Задържаха двамата, пребили шофьор на Околовръстното

Цялата драма – заради един клаксон
25 фев 2016 08:14,
93
Задържаха двамата, пребили шофьор на Околовръстното

Установени и задържани са мъжете, които вчера пребиха шофьор на Околовръстното в София, след като им свирнал с клаксон заради агресивното им каране, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Още по темата


Припомняме, че вчера трима мъже пребиха шофьор на Околовръстния път в София. Инцидентът е станал около 17.40 часа, когато две коли са засекли трета.

От двата автомобила са слезли трима души, които пребили 30-годишния шофьор на засечения. Причина за агресията бил клаксонът, който шофьорът натиснал заради висока скорост, с която се движели нападателите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
32
 
! Отговори
454 преди 8 години
сценарият е ясен, ще ги разкарват две-три години по съдилищата и когато всичко бъде добре забравено, ще ги пуснат или в най лошия случай условната им присъда ще е вече изтекла - скапана мутринска държава - ние сме Т.Ъ.П.И. О.В.Ц.Е. - седим си кротко и очакваме заколинието
46
0
 
30
 
! Отговори
бобо преди 8 години
За съжаление нищо няма да стане.Тези неща вече стават ежедневие.Умира по-бързо от колкото предполагаме тази държава.Една шепа народ сме.....А всеки ден едно и също.Убийства,Изнасилвания,пребити,прегазени,обрани и тн....... Вече в милата ни родина е по-трудно да умреш от естествена смърт.....Само тук и само Сега Мафията си има Държава....С всеки изминал ден светлината в тунела става все по-малка.Нема такава Държава......Трябва да я прекръстят на Мутроланидя....
45
0
 
35
 
! Отговори
VB преди 8 години
Прочетох, че са криминално проявени и си зададох въпроса справедливо ли са на свобода и ако не, не ли полицията и съдебната власт виновна затова, че на човека са избили зъбите и смазали от бой?
44
2
 
22
 
! Отговори
Смърт за такива преди 8 години
Смърт за такива ***, нека страдат и децата им!Пребития да ги беше застрелял!
43
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДОКАТО НЕ ЗАПЕЕ АК-47 ОПРАВИЯ НА ТАЗИ МУТРЕНСКА ТЕРИТОРИЯ НЯМА ДА ИМА. ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ! ИНАЧЕ ВСИЧКИ КОИТО ЖИВУРКАТ В ДЪРЖАВАТА НА МУТРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗНЕСЪТ В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ.
42
0
 
21
 
! Отговори
Тони преди 8 години
Средна телесна , 4-5 хиляди лева. Това е .
41
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имена ? Назовете публично имената на отрепките.
40
0
 
47
 
! Отговори
Яко преди 8 години
Гледах клипчето, е какво ми се правят на страшни тея. Единия Батка го играе. Айде у затвора да кърти камъни като има мускули и липсва акъл.
39
0
 
54
 
! Отговори
Цацарооов! преди 8 години
Да се обявят имената на охранителната фирмата, на собственика и на биячите! Незабавно да се отнеме лиценза за охранителна дейност без право на възстановяване!
38
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 41КАКЪВ КАТ БЕ, ПРЕБИЛИ СА ЧОВЕК, ТУКА НЯМА НАРУШЕНИЕ НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА, А ЗА КРИМИНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
37
1
 
50
 
! Отговори
Пффф преди 8 години
И техните имена сааа......??? Защо никога на "лошите" не им пишете имената? Само на тези които не ни засягат....
36
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Основната причина да има такива случаи на агресивно шофиране, разбира се е КАТ, който спи и не си изпълнява задълженията, както е по закон. Най-добре е КАТ да се закрие, защото нанася прекалено много вреди. Вчерашните безумни промени в закона, приети по искане на КАТ са поредното доказателство, колко вреден е КАТ за България и безопасността на движението. Ако искаме да поспре войната по пътищата, първо трябва да закрием КАТ.
35
0
 
63
 
! Отговори
народът преди 8 години
И СЕГА, АКО ИМ СЕ РАЗМИНЕ НА ПОБОЙНИЦИТЕ, ЩЕ ИЗМЕТЕМ ВЛАСТТА!
34
0
 
48
 
! Отговори
bluesky1 преди 8 години
НЯМА ДЪРЖАВА, НЯМА ПРАВООХРАНИТЕЛНИ И ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНИ ОРГАНИ...***, МАФИЯТА, МУТРИТЕ, ГАЗЯТ, БИЯТ, МАЧКАТ, ПРИТИСКАТ...не само на пътя...целият политически елит е крадлив и тотално некадърен и импотентен...а за положението по пътищата много пъти съм казвал, че ще стигнем до положение да се саморазправяме, защото няма кой да укроти безобразните наглеци на пътя...следващия път обаче и някой гражданин може да извади патлак срещу мутрите...
33
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво като са ги задържали?!? Вие наистина ли си мислите, че на тия няма да им се размине? Такава безнаказаност има само човек, който е или полицай, или има големи протекции на държавно ниво. Но най-*** е, че никой не би спрял да помогне. И докато не разрешат употреба на огнестрелно оръжие за самозащита, мисля, че ще продължават да подминават такива събития!
32
0
 
42
 
! Отговори
ss преди 8 години
ся ще кажат че са охранители н инкасо и че потърпевшия ги е заплашил и са си помислили че им прави обир и са се защитили.... такива мити работи
31
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Можеше и по-кратко, и без това от заглавието се разбира повече, отколкото от статията!!!
30
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде работат тия мутри ли? Как къде, у милицията работат, милиционери са!
29
1
 
39
 
! Отговори
?! преди 8 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
28
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
задържани са 2ма от 3ма, къде е 3тия? Напишете ги кои са тези, къде работят, защо се държат така, колко пъти им се е случвало преди ....