Свидетел №1: Братята – бити, Тодор с бокс в ръката!

Мариан разкри всичко, което е видял от фаталната случка във Враца
Обновена: 22 яну 2016 16:45 | 22 яну 2016 11:37,
243
Свидетел №1: Братята – бити, Тодор с бокс в ръката!
Снимка: Нова тв

Тодор имаше признаци за получен инфаркт, котегоричен бе пред Нова тв Мариан Иванов – мъжът, оказал първа помощ на 18-годишното момче, което почина след сбиване с братята Иван и Десислав Дамянови в центъра на Враца.

"Когато пристигнах на мястото, бой вече нямаше. Десислав беше със затворено, насинено око, а Иван – с разбита уста. Тодор стоеше по средата, видимо му беше доста забавно", разказа Иванов.

Мъжът е старши планински спасител от 12 години и в над 600 случая е оказвал първа помощ на пострадали.

Още по темата

Мариан видял метален бокс в ръката на Тодор, който бил взет от момче, слязло от такси на мястото на побоя. Полицаи все още нямало.

"Малко след това дойде и майката на Тодор. Тя започна да му крещи: "Стига, бе! Не ти ли писна?!". Той й отвърна: "Виж какво ми направиха колата, ма! Виж ми огледалото! Когато дойде полицията, ще видим кой кой е!". А жената му каза: "Ти за едно огледало ли си?", разказа още Мариян.

Секунди по-късно Тодор се сринал на земята. Майка му извикала: "Никой да не го пипа! Той си има здравословни проблеми!".

Мариан предположил, че Тодор е епилептик: "Такъв човек не се пипа, те сами възстановяват жизнените си функции", допълни мъжът.

"След това някой тръгна да му дава вода, аз им се скарах да не му дават, за да не му попадне в гърлото и да се задави", обясни още Мариан.

По думите на свидетеля когато той се е обадил на 112 никой все още не е имал нужда от медицинска помощ, защото Тодор е бил видимо добре. Наранени били само братята и то не сериозно.

Мариан обяснява, че по Тодор нямало никакви видими наранявания, нито по лицето, нито по тялото.

"Тодор няколко пъти опита да се изправи на крака. Аз го поставих да легне. Тогава той вече нямаше пулс – нито на врата, нито на ръцете, нито на гърдите", спомня си свидетелят.

"Категоричен съм, че не познавам нито една от страните", обяви свидетелят.

Майката на Тодор обаче отрече между нея и синът й да е имало скандал. "Тони никога не ми е създавал проблеми", категорична беше майката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единия в гроба. Другите по съдилища. Едните с гробари и попове се занимават. Другите с адвокати и прокурори. Заради спор на пътя.
84
17
 
15
 
! Отговори
Лора преди 8 години
Да вземат да им датад на Поничките по един медал за заслуги към опазване на обшествения ред. Да ги поощрят един вид утре пак да бият. Инфаркт може да получи всеки, нали така. винаги ще им се разминава, но пък...лошите ще са справедливо наказани. Ето те са жертвите, както разбираме. Добри мутри с пари, коитоплащат на който трябва, медиите включително
83
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тук са поизрязали някои неща.В другите сайтове текста е по дълъг.Например,че когато дошъл другия ке..леш а с таксито,започнал да вика "Знаете ли кой съм аз.Знаете си кой е той/Тодор/"Класика в жанра-запазената марка на всеки комплексиран ***.
82
6
 
13
 
! Отговори
Бат Тянко преди 8 години
Грета руса ли е, или изрусена?
81
9
 
20
 
! Отговори
До 101 преди 8 години
Ми не бе, не изкача сега още първият ден след случилото се изкочи, но такива като тебе не искаха да го чуят. По важно за тях беше да крещят затвор за убийците? Затвор за какво? Че някакъв пикъо напада минувачи на пешеходна пътека с бокс и после не му издържа сърцето и умира?
80
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русата кифла,твърди че не сме нормална държава.И е права.Знаеш ли момиченце е нормалните държави какво следва след лъжесвидетелстване ?
79
13
 
9
 
! Отговори
Gania преди 8 години
До АнонименАйде стига с това как майката обикаля като й е мъчно като се затвори, това няма да върне сина й! Естесвено, че ще дири справедливост. Някакси ми е противно това описание ама той се забавлявал, пък хоп се строполил сам след 5 минути мъртав. Що за Бога трябва да защитавам криминалнопроявени чичовци с прякор бухтички,понички и тн.
78
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
каква поредна шоферска драма! счупеното огледало всъщност е било най-скъпото огледало в света, произведено от наса и "карл цайс". еееиш мизерниците живеят в тая страна, ей.
77
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е жестоко!След толкова време се появи "кошаревски"свидеител.......На никого да не дава живота такава съдба детето-преди него!Сега явно парите ще играят роля.Детето си отиде-какво по-ужасно от него.Пребито умъртвено от бой,а някакви хорица се мъчат да изкарат причминителите невинни.Човек трябва преди всичко да има съвест-то ако има такава няма да има покойаници!
76
27
 
20
 
! Отговори
221 преди 8 години
Платен свидетел!По БТВ разказа,че след като е дошъл не видял да са го били,а преди това?Освен това е партия с биячите.Издаде го това,че в разказа си каза -Иван стоеше тук ,а Десислав там!Това говори,че ги познава много добре , а щом ги познава няма как да е безпристрастен!
75
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От един спор колко хора страдат. Толкова сме прости че сами се избиваме.
74
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не дава Господ да си загубиш детето! Но от къде взема сили тази майка в такъв момент да обикаля телевизиите? Всеки средно чувствителен да не кажа интелигентен родител ще се затвори макар и временно в мъката си, а не да мисли как да осребри смъртта на детето си. Какво ли не правят хората за пари? Лично мнение!
73
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
заглавието НА СТАТИЯТА Е АБСОЛЮТНО ПОДВЕЖДАЩО ЗА ДА СЪБЕРЕ ЧИТАТЕЛИ. нИКЪДЕ В ИНТЕРВЮТО ЧОВЕКА НА ТВЪРДИ ПОДОБНО НЕЩО, А САМО ЧЕ КОГАТО Е ПРПИСТИГНАЛ НЕ Е ВИДЯЛ ДА СЕ БИЯТ, В КОЕТО Е И ОГРОМНАТА РАЗЛИКА С МАНИПУЛАТИВНОТО ЗАГЛАВИЕ.
72
9
 
26
 
! Отговори
Еха преди 8 години
Май ситуацията се обърна и това което тиражираха медиите т.е. думите на русата мацка са лъжа?! Да видим какво ще правят сега.
71
13
 
18
 
! Отговори
И все пак преди 8 години
Мариан не е свидетел на побоя. Той е попаднал на мястото впоследствие. Има други свидетели, които потвърждават, че момчето е удряно и ритано от братята. Истината ще излезе наяве. Добре, че вече не е обвинител врачанския прокурор.
70
2
 
3
 
! Отговори
Крумчо преди 8 години
Асене???
69
6
 
45
 
! Отговори
Стига бе преди 8 години
"Тони никога не ми е създавал проблеми".Ъ-хъ, само дето е ходел с бокс. Защо? С такова нещо можеш да убиеш човек. Жалко и за неговия живот, и за живота на братята. Толкова глупава, нелепа и безсмислена смърт, че чак да му доплаче на човек. Заради единият бабаитлък.
68
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ще изгорят хората на празно,този е направил инфаркт,веднага да бъдат освободени братята,и всички изговорили куп лъжи да бъдат осъдени за лъжесвидетелство.
67
5
 
7
 
! Отговори
akut преди 8 години
братята бити а токо е мъртъв
66
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗАЩО ЧАК СЕГА ГОВОРИ,ЗАЩО НЕ ГО КАЗА ОТКРИТО ВЕДНАГА ПРЕД МЕДИИТЕ,ЗАЩО,ЗАЩО .........