Константин за акциите: В чии интереси съм бръкнал?

"Не мога да гарантирам, че в заведението не се внасят наркотици"
12 апр 2016 09:22,
83
Константин за акциите: В чии интереси съм бръкнал?
Снимка: bTV

Това е поредната акция срещу нас. Не знам в чии интереси толкова съм бръкнал. Така фолкпевецът и собственик на дискотека "Плаза" в Студентски град Константин коментира нашумялата спецакция на МВР за разпространение на наркотици в неговия клуб.

Столичното заведение стана обект на акция на органите на реда, при която бяха задържани 7 души за разпространение на наркотици. Двама от тях, управителят на заведението и един дилър, бяха оставени за постоянно в ареста.

"Не мога да гарантирам, че в заведението не се внасят или употребяват наркотици", заяви Константин пред bTV.

"На ден в тази дискотека влизат по 1000 души, не мога да проверя всеки един, да му бръкна в гащите и да проверя какво носи. Аз нямам тези правомощия", допълни той.

Още по темата

По думите му единственото, за което може да гарантира е, че управителят на заведението Игнат Хаджиев и останалият персонал не са въвлечени в престъпна дейност.

"Той е толкова консервативен, толкова тесногръд... той е най-верният човек в дискотеката. Главата си залагам, че е чист", каза в защита на Хаджиев Константин.

Певецът изтъкна, че би показал записите от охранителните камери, но те са иззети от органите на реда. Според него акцията е била доста зрелищна – полицаите са били под прикритие и в един момент са се разкрили.

"Обвинението на Хаджиев е, че е възпрепятствал органите на реда. Искам да попитам, за да сме най-охраняваната и сигурна дискотека – как да не реагира охраната като види, че стават някакви патаклами", коментира Константин.

"Полицаите в последния момент са си извадили значките, преди това е имало тръшвания, страшно е било", допълни той.

Константин няма отговор защо само неговото заведение е проверявано. "Всяка седмица има проверки – за качеството на алкохола, за възрастта, на посетителите, всичко. Така сме и най-сигурната дискотека, а на органите на реда мога да благодаря за рекламата, защото опашките са два пъти по големи от преди", заяви фолкпевецът. 

На въпрос дали се чувства притеснен, че може да бъде уличен в употреба и/или разпространение на наркотици, Константин каза, че от 17 години гради имидж, а бизнесът му върви добре.

"За 200-300 лева ли да рискувам всичко... Няма смисъл", категоричен бе той. Константин показа и нашумялото ВИП помещение, което бе открито по време на акцията на МВР и за което се твърди, че служи за пласиране и вземане на дрога.

По думите му помещението е предверие, което се използва от хората, които "искат да застанат на по-тихичко и да поговорят".

"Аз, когато имам участие, ако съпругата ми се обади да ми каже, че ме обича, идвам тук, за да си поговорим", допълни фолкпевецът. "Това е въпросната стая с тайниците. Това е абсурдно!", категоричен е Константин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коцко и дрога?! Немое да бъде това! Той в носа си само сухи сополи има.
43
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ei,Koce stiga si lugal za drogata.Cyala BG znae che smurkash koka kato zamayan pa i specialno myasto si napravil)))) mnogo si kreativen bre narko))
42
1
 
25
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Студентски град, много отдавна не е студентски град. Вече е едно мръсно гето, няма книжарници, няма библиотеки - само заведения, магазини, жилищни блокове.
41
4
 
8
 
! Отговори
Dino преди 8 години
Laje gadat i okoto mu ne migva.
40
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коцето съм го виждал лично да пуши трева в кенефите на летище София след полет от Мадрид. после докато си чакахме багажа навсякаде смърдеше на трева и всички хора знаеха от кого.
39
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Toва гнездо на оси наречено Студенски град трябва да бъде закрито.
38
0
 
30
 
! Отговори
Италиянеца преди 8 години
За затвор неможе и дума да става но задължително дискотеката се затвара, разследва се всичко вътре в заведението, персонал, клиенти. Управителя и собственика в ареста до произнасяне на съда. Така се деиства ж Италия.
37
1
 
24
 
! Отговори
111 преди 8 години
Странно, не трябва ли точно този да е в ареста?!! Няма държава....Откриват наркотици в собственото му заведение, а той е на свобода, абсурдна държава!
36
0
 
33
 
! Отговори
рррр преди 8 години
ако имахме държава арестите щяха да започнат именно от този гнусен чалгаджия, вместо това той се разхожда им телевизиите и дава интервюта. Отврат!
35
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От това което чета разбирам че студентски град са го превърнали в центъра на Пазарджик.Селкяния до шия и волумето на мах.Ами браво но то какво да очакваш от една селска даскалица.......
34
0
 
31
 
! Отговори
АнтиЧалгар преди 8 години
Студентски град, чалготека, наркотици и проституция са взаимно свързани. Чалготека без тези неща не може да съществува. Факт! Този мърль0, ако си мисли, че може да заблуди някой се лъже. На всички е ясно, че няма нощно заведение и особено дискотека/чалготека в София и в страната в което да няма разпространение на наркотици. НЯМА!!!Ако някой знае такова нека сподели! Аз поне до сега не съм чувал.
33
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селяните като ги притиснат на тясно и започват да се обясняват като ученички.Тоя е много смешен!
32
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
секс, наркотици и чалгарол
31
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
poneje Koce e yspql I realiziran v jivota dai sega da ochernime... Evrocennostite gi donesoha tiq narkotici... ne se zanimavaite s momcheto!
30
1
 
33
 
! Отговори
Юрдечко преди 8 години
Нека да излезне фандъчка и да каже защо превърнаха студентски град в такава клоака. Няма оправдание с предишните. До 2004 бях студент и нещата бяха коренно различни. Не знам тая как спи спокойно
29
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей ама много ми е интересно как винаги когато стане някакъв скандал, задържаните все ни лук яли, ни лук мирисали. Изсипват се приятели, баби, стринки, лели и кой ли още не да обясняват нашето момче колко е добро и как той така не прави. Как пък все невинните хващат..
28
0
 
35
 
! Отговори
Ами сега... преди 8 години
Истината е, че няма дискотека или по-голям клуб, в който да няма наркотици. Не е до заведенията, колкото до ***, които ги посещават. Отделен е въпросът какво правят ръководството и охраната на въпросните. Между един и три часа пред тоалетните е ад, вътре са по 2-3-4 човека. Надали си помагат, за да пикаят :)
27
0
 
46
 
! Отговори
Разум преди 8 години
Всички дискотеки в студентски град трябва да се затварят!! Студентите трябва да са там за да учат!!!
26
0
 
26
 
! Отговори
анонимен7 преди 8 години
дискотеката и бизнеса на този клоун са всичко друго, но не и негови - той е едно лице на всичко това, а е ясно, че зад него някой го е надупил и за да го държи щастлив му дава да си пудри носа през час на аванта от стоката за "приятели", а не за студенти. Клоуна на куп не е виждал толкова пари, ама иначе дискотека има... най-лошото от всичко, е че този ретард го дават през 20 секунди в новините вместо вече да е с обвинение и в затвора. Да не се е хващал на хорото.. предполага се че е вменяем
25
0
 
39
 
! Отговори
Разум преди 8 години
идете в Германия, за която все пишете. Там в студентските кампуси няма нито едно заведение или търговски обект който да работи след 20 00. След 20 00 няма от къде едно кафе да си купиш. Минаваш покрай studentwohnheim (студентско обшежитие) и е тихо и спокойно. Всички, който са там учат. Ако се чудите кога ще ги стигнем ще ви кажа, когато заменим пОКВАРАТА с ДИСЦИПЛИНА и РЕД.