Константин за акциите: В чии интереси съм бръкнал?

"Не мога да гарантирам, че в заведението не се внасят наркотици"
12 апр 2016 09:22,
83
Константин за акциите: В чии интереси съм бръкнал?
Снимка: bTV

Това е поредната акция срещу нас. Не знам в чии интереси толкова съм бръкнал. Така фолкпевецът и собственик на дискотека "Плаза" в Студентски град Константин коментира нашумялата спецакция на МВР за разпространение на наркотици в неговия клуб.

Столичното заведение стана обект на акция на органите на реда, при която бяха задържани 7 души за разпространение на наркотици. Двама от тях, управителят на заведението и един дилър, бяха оставени за постоянно в ареста.

"Не мога да гарантирам, че в заведението не се внасят или употребяват наркотици", заяви Константин пред bTV.

"На ден в тази дискотека влизат по 1000 души, не мога да проверя всеки един, да му бръкна в гащите и да проверя какво носи. Аз нямам тези правомощия", допълни той.

Още по темата

По думите му единственото, за което може да гарантира е, че управителят на заведението Игнат Хаджиев и останалият персонал не са въвлечени в престъпна дейност.

"Той е толкова консервативен, толкова тесногръд... той е най-верният човек в дискотеката. Главата си залагам, че е чист", каза в защита на Хаджиев Константин.

Певецът изтъкна, че би показал записите от охранителните камери, но те са иззети от органите на реда. Според него акцията е била доста зрелищна – полицаите са били под прикритие и в един момент са се разкрили.

"Обвинението на Хаджиев е, че е възпрепятствал органите на реда. Искам да попитам, за да сме най-охраняваната и сигурна дискотека – как да не реагира охраната като види, че стават някакви патаклами", коментира Константин.

"Полицаите в последния момент са си извадили значките, преди това е имало тръшвания, страшно е било", допълни той.

Константин няма отговор защо само неговото заведение е проверявано. "Всяка седмица има проверки – за качеството на алкохола, за възрастта, на посетителите, всичко. Така сме и най-сигурната дискотека, а на органите на реда мога да благодаря за рекламата, защото опашките са два пъти по големи от преди", заяви фолкпевецът. 

На въпрос дали се чувства притеснен, че може да бъде уличен в употреба и/или разпространение на наркотици, Константин каза, че от 17 години гради имидж, а бизнесът му върви добре.

"За 200-300 лева ли да рискувам всичко... Няма смисъл", категоричен бе той. Константин показа и нашумялото ВИП помещение, което бе открито по време на акцията на МВР и за което се твърди, че служи за пласиране и вземане на дрога.

По думите му помещението е предверие, което се използва от хората, които "искат да застанат на по-тихичко и да поговорят".

"Аз, когато имам участие, ако съпругата ми се обади да ми каже, че ме обича, идвам тук, за да си поговорим", допълни фолкпевецът. "Това е въпросната стая с тайниците. Това е абсурдно!", категоричен е Константин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
35
 
! Отговори
sostin преди 8 години
А трябва да можеш *** , ти си собственика, ти носиш одговорност за всичко което се случва в бардака ти. Тия приказчици сладки дет ги разтега сутринта у блоковете моо ги разпрааш на баба си. Много ми е интересно що ъ въпросната тоялетна плота от гранит или мрамор имаше покритие от стъкло ??? А да се не прайме на паднали от луната ,че малко ми дотегате с арогантността си *** долни.
23
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коцето е такъв смъркач на кока, че който не го е виждал той се учудва. Лошото е, че сега дискотеката му ще стане по-известна и по-печеливша. Всеки пубер ще иска да иде на мястото, където тарашат ченгетата. Нали все пак в днешно време са харесват лошите момчета и момичета.
22
0
 
52
 
! Отговори
eve1 преди 8 години
Мутра ,като тази от снимката,разпространяваща чалга и наркотици,ето това ни доведе до дъното,като нация.Тикнете го за дълги години в затвора този селски тарикат!
21
3
 
38
 
! Отговори
ДС преди 8 години
Света вода ненапита. ЗАТВОР и дискотеката да стане държавна.
20
0
 
62
 
! Отговори
гоше преди 8 години
То като гледам отдалече личи че Константин яко се пудри.
19
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Студентски град всички дискотеки трябва да бъдат натръшкани.Днес Плаза утре всички останали.Не може под носа на властта хем да се вършат безобразия,хем да се демонстрира непукизъм.Никакви лични нападки.Само принципи и висок морал могат да променят средата.Но имали желаещи или си харесваме ***-мрачна и миризлива.
18
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо в България някой мошеник като го хванат, започва да се оправдава, че това е кампания срещу него? Просто полицията си свърши работата, която рядко върши. Коцката от много време е за затвора и полицията трябва да се самосезира..........в дранголника!
17
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Специалната стая вижте какви стъклени повърхности има за по удобно шмъркане на магистрали
16
0
 
26
 
! Отговори
БГ преди 8 години
Е айде сега....немили недраги....
15
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kоцка,ще коцкам,не се прави на луд...не знаел,залагал си главата,алоууууууууу,ние да не сме ***,като феновете ти.
14
32
 
3
 
! Отговори
мирелчето преди 8 години
Не ми пипайте Коцето, да не ви пипна аз!!!
13
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато на Волен Сидеров се роди малкия, той стана особено чувствителен към наркотиците, стресна се от перспективата след няколко години малкия Волен да се дрогира и нададе публичен вой заедно с Чуколин. Обявиха ги за хулигани и престъпници! Сега властта свършила голем праз.
12
0
 
78
 
! Отговори
pakaz преди 8 години
Коце моце ... На бълъци ли ни правиш или....?На всички ни е ясно че ако няма наркотици в чалготеката никой няма да влезе .По точно онези големците дето правят големите сметки.Пределно ясно е че с сметки от студенти ще фалираш за 5 месеца.Просто бъди мъж и си прознай :)
11
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чалга и селски мутри няма да се изнаенадам ако утре не открият и вип зала за *** в същия клуб. а коя да не се прави на невинен той е поставеното лице той води богатите друсалки
10
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА ГО ОСЪДЯТ ДА РАБОТИ ЗА ДЪРЖАВАТА ЗА ДА ИЗПЛАТИ МОРАЛНИТЕ ЩЕТИ НАНЕСЪЛ НА ОБЩЕСТВОТО.
9
5
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този човек трябва да бъде осъден защото той разрушава цяло поколение хора, като проповядва аморалност и разруха. България губи милиарди от това, че младите вместо да се занимават със смислени неща се подглъгват по такива примитивни и вредни дела.
8
4
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много изненадан тоя Кон, но сигурно и той участва в схемата с разпространението и се прави на девствена мадама
7
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е собственик на това заведение колкото и аз.Подставено лице ,което изговори такива неща ,че беше цяло чудо ,че не му поникнаха ангелски крилца и не отлетя.Ами като не знае какво се внася в заведението и твърди ,че не може да го контролира защо се кълне ,че нямало наркотици. А иначе и той ,и ние ,а и полицията много добре знае ,че има и то в изобилие
6
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАЙ-НАКРАЯ ЕДИН ЧАЛГАДЖИЯ БЕ ШАМАРОСАН. БРАВО! ДОБРО НАЧАЛО! ПРОСТОТИЯТА СЕ ЛЕКУВА С ДЪРВО!
5
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от една страна твърди, че след акция интересът към заведението се увеличава, от друга се оплаква ... какво иска тоя