Доброто не е умряло: Таксиджия осуети ало измама

Взел от баба плик с документи, но се усъмнил и отишъл в РПУ-то
31 мар 2016 11:00,
12
Доброто не е умряло: Таксиджия осуети ало измама
Снимка: Dnes.bg

60-годишен бургазлия късно снощи е подал сигнал в бургаската полиция, че вероятно е въвлечен по неволя в телефонна измама, съобщиха от МВР.

Около 20:00 часа мъж, който таксиджията превозвал предния ден, позвънил и го изпратил да вземе документи от възрастна жена. 60-годишният мъж трябвало да предаде плика с документи малко по-късно.

Таксиметровият шофьор отишъл до бл. 83 в к-с "Славейков", взел плика и тръгнал към центъра. Той обаче се усъмнил дали жената не е станала жертва на телефонни измамници и вместо към центъра се отправил директно към Пъвро РПУ в Бургас. Там полицаите отворили плика и намерили вътре 2 210 лв.

Установена е и самоличността на възрастната жена - 85-годишна бургазлийка. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
10
 
! Отговори
аС преди 8 години
Поздравления към честния човек, изкарващ прехраната си кати таксиметров шофьор
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
браво, имало хора и сред бакшишите
8
1
 
11
 
! Отговори
их преди 8 години
добре бе ако е истина това , нито едноченге ли, не се сети да доствят плика с парите до тоя дето го е поръчал, и тогава да го пипнат и да питат дъртата за какво е дала парите ,то много сложно това , или пак ни е страх да не нарушим правата на някой...
7
5
 
12
 
! Отговори
Див Петел преди 8 години
Бабичките искат да бъдат измамвани, затова и гледат затъпяващите турски сериали и пращат пари по таксиметрови шофьори за какво ли не. Щом искат да бъдат обект на измами, защо им пречат. Това не мога да разбера. Цяла България вече знае за тези измами, но не Бабичките държат да спасяват от болница роднини и прочие глупости.
6
0
 
29
 
! Отговори
Бакшиш преди 8 години
Знаете да плюете по нас, но когато няма за плюене поне един да беше имал доблестта да поздрави човека. Това е добра илюстрация колко е предубено цялото общество.
5
31
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
малко ми се виждат парите. Най-вероятно таксиджията си е "прихванал" неговия дял, след което е решил да се направи на герой. Иначе ало-измама за 2200лв не биха рискували
4
2
 
10
 
! Отговори
А преди 8 години
МОЖЕ И БЛИЗЪК ДА Е ДА НЕ СИ ПОКАЗВА ЛИЦЕТО ПРЕД БАБАТА..ЗАТОВА ..
3
4
 
17
 
! Отговори
Национал преди 8 години
Алоизмамниците дори не се разкарват за толкова пари! Мисля ,че вече е време да работят спокойно с банковите си сметки!При тази скапана държава и това ще стане възможно.
2
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това нищо не е. Трябва да ги хванат с белязани пари в момента на вземането, иначе не могат да ги обвинят в нищо, защото им ги дават доброволно. Жалко но така е.
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ало измамниците дори не са искали да отидат те