Без думи: "Човек" влачи куче с кола. С мръсна газ... (18+)

Арестували мъжа, който го спрял, заради изстрел във въздуха
Обновена: 28 мар 2016 17:05 | 28 мар 2016 14:30,
174
Без думи: "Човек" влачи куче с кола. С мръсна газ... (18+)
Снимка: Facebook

Ужасяваща история за нечовешко отношение към животно набира скорост в интернет. За нея разказва потребител на социалната мрежа Facebook, а хиляди споделят случката, която се разиграла през уикенда.

Милко Величков разказва как индивидът профучал с висока скорост по улицата, а на теглича на автомобила му било закачено и се влачело... куче.

"Горкото животно се влачеше по корем в продължение на поне 200 м и той очевидно нямаше намерение да спре. Настигам колата след ъгъла и с помощта на комшии (които впоследствие също се покриха, когато трябваше да свидетелсват) го вадим от колата и започва разправията", описва историята мъжът.

Той подал сигнал на телефон 112. "Оправданието на идиота беше, че го бил забравил докато го разхождал. Следи от кръв и изпражнения на животното имаше видими поне от около 100 м", описва жестоката сцена Величков.

Абсрудите не свършват дотук. След цялата разправия и много патрулки, които се изсипали на мястото, мъжът, подал сигнала, бил отведен в районното с постановление за задържане за 24-часа и повдигане на обвинение по чл.325 от НК. Причината е, че той произвел предупредителен изстрел във въздуха.

"А този идиот спокойно си се прибра вкъщи и е много спорно дали ще бъде обвинен в каквото и да било", допълва Величков.

"Чуваха се коментари: "Животното си е мое и ще си правя каквото искам", "Ако искам и прасе ще си вържа и ще си го тегля" и т.н., но понеже видете ли Милко може би бил гръмнал във въздуха, идиота преживял голям стрес и уплах и сега Милко го чака присъда! Само да допълня, че по същия член, в продължение на 10 часа в една килия с мен бяха и трима циганина, оказали съпротива по време на арест и обиждащи служебни лица! Ай честито!", довършва историята мъжът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 73такива като него не струват нищо...
69
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички глутници по улиците трябва да бъдат ликвидирани , а на домашните пумяри трябва да се сложи наморник и собствениците им да са с пликче за акото в ръката.
68
2
 
7
 
! Отговори
да преди 8 години
Не народ а ***,заслужава ме си всички беди......
67
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе хора, не бързайте с обвиненията в садизъм! Веднага, за секунда, баз да имате информация, веднага изпадате в крайности!Човекът е казал, че е забравил кучето вързано. Това че е глупост, глупост е. Но ако е вярно, все пак не е садизъм!Лично аз обичам кучетата и съм против всякаква жестокост, но в случая другият повече ме смущава. Какви са тия изстрели, каква е тая правда, дето сам я защитава стреляйки, какъв е тоя бяс?
66
3
 
22
 
! Отговори
Shark преди 8 години
"Арестували мъжът, който го спрял" - и това ако е нормална държава, да се арестува човека, който осуетява престъпление или защитава себе си и семейството си. Това само в Абсурдистан може да стане.
65
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я СИ КАЖЕТЕ КОЙ ЯДЕ МЕСО, А??? А после тоя с кучето бил ***... той поне не го яде.
64
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бооже какви лицемери! Искат закон срещу убийството на куче, а си похапват убито прасенцеи с какво прасето заслужава тази съдба, а кучето не
63
7
 
1
 
! Отговори
Mihales преди 8 години
Kolko mnogo se radvam che izbqgah ot tazi durjva. Kogato cheta tezi komentari.... lele, losho mi stava. Izbivaite se po-burzo, che normalnite da mojem da se priberem. Molq vi, ne se bavete, muchno ni e za doma, no s takiva izvergi, sudisti i maloumnici... ne ni se pribira. Blagodarq na kompleksiranite otrepkite, koito biha vurzali kakvoto i da e bezzashtitno jivotno, za da si nabiqt zlobarka misleki se za mnogo veliki, kogato se priberat.Umrete po-skoro, iskam vkushti.
62
2
 
24
 
! Отговори
Инженер до Анонимен преди 8 години
Относно проблема с бездомните ***:Начинът на решаването му не е да вържеш всички кучета за автомобила и да ги влачиш, докато не ги одереш и не им изпаднат вътрешностите. Има и доста по-безболезнени решения. Не знам какво да мисля за човек, който е склонен, приема и оправдава толкова безсмислено зверство и жестокост. Това за мен не е нормален човек.
61
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какво да кажа за долните коментари,на такива *** им стъпваш на гърлото и това е,да не хабят въздуха на празно.
60
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Правилното решение в случая е и двамата да поседят един месец в предварителния, а после да започнат разпитите и да се разбере кой прав, кой крив.
59
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 65ти глупав ли си или се правиш на такъв? тука става въпрос за садизъм, като не го иска кучето да иде да го застреля защо му е да го мъчи?
58
5
 
14
 
! Отговори
елена преди 8 години
Защо не се вижда номерът на колата?!?!Че няма да го осъдят,този ***,няма /собственик на това куче/!!!Поне ще дойдем и да го влачим с неговата кола,вързан за теглич!!! 50 метра ще му стигнат,да почне да цвили,***!!!Ние сме виновни за всичко!Терпим тези ***,а най страшното,че няма кой да застане зад гърба на този мъж,който стрелял във въздуха и спасил това нещастно животно!!!
57
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре бе, като сте такива защитници на животнитезащо защитавате само кучетатаа колите с ножа и ядете беззащитните агънца /те не са ли животни/.?
56
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вие не сте хора бе *** заслужавате си съдбата
55
12
 
8
 
! Отговори
Произвеждането преди 8 години
на изстрел в населено място по ЗУТ,било то даже с газово или пневматично оръжие е абсолютно забранено!С КНО само при неизбежна отбрана или крайна необходимост,а тук липсват такива!Така,Милко да си носи последствията!
54
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кучелюбите се възмущават как може да се влачи куче едно куче по улицатаа като се колят милиони агнета и телета дневно, не се възмущаватсмешници!
53
3
 
10
 
! Отговори
tst643 преди 8 години
До АнонименДо 55 - А знаеш ли, че и на мен ми писна от хора-пумияри, чалгари без морал, заради които страда цялата държава ? Докъде доведе омразата и злобата в хората...Нямате ли сърца бе ?
52
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей този довод с месото е просто жалък. От както се помни света определени животни са ХРАНА други животни са ДОМАШНИ. Т.к вече на ловуваме за храна, месото идва от кланиците. Толкова е просто.
51
6
 
24
 
! Отговори
Инженер преди 8 години
Относно сравнението с прасето и кучето.Едно е да си заколиш прасето в двора, по всички правила, друго е да го оковеш с вериги на площада пред детската площадка и да почнеш да го дереш живо или да го режеш къс по къс.Относно "стрелял по човек за едно куче". Не е стрелял по човека, а е произвел предупредителен изстрел във въздуха. Разликата е огромна и не подменяйте фактите, манипулатори такива.