Вързаха, биха и ограбиха семейство… В дома им

Бандитите отмъкнали много пари и златни накити
11 апр 2016 16:44,
26
Вързаха, биха и ограбиха семейство… В дома им
Снимка: архив Булфото

Младо семейство бе нападнато, бито и ограбено в дома им. Случката се е разиграла в Угърчин, съобщиха от полицията в Ловеч. Нападателите били трима.

Те нахлули в къщата на 25-годишната жена и 35-годишния й съпруг. Бандитите ги завързали и пребили мъжа.

След побоя непознатите задигнали голяма сума пари и златни накити.

Сигналът в полицията подала жената на 8 април. Образувано е досъдебно производство, изясняват се детайли по жалбата на угърчинското семейство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ааа нашите бабаити са силни само срещу сирийци и бажанци, иначе срещу наши престъпници и хайдуци сме безсилни и законите не вървят пред тях
16
0
 
5
 
! Отговори
Шаран БГ преди 8 години
В тази страна, наречена РБ, става по-вече от страшно! Има някъде някакво книжле, наречено Конституция! Политици и законотворци прекрасно го познават! НО, умишлено поддържат и приемат ред и правила, които на практика И противоречът! Опитайте се да се защитите - в затвора сте и с двата крака. Толкова адвоикатски уйдурми, съдийски изгъзици и законови недомислия - само се опитайте да се защитите.Държава защитаваща бандитите и убийците - сигурно много и трябват !!
15
0
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
"изясняват се детайли по жалбата" означава, че вместо да търсят грабителите тормозят жертвите като ги подлагат на унизителен разпит и натиск да си променят показанията: Ама сигурни ли сте, че са ви били, сигурни ли сте, че са ви откраднали вещи, пишете, че стойността на ограбеното е под една минимална заплата и т.н., само и само да си спестят усилията. Така действа нашата милиция.
14
4
 
5
 
! Отговори
ЧИЧО КОЛТ..... преди 8 години
Шумкарите на партията БКП/ДС...отново са минали в нелегалност..... !СЪБИРАТ ПАРИ --ЗА НОВА РЕВОЛЮЦИЯ.....ама СЪС СИЛА!!!КУПЕТЕ СИ ОРЪЖИЕ --ЗА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ АЙДУЦИ...!
13
1
 
24
 
! Отговори
Инженер преди 8 години
Върнахме се в 90-те години. Вчера една мутра нагло мина на червено с джипа и му се натресох с предната гума на велосипеда във вратата. Не видях дори откъде изскочи. Добре, че карам полечка, иначе, ако бях по-напред щеше да ме свали на земята. Дори и не погледна какво е направил, а отпраши нанякъде с *** газ.
12
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скъпи Съграждани, такава участ го очаква всеки, Гарантирано от ГЕРБ.
11
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как може да си правите майтапи и бъзици... Дали била само вързана, дали не била изнасилена, дали и той не бил изнасилен.... Ами ако това бяха вашето семейство - вашите съпруга, деца... Пак ли щяхте да търсите нещо весело в тази трагична новина? А можеби и вие сте част боколандия - равнодушни пред човешките страдания, търсещи само забавление и бързи печалби тарикати - боколандци.
10
4
 
85
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 8 години
БЪЧВАРОВАААА !!! Четеш ли това,*** ???
9
16
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колега,срещу Орешарски протестират не само будните, а най-вече и преди всичко умните,красивите и тези които са готови за пари,да продадат майките и бащите си!
8
6
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая сутрин на 1 колега колата усъмна на трупчета и със счупено стъкло и ключалка. Айде вие ми кажете не се ли е увеличила битовата престъпност? Будните българи само срещу Орешарски ли протестират или какво? Нещо принципи - ала бала?
7
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей за туй ли Ушев ламти за 20 заплатки и социални и всякакви превилегии, а? Въже за тях!
6
16
 
9
 
! Отговори
бай Иван преди 8 години
Аз и ти нямаме голяма сума пари и златни накити. Крадците са обрали крадци, не са искали да делят. А за н.е. бането - сигурно и двамата.
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
RAbotata e qsna kat bql den ili e sikijiq na 25 godi6nata sapruga ili im e rodnina treti variqt nema za sajelenie
4
3
 
57
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
Това ли ви е реформата госпожо министър, вчера ви казах, освободете поста, който не е вашата сила, ако се забавите, всичко рухва.
3
6
 
21
 
! Отговори
Бъчварова преди 8 години
Не ще да слушам критики към МВР, защото те клатят устоите на държавността и сигурността. Каза ми го Б0Г-БОЙКО !
2
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Последователите на Борисов в действие.
1
7
 
36
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Добре че не са е на.бали жената...25 годишна.