Без думи: "Човек" влачи куче с кола. С мръсна газ... (18+)

Арестували мъжа, който го спрял, заради изстрел във въздуха
Обновена: 28 мар 2016 17:05 | 28 мар 2016 14:30,
174
Без думи: "Човек" влачи куче с кола. С мръсна газ... (18+)
Снимка: Facebook

Ужасяваща история за нечовешко отношение към животно набира скорост в интернет. За нея разказва потребител на социалната мрежа Facebook, а хиляди споделят случката, която се разиграла през уикенда.

Милко Величков разказва как индивидът профучал с висока скорост по улицата, а на теглича на автомобила му било закачено и се влачело... куче.

"Горкото животно се влачеше по корем в продължение на поне 200 м и той очевидно нямаше намерение да спре. Настигам колата след ъгъла и с помощта на комшии (които впоследствие също се покриха, когато трябваше да свидетелсват) го вадим от колата и започва разправията", описва историята мъжът.

Той подал сигнал на телефон 112. "Оправданието на идиота беше, че го бил забравил докато го разхождал. Следи от кръв и изпражнения на животното имаше видими поне от около 100 м", описва жестоката сцена Величков.

Абсрудите не свършват дотук. След цялата разправия и много патрулки, които се изсипали на мястото, мъжът, подал сигнала, бил отведен в районното с постановление за задържане за 24-часа и повдигане на обвинение по чл.325 от НК. Причината е, че той произвел предупредителен изстрел във въздуха.

"А този идиот спокойно си се прибра вкъщи и е много спорно дали ще бъде обвинен в каквото и да било", допълва Величков.

"Чуваха се коментари: "Животното си е мое и ще си правя каквото искам", "Ако искам и прасе ще си вържа и ще си го тегля" и т.н., но понеже видете ли Милко може би бил гръмнал във въздуха, идиота преживял голям стрес и уплах и сега Милко го чака присъда! Само да допълня, че по същия член, в продължение на 10 часа в една килия с мен бяха и трима циганина, оказали съпротива по време на арест и обиждащи служебни лица! Ай честито!", довършва историята мъжът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
1
 
! Отговори
Тъпанари... преди 8 години
90% от коментиралите сте с абсолютно примитивни мозъци, скапани ***. Не ви е виновна държавата, нито политиците, прости сте там ви е проблема. Докато злобеете и простеете все така ще сме. Тва остана в тая държава насилници и ***, комплексирани ***, на които са им виновни най-невинните същества. Хората на които това имсе струва нормално, нека си го ***!! Оттепки дно майките ви така ги вържат !!!!
109
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А къде е нашия герой ???
108
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** журналисти, манипулирани общественото мнение и още по *** *** с болни мозъци, повечето жалки мизерници които в собствения си живот са по мизерни и от *** по пътя. Толкова са безпомощни че единственото нещо кадето се чувстват полезни е да водят в глутницата. А тоя *** който е извадил пистолет е наистина за прибиране а не човека с изопачаване за него версия. И вижте наистина накрая кучето. То няма страх от хората,а напротив толкова е дружелюбно. Това малтретиране куче ли е.
107
11
 
4
 
! Отговори
Крум преди 8 години
Айде сега някакъв пес бил влачен с кола и за животнолюбите това стана световна новина. Животнолюби толкова са ви промили мозъка, че не се усещате, че тази болна мания и издигане на култ към животни не е нормална.
106
2
 
10
 
! Отговори
Зоополиция преди 8 години
Извергът влачил кучето е C0905PMСтефан Георгиев Игнатов , адрес проф. Деньо Цонев 20 , тел: 0896654260Извергът има фирма :Комет Електроникс , адрес Скобелев 54, ап 12
105
4
 
5
 
! Отговори
4овек преди 8 години
ей пиле шарено ако те пипна ще те вла4а с моя JEEP до селото от където си дошъл ... за тебе само смърт ненормалнико .. май си от БРАТЯТА IS ? а ? и само смърт ще те оправи... P.S. ТЪЙ КАТО НЯМЯ ВЛАСТ И ЗАКОН В БЪЛГАРИЯ ПАЗИ СЕ ОТ МЕН ...ГАДИНО *** ЩЕ ТЕ ХВАНА...
104
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кучето как е? Иззето ли е от извега?
103
6
 
10
 
! Отговори
Марко преди 8 години
Човекът, изтезавал кучето, трябва да понесе наказанието си по закон. Човекът, който си е позволил публична саморазправа с оръжие в ръка - също.
102
4
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
До Анонимен 53Глутници отдавна няма, а злобарите продължават да леят омраза към единиците останали бездомни животни. Също както и бежанците в България никакви ги няма/ във всички лагери в момента има общо около 500 души/, но се създава впечатление, че са хиляди. Така се усвояват едни пари за несъществуващи животни и хора. Методът на манипулация е един.
101
4
 
6
 
! Отговори
nina преди 8 години
С 0905 РМтова е номера на колата,има пълната снимка в оффнюз
100
3
 
8
 
! Отговори
Лъчезар преди 8 години
Има само три правилни действия за този ***:1. Линч.2. Линч.3. Линч.
99
0
 
5
 
! Отговори
пфффф преди 8 години
колко изпростя и се озлоби този народ.но с такива чалга политици,толкова.жалко за държавицата ни.
98
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** народе равно на слаба държава. Много слаба държава БГР.
97
0
 
9
 
! Отговори
Костадинова преди 8 години
До АнонименНещо различно да кажеш или плочата е това - русофилите.
96
4
 
15
 
! Отговори
Ханко Брат преди 8 години
Време е мутрата с прякор на зеленчук от село Банкя да си ходи при Мишо Бирата. И "големият" ловец Гоце също
95
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако застреляш вълк и се снимаш с трупът му това защо не е престъпление и защо за такова убийство се плащат пари?За един дето уби три вълка на веднъж питам.
94
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако беше заклал кучето и го беше запекъл с ориз,щеше ли да е садист и дали по този начин нарушава закона?За едни виетнамци питам.
93
0
 
24
 
! Отговори
турчин преди 8 години
Променена е ценностната система заради безнаказеноста витаеща в общественото постранство. Няма човещина.
92
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам да попитам след като детето ти си е твое и него ли е редно да си го вържеш на теглича и газ до дупка?! Този човек е за съд и затвор, защото е ненормален. Няма как нормален човек да направи това на друго живо същество. Защото това е жестокост. И когато няма кучета наоколо, следващият път ще го направи на друго беззащитно същество - дете, човек с умствени отклонения, пиян, болен. След това и на здрави. Пък вие си говорете въпросния Милко какъв е. Все едно той е влачил кучето. Психопати!
91
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Покажете номера на колата да играят чуковете