Няма ли край? 5 момчета убиха дядо в Свирково...

Младежите му откраднали 500 лева, пребили го с колове
25 апр 2016 13:30,
275
Няма ли край? 5 момчета убиха дядо в Свирково...
Снимка: flickr

Пореден случай на убийство на възрастен човек в дома му констатира полицията. Жертвата е самотноживеещ мъж на 71 години от харманлийското село Свирково.

Петима младежи са задържани за убийството, съобщиха от МВР в Хасково.

Още по темата

Сигналът за откритото тяло на дядото е получен на 21 април в Харманлийското районно управление. Пристигналият на място автопатрул е уведомил незабавно съдебния лекар, който след направената аутопсия е констатирал, че на мъжа са нанесени удари по лицето, които могат да са причинили смъртта.

На 23 април, след проведени оперативно-издирвателни действия, са задържани петимата младежи от селото – четирима на 16 години, петият - на 18 години.

В хода на работата станало известно, че младежите са му нанесли удари с дървени колове и ограбили от стареца 500 лева, след което избягали, съобщи "Дарик".

Работата по образуваното досъдебно производство продължава. Младежите са с прокурорска мярка на задържане.

Междувременно днес стана ясно, че Окръжната прокуратура във Враца ще внесе в съда искане за мярка за неотклонение "задържане под стража" за друг младеж – 18-годишен, убил 87-годишна баба в село Малорад.

Тялото на 87-годишната Цветана Ниновска, която живеела сама, било открито от служител на ВиК. В дома й били намерени разхвърляни вещи и документи. По първоначални данни от огледа на трупа на жената са констатирани следи от удари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
26
 
! Отговори
3434 преди 8 години
След като е отменено смъртното наказание,то нека има наказание,еквивалентно на причиненото-след като са убили човек с колове,ритници и т.н,тогава и тях да ги пребият по същия начин до посиране,пък ако оцелеят ,оцелеят,ама едва ли ще помислят втори път да посегнат.
79
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие сте много зле ве. Как може да се оставяте така да ви промиват мозакът. Динко бил селска мутра. Доста *** трябва да си за да повярваш на тези скалъпени лъжи с, който чернят имената на хотата, който им пука за тази държава. Само един заблуден шаран може да повярва на подобни лъжи.
78
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АБХК да се изкаже компетентно и да затвори устите на НЕтолерантните със бълвоч от празни бръщолевия
77
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе къде е онази ***...Цацаров,със неговите патрули.....закони трябват не патрули
76
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цялата власт е криминална и защитава престъпници. Кметовете на селата работят само около изборите колкото да купят от ромите изборите и после 4 години са спокойни и независими. Съдебната власт след като е назначена или избрана демократично, става до живот независима и от Господ за човешките ЕС права на ромите.
75
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До колеги 89Ха, още един прогледна!Внимавайте сега да не Ви изкарат я шизофреник, я п*дофил или убиец и да "докажат", че "не сте прав".Такива неща не се говорят в свободната ни страна!
74
0
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
До "Професор": Толерантни към кого? Към убийците ли?
73
0
 
20
 
! Отговори
славянин преди 8 години
Докато в България царукв толерастката ''демокрация'', край няма да има!
72
5
 
13
 
! Отговори
Професор преди 8 години
Нека бъдем толерантни.
71
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бацееееее!!!! Хайде малко да си вдигнеш празния поглед от асфалта и да видиш какво става по тая нещастна територия! Страхливец жалък!!!! Ние нямаме охрана!
70
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
напаст става все по-безскрупулна! Бог да го прости!
69
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом сме опряли да се надяваме на селски мутрички като Динко да ни оправят бъкиите, смятай колко е жалко положението...*** то кат се замисля, английският ми ни е пирфектен, а и съм слабичък. Значи бате Динко е повече от мен. ДАВАЙ ДИНКО, ПОЧВАЙ НАРЕД!
68
0
 
25
 
! Отговори
колеги преди 8 години
или тва се спира сега или България няма да има след 10 години мислете за децата си след време вие ще сте на 50-60 и ще ви убиват пришълците
67
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако някой все още вярва, че има държава- много се лъже. Няма държава!!!!! Има един *** с група смешници, които се правят на управляващи.
66
0
 
39
 
! Отговори
До 26 преди 8 години
Вие да сте чували за български деца влезли при ромски пенсиор с цел да го ограбят? След това да ги обият от бой с пръти, защото няма какво да ядат? Много хора изнемогват, но никой не си позволява да прави истории.
65
0
 
37
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
НЕКА да направим една подписка по нета - ЗА ОСТАВКАТА НА БЪЧВАРОВА_ Явно тя и ГЕРБ не могат да се справят с престъпниците-- ТОГАВА защо да им плащаме ?? Не че другите от 26 г насам са направили нещо по съществено - НО трябва да сложим КРАЙ НА ТЕЗИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА НАД ВЪЗРАСТНИ ХОРА !!
64
0
 
53
 
! Отговори
Тасо преди 8 години
Убийство на етнически българин = едно изречение с равен тон!Шамар на ром= медийна ИСТЕРИЯ и мобилизиране на всички институции в страната!Само на мен ли ми се струва, че се намираме под ново "ОСМАНСКО РОБСТВО", а политиците са новите еничари! На ромите е отделена скромната роля на съвременни безчинстващи кърджалии!
63
0
 
36
 
! Отговори
П.Г. преди 8 години
ДНЕС - аджиите не пишат етноса на престъпниците, защото както и на други като тях, "свободни"медии им е наредено какво да пишат и какво не... а сетете се от кой!
62
1
 
15
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
Както съм писал и друг път, трябва да се разреши притежаването на оръжие за самозащита. Защо мълчат за това пишман-патриотите в Народното събрание? Трябва спешно да се приеме такъв закон. Нека да бъде разрешено само дългоцевно оръжие, да може да се държи само в къщи - това са подробности. Важното е, че така старците няма да остават беззащитни.
61
0
 
17
 
! Отговори
верно ли е преди 8 години
Едното племе трепе индивиди от другото племе, а двете племена не разбират, че са във владение на евреите!