Но пък всеки има право да се чувства такъв какъвто иска да е.Нека е манекенка тогава.
19
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И като му опъва нервите, дай да я застреля, че и детето покрай нея... Напуска я и си намира друга.
18
7
 
11
 
! Отговори
НЕ Е РЕВНОСТТА! преди 8 години
ДУМОКРАТИЧНИТЕ БАНКИ УБИВАТ ПО ПЛАНА РАНЪТ!РАЗБИРА СЕ "НЯМА" ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА ...
17
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се прайте че може да мислите.за 26г видяхме до къде стигнахме.нека иследователите да си свършат работата.истината е че живеем в гадна страна и психясали мързеливи изневеряващи корумпирани и продажни лъжливи и какви ли не хора.а до колко казвате че е бил дебел и грозен и неможешт да го дига.вижте колко дебели спът с поп полк пички плус това шофьорите на цистерни вземат по 2 000лв хич не е малко а има и счетоводителки вземат по 700лв.
16
0
 
15
 
! Отговори
Закономерност преди 8 години
В България освен от политика и от футбол явно всички "разбират" и от криминални разследвания и могат да издават присъди преди да е приключило следствието! Демоснтрират ни го нагледно по всички медии и форумните "разбирачи".
15
18
 
7
 
! Отговори
мнение преди 8 години
Така като я гледам на снимките от други сайтове е лека жена и вероятно доста е опъвала нервите на мъжа си.
14
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ ПОТКРЕПЯМ УБИЕЦА.НО НЕ МОЖЕ И ДА НАРАНЯВАШ ДР. ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО,А НА ТЕБ ДА МИСЛИШ ЧЕ НЕ ТРЯБВА НИЩО ДА ТИ СЕ СЛУЧВА.АКО БЕШЕ ШОФЬОРА ИЗЛЯЗАЛ ПИЧ И НЕ БЕШЕ УБИЛ НЕГОВАТА ЖЕНА И ДЕТЕ.Докато жена му прави пълна програма на друг ,и той е в депресия и продължава да кара.можеше да прекази мойта жена и мойто дете на пешеходна пътека.ТАКА ЧЕ ;ако беше мирно стояла не би чудо видяла.има поговорка .така че мъже и жени замислете се преди да отидете за изневерявате.не случайно е 1на от божията заповед
13
4
 
16
 
! Отговори
Невярващ преди 8 години
Бог да ги прости и тримата, ама защо всички бързат с "присъдата" преди да е приключило следствието? Незаконен пистолет и от къде са сигурни, че не е подхвърлен! Някакъв "писиатър" прави "психопортрет" без да е познавал човекът приживе, а при това е бил шофьор на тежкотоварна цистерна и се предполага, че е минал всякакви психотестове!?! Проверени ли са вече всички версии - освен липсата на дългове с какви хора са контактували, някакви бизневзаимоотношения и т.н.
12
9
 
16
 
! Отговори
до 20 преди 8 години
очевидно съпругът не е ставал за нищо ,дебел грозен ,подобие на мъж -какво е виновна жена му че не иска да си проваля живота с ПОДОБИЕ на мъж.Когато не ставаш -има други мъже които стават...
11
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименти нормален ли си? жената не е продукт който притежаваш.Този тираджия може би е надебелял ,погрознял ,не е можел да доставя удоволстие насъпругата си -много причини може да има з аразвод .Когато 2ма души не се понасят -е по добре и за тях и за детето им да се разведат.
10
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо не покажете ебача на целия народ,Да го питаме От къде и защо се е научил да пипа чужди жени.