Константин за акциите: В чии интереси съм бръкнал?

"Не мога да гарантирам, че в заведението не се внасят наркотици"
12 апр 2016 09:22,
83
Константин за акциите: В чии интереси съм бръкнал?
Снимка: bTV

Това е поредната акция срещу нас. Не знам в чии интереси толкова съм бръкнал. Така фолкпевецът и собственик на дискотека "Плаза" в Студентски град Константин коментира нашумялата спецакция на МВР за разпространение на наркотици в неговия клуб.

Столичното заведение стана обект на акция на органите на реда, при която бяха задържани 7 души за разпространение на наркотици. Двама от тях, управителят на заведението и един дилър, бяха оставени за постоянно в ареста.

"Не мога да гарантирам, че в заведението не се внасят или употребяват наркотици", заяви Константин пред bTV.

"На ден в тази дискотека влизат по 1000 души, не мога да проверя всеки един, да му бръкна в гащите и да проверя какво носи. Аз нямам тези правомощия", допълни той.

Още по темата

По думите му единственото, за което може да гарантира е, че управителят на заведението Игнат Хаджиев и останалият персонал не са въвлечени в престъпна дейност.

"Той е толкова консервативен, толкова тесногръд... той е най-верният човек в дискотеката. Главата си залагам, че е чист", каза в защита на Хаджиев Константин.

Певецът изтъкна, че би показал записите от охранителните камери, но те са иззети от органите на реда. Според него акцията е била доста зрелищна – полицаите са били под прикритие и в един момент са се разкрили.

"Обвинението на Хаджиев е, че е възпрепятствал органите на реда. Искам да попитам, за да сме най-охраняваната и сигурна дискотека – как да не реагира охраната като види, че стават някакви патаклами", коментира Константин.

"Полицаите в последния момент са си извадили значките, преди това е имало тръшвания, страшно е било", допълни той.

Константин няма отговор защо само неговото заведение е проверявано. "Всяка седмица има проверки – за качеството на алкохола, за възрастта, на посетителите, всичко. Така сме и най-сигурната дискотека, а на органите на реда мога да благодаря за рекламата, защото опашките са два пъти по големи от преди", заяви фолкпевецът. 

На въпрос дали се чувства притеснен, че може да бъде уличен в употреба и/или разпространение на наркотици, Константин каза, че от 17 години гради имидж, а бизнесът му върви добре.

"За 200-300 лева ли да рискувам всичко... Няма смисъл", категоричен бе той. Константин показа и нашумялото ВИП помещение, което бе открито по време на акцията на МВР и за което се твърди, че служи за пласиране и вземане на дрога.

По думите му помещението е предверие, което се използва от хората, които "искат да застанат на по-тихичко и да поговорят".

"Аз, когато имам участие, ако съпругата ми се обади да ми каже, че ме обича, идвам тук, за да си поговорим", допълни фолкпевецът. "Това е въпросната стая с тайниците. Това е абсурдно!", категоричен е Константин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този селски чалгаджия, завършил (или не) спортно училище, сега ще се изкара на жертва ли??Писна ми от такива свети води като него.Нищо не знаел, всички около него хрисими, полицаите виновни...всички останали виновни, но не и той.
3
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не си е платил където требва момчето, следващия път ще знае и нема да има никви проблеми
2
0
 
50
 
! Отговори
Ром с книшкъ и вишу преди 8 години
Тоа изобщо не е в бизнеса с дрогата!
1
3
 
28
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
В интересите на Закона.