Баща избесня, нахлу в час и стовари стол в гърба на ученик

Две момчета си разменили реплики, едното обаче извикало баща си
16 фев 2016 17:52,
47
Баща избесня, нахлу в час и стовари стол в гърба на ученик
Снимка: flickr

Баща на ученик е влязъл в Националното училище по изкуствата "Панайот Пипков" в Плевен и е ударил ученик със стол в гърба.

До инцидента се стигнало, след като двама ученици си разменили обидни реплики и се сбили. Едното момче, което е в 8-ми клас, се обадило на баща си и му разказало, че е пострадало.

Предизвикан от това бащата - Милен А. решава да потърси сметка за нанесените травматични увреждания на сина си и нахлува в училището по време на междучасието.

След като родителят пристигнал, синът му отворил аварийния вход на училището, за да влезе. Мъжът влиза в стая, оборудвана като ателие. Там намира детето, което се е било със сина му и още един техен съученик.

Бащата бил ядосан, взел стол и ударил един от учениците в гърба. Там бил и друг ученик, затова бащата преди да разбере кой е виновен за спречкването, ударил и него - нанесъл му удар в лицето.

За случката разказа пред журналисти днес Жечка Димитрова - директор на учебното заведение.

Произшествието станало в час по скулптура. На него присъствали учителят по скулптура и двама класни ръководители. Извикана била охраната и родителят бил изведен от училището, поясни Димитрова пред БТА.

"Аз мога да накажа учениците, но не и родителите", коментира директорът.

Сигнал за инцидента е подаден в Първо РПУ в Плевен днес от родител на едно от пострадалите деца.

Извършителят Милен А. се издирва. По думите на директорката той й казал, че сега е извън града и ще се върне в края на седмицата - в неделя.

Районната прокуратура в Плевен вече е образувала бързо производство срещу бащата. Срещу него се води разследване за причиняване на леки телесни повреди по хулигански подбуди на две непълнолетни лица.

Родителите на трите деца знаят за случая и вече имат медицински свидетелства. Димитрова допълни, че децата, замесени в инцидента - Цветан, Мартин и Георги, който е само свидетел на побоя - са добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Бибси преди 8 години
Имах класен ръководител,който постъпи непрофесионално,като спомена,че конкретен човек желае да бъде преместен в друга паралелка,защото съучениците се държат агресивно към него и цитира дословно този човек пред целият клас,излишно е да казвам,че агресията към тази персона се засили повече!Според мен не искаше да дискутира проблемите на класа си с " шефката"на училището,може би защото смяташе,че това са дреболии.Та,явно и при това дете може да се е получило същата картинка!
35
0
 
4
 
! Отговори
Христо преди 8 години
До 42И каква полза ти да си възпитал детето си а то да се сблъска със садистични малки нещ***стници които обичат да тормозят другите деца? Това как ще помогне като никой не прави нищо да ги дисциплинира и научи на ред и уважение? После като на родителите им прекипят л@*ната и ще ги изкарат престъпници.
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много глупави сте, все търсите проблема у другите- училище, полиция държава...Всички в страната са виновни, защото не възпитават децата си. Училище, полиция държава - това са само структури изградени от този *** народ, затова са скапани структури, защото народа е смотан.
33
0
 
15
 
! Отговори
Бивша учителка преди 8 години
Причината да напусна училище беше едно нагло хлапе, за което наказание нямаше, т.к. майката беше близка с директорката. Преди мен 3 деца се преместиха в друго училище заради него. Когато се обръщах за съдействие към шефката, ми се казваше "Ти носиш отговорност за децата". Накрая реших, че е по-добре да напусна и да си потърся друга работа, отколкото да стане някой инцидент в часа ми и да ме влачат по съдилища, да не говорим каква вина щях да чувствам, ако някое дете беше пострадало.
32
1
 
4
 
! Отговори
Мококо преди 8 години
Баща изтрещя,нахлу с ученик и стовари час,върху гърба на стол.
31
2
 
9
 
! Отговори
Христо преди 8 години
А и още нещо! Пикая на държава, полиция и училище което не може да защити децата които са в училището от тормоз и после обвинява родителите, че се налага да се намесват и да вършат тяхната работа. Пак казвам ако съм в положението на бащата ще му разкатая фамилията на малкото садистично изр0дче което тормози другите деца и ще пикая на полицията която ще се опита да подведе под съдебна отговорност. Ще се използват и к0рупционни средства, но каквото трябва да се направи ще се направи!
30
5
 
19
 
! Отговори
Христо преди 8 години
Има деца които са садистични изр0ди и обичат да тормозят другите деца и училището поради липса на контрол и дисциплина се е превърнало в зверилник и лудница. Учителите се правят, че не виждат нищо и си измиват ръцете. Ако също ако съм в положение на бащата ще го намеря малкия *** и ще го пребия, но ще го причакам след училище където да няма много свидетели. Направо ще му *** на гадното !
29
0
 
14
 
! Отговори
КРай преди 8 години
А да се предвидат адекватни мерки и наказания за гаменчетата в училищата че в момента и учителката да наа ее ат нищо не може да им се направи. А стига с тая овчедушна толерантност към неспазващите реда. Директорите трябва да могат да налагт глоби на родителите като децата им правят золуми.
28
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом този родител постъпва така , най вероятно неговото дете взима пример от него и е в основата на конфликта.Обикновено така се възпитават хулиганите ,разбира се ако думите не минават пред някой ученик тогава се обаждаш на тати ,и той ще обясни на всички че неговия син има право да командва всички ,така че учениците трябва да му се подчиняват защото той си има луд татко.
27
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Prostashtina.
26
5
 
12
 
! Отговори
24к преди 8 години
Бой докато не се напикае и не се *** . Защото иначе ще стане като онзи нехранимайко дето бие възрастни . Бой докато мърда , да видим друг път дали няма да се научи как да общува с другите деца.
25
4
 
15
 
! Отговори
24к преди 8 години
Шамари . Това е метода .Познавам 3 клас деца , които вече са изключвани или премествани . 3 клас ! Е трябваше да го бият повече , вместо да не му обръщат внимание . А вие какво ще напрявите ако тормозят детето ви и учителите се правят че не виждат това за да запазят броя на учениците защото са на делегиранюджет . Кажете
24
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Опитах да накарам госпожата на малкия да предприеме мерки срещу едно агресивно хлапе от класа.Не се получи.Колкото и да не ми се искаше се наложи да купим истинска боксова круша и два чифта боксови ръкавици и да започнем интензивни тренировки.Сега нямаме проблеми.Имам чувството, че не изпращаме децата си на училище, а на ВОЙНА.
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако това е толкова лесно , тогава при евентуална терористична атака няма никаква способност да реагира училището .Което би трябвало в момента да е особен приоритет на училищата да вземат мерки за това.
22
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Причината за насилието в училищата е тоталното безсилие на училищните ръководства.Така се толерират деца с ниска култура и възпитание да тероризират съучениците си.Няма да е далеко времето, когато някой ученик, на който му е писнало да го тормозят неграмотниците, вземе че разсипе някой от тях (или няколко).Тогава кой и какво ще каже? Как ще се оправдават всезнайковците?А може в училищата да не се допуска агресия и по-тъпите и агресивни деца да бъдат отделяни, за да не пречат.
21
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ученика е използвал жокер "Обади се на приятел". Така се става мутромен. А казват, че ММА нямали бъдеще. "Кеч ес Кеч" без Дан Колов, но с училищни особености.
20
1
 
27
 
! Отговори
Славчо преди 8 години
Столирал го е! Това е новото поколение бащи, израстнали с кеча и турбо фолка.
19
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До анонименИ когато родителите са абдикирали от отговорностите си.Когато се държат като мутри, когато проявяват наглост и безочие, когато показват на децата си как да станат престъпници, умело прикрито под "защитаване".А това е липса на възпитание в първите седем, не достатъчно говорене с детето, нямане на време за децата/уж,че много работи родителя/,липса на какъвто и да е контрол от негова страна.Съжалявам,но фактите са такива.Всичко идва от липсата на първите седем години.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Начина да се справим с насилието сред подрастващите е да се вкарат няколко хиляди японски сенсея, които да водят часове по бойни изкуства и самозащита и да научат децата на уважение към боя. И въпреки това - пак няма гаранция.
17
2
 
16
 
! Отговори
коментар преди 8 години
Достигнахме до същината на въпроса: Защо децата са агресивни?. Отговор - така се възпитават от родителите, и такива модели на поведение копират от родителите.Да не прехвърляме вината в училища и институции, а най-накрая да си признаем собствените грешки и това, че няма адекватно родителство.Четейки коментарите,отново виждам, че вината се търси в друг.Детето утре ще следва този "светъл" пример.