Край тялото на Антов не са намерени гилзи или оръжие

Мъжът излязъл снощи да разхожда кучето си и не се прибрал
Обновена: 9 яну 2016 15:16 | 9 яну 2016 15:08,
59
Край тялото на Антов не са намерени гилзи или оръжие
Следователи оглеждат района Снимка: Bulphoto

При огледите на мястото край столичния квартал "Бистрица", където бе открито тялото на 63-годишния Александър Антов, собственик на модна къща "Агресия", не са намерени нито оръжие, нито гилзи, пише БТА, като се позова на разследващи случая.

Мъжът е напуснал дома си около 19.00 ч. снощи, като излязъл да разхожда кучето си. Няколко часа по-късно домашният любимец се върнал сам, без стопанина си и близките му подали сигнал в полицията.

Още по темата

От снощи е започнало издирване. Посреднощ полицаите са намерили тялото на бизнесмена на алея близо до дома му, където бил застрелян с два куршума в главата. Днес полицията е извършила повторен оглед на мястото. 

Според кмета на Бистрица Николай Гюров най-вероятно става въпрос за битова драма, а убийството е аматьорско. По думите му Антов е бил много земен човек. По никакъв начин не е изглеждал притеснен и не се е движел с охрана.

Униформените са иззели всички записи на камери от района. В момента те се преглеждат в СДВР

Припомняме, че по-рано днес в Бистрица бе намерен труп на възрастен мъж. Тялото е открито около полунощ в гориста местност. Извършени са съответните процесуални действия.

Около името и бизнеса на Александър Антов няма скандали. Търговската марка "Агресия” съществува в България от 1989 година и е наложена на пазара от вече 25 години, като най-добрата при производството на мъжки официални облекла. Работи с най-известните модни компании в света. Модната къща има магазини в цялата страна и облича българските спортисти за олимпиади години наред. Компанията е представител на бранда Polo Ralph Lauren.

Убийството на Антов е втори разстрел в рамките на седмица. На 7 януари в столичния кв. "Градина" неизвестни извършители отнеха живота на Веселин Стоименов - по прякор Веско Дебелия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
28
 
! Отговори
stefan преди 8 години
някой си харесва фирмата му и той не я дава и те си я взимат така се прави бизнес в България не знам с кви думи да опиша това .А как полицията не успя да разкрие поне едно от тези показни убийства сигурно трупат опит
16
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Извършени са съответните процесуални действия.Това го най-обичам !
15
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живеете в държава на стабилноста управлявана от премиер учил политология или международни отношения,ерудит и полиглот,избран от заможна средна класа.Това е на мегдана браточки,вие какво очаквахте?А Ореха гърми т РПГ-та и пищови,коли хората и вдига винетки и данъци за да помрачи хубавия ни живот от Царя Слънце.
14
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Орешарски, бесен, че загуни местните избори плаща наред с милионите от взетите кредити за да дестабилизира страната.
13
9
 
11
 
! Отговори
история преди 8 години
Размишлявам за хода на историята:1.1989г.Антов е на 38г.КОй има пари по онова време за тъкъв капризен бизнес "модна къща" и връзка с италиански модни къщи.2.Луканов, И.Павлов, Е.Кюлев и др.3."Женски пари- змийска кост" бе казал някой... и "пари-дар от соцдържава- бавнодействуваща отрова."
12
4
 
17
 
! Отговори
пенчо преди 8 години
Кой подаряваше костюми на цвъка?
11
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не са парите от куфарчетата, дядо господ не гледа такива дела, а са парите откраднати от магистралите от турските гастербайтери и от децата им.
10
2
 
16
 
! Отговори
йо преди 8 години
След като министерката разреши даренията този бизнесмен не направил нужното дарение - пари за някой, дрешки и т.н.т.
9
1
 
15
 
! Отговори
То се вижда преди 8 години
Видно е кой е аматьора. Този кмет много вещ се оказа - по-навътре и от разследващите. А като е сложил лампи и камери ... ще се разбере вижда ли се кой е злодеят или ще стане като с момчето в Борисовата градина.
8
7
 
19
 
! Отговори
червен боклук преди 8 години
Забравил е да върне куфарчето.Луканов им ги раздаде назаем за 10 години.Като го убиха си мислеха че няма да има връщане,незнаеха че зад Луканов стои червената мафия а тя действа.Ние сме на всеки километър , а ....
7
10
 
7
 
! Отговори
Русь преди 8 години
Болгарские ***.
6
1
 
27
 
! Отговори
Ивона преди 8 години
За първи път в България се говори за бизнесмен и се знае с какво се занимава.По принцип употребяваме понятието бизнесмен за всякакви мушмороци,които и те не са наясно с какво се занимават различно от далавери.
5
2
 
34
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Да управляваш тежко министерство като МВР, не е като да лъжеш и манипулираш електората кой ще спечели изборите, тогава, когато резултатите за тях са предварително определени в американското посолство.Факт !
4
2
 
20
 
! Отговори
шивачка преди 8 години
Боко няма ли да се изкаже по темата със зачестилите убийства или се появява само за да се поФали?На Антов жена му почина наскоро.
3
0
 
21
 
! Отговори
Шломо Вайс преди 8 години
До АнонименПредпологом че констатацията " самоубийство " ги урежда най-много ...край на разследването,още едно разрешено дело ...
2
0
 
53
 
! Отговори
14 преди 8 години
Два куршума в главата е наистина аматьорско самоубийство :D
1
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гюров, нали убийството е аматьорско? Що не сте по следите на убиеца? Защото идея си нямате кой е. Ето затова.