Спипаха 400 м бракониерска мрежа в язовир Жребчево

Уловът от бяла риба и сом е върнат във водата
3
Спипаха 400 м бракониерска мрежа в язовир Жребчево
Снимка: Булфото

Близо 400 метра бракониерска мрежа е извадена от инспектори на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури от язовир Жребчево.

Тази сутрин, около 5.30 часа, при съвместна акция на екипите на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури - Стара Загора и Сливен, е установен бракониерския улов.

Нарушителят е задържан и му е съставен акт. С констативен протокол инспекторите от агенцията са иззели 7 бр. хрилни мрежи на обща дължина 400м. и гумена лодка, собственост на нарушителя.

Уловът от 15 кг бяла риба и 1,5 кг канален сом, е върнат във водоема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно този не е искал да плати подкупа. навсякъде се случва това и органите знаят, но си мълчат и прикриват. Ние даже веднъж алармирахме за бракониерство в зоната на резерват "Дуранкулашкото езеро", отговориха ни, че колегата го няма в момента. Хахахаха глупава държава. Там всеки ден има бракониери, скоро ще погубим всичко, което природата ние дала.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Във всеки друг язовир ще намерят същото!
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както казваше един познат преди 20-25 години: "Всеки път като ида да си проверя гирима и вадя поне по два чужди. И учудващото е, че някои са направени с по-добра жилка от мойта!", а той работеше в предприятие в което произвеждаха и жилка за риболов. Това означава, че другите са използвали вносна, а тогава беше трудно да се намира, или поне за хората които познавах и се занимаваха с риболов.