Кой е Божо, който се изправи срещу Митьо Очите?

Той е интересен с това, че е от средния ешелон на СИК
9 юни 2016 11:36,
148
Кой е Божо, който се изправи срещу Митьо Очите?
Снимка: Булфото

Кой е мъжът, изправил се с 10 души срещу Митьо Очите? Несебърският наркобос е с опасност за живота, след като снощи нахлу с 40 души охрана в заведение в "Слънчев бряг", а около десетина души го чакаха вътре и стреляха.
 
Собственик на заведението е мъж, известен като Божо.
 
"Този Божо е собственик и на дискотека в "Слънчев бряг", има заведение и в Банско. Той е интересен с това, че е от средния ешелон на СИК. Той е приближен и гравитираше около бай Миле, когото убиха на стадион "Славия". Бай Миле се водеше за човека, който разчистваше сметките на СИК, мокрите поръчки, и работеше със сърбите", разказа журналистът от Нова тв Васил Иванов.

По негова информация е имало опити представители на Митьо Очите да се видят със зетя на въпросния Божо, който е управител на заведението.
 
"Искали са да се плаща тази такса "спокойствие", или, по мои предположения, да се пласира дрога в заведенията на този Божо. А той не е случаен човек около СИК", коментира журналистът. "Според мен става въпрос за наркотици – кой ще продава в заведенията", допълни той.
 
"За да тръгне с 40 човека с бронежилетки, Митьо Очите очевидно знае с кого си има работа. Факт е, че Божо е събрал 10 човека и са ги чакали въоръжени", коментира журналистът.
 
Защо сигнал в полицията е подаден, едва когато е избухнала престрелката?
 
"Излиза, че това е нещо обичайно. Щом дрескодът в "Слънчев бряг" е бронежилетка и брадва, значи това не се случва за пръв път", коментира и журналистът Стефан Ташев.
 
"Категорично смятам, че това е поредната война за разпределение на бизнеса с наркотици, който е изключително доходен и който се премества лятото от София на морето. Някой иска да завладее някакви територии", заяви Ташев.
 
"Според мен Божо иска да продава той наркотици, а не да му натрапят някой друг. Печалбите са огромни", коментира Стефан Ташев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
18
 
! Отговори
,, преди 7 години
*** не ме интересува...
91
4
 
15
 
! Отговори
Iss преди 7 години
Божо да не е Божинката (Валери Божинов)?
90
0
 
91
 
! Отговори
Бургазлия преди 7 години
Огромните грижи които се полагат за Митьо Очите красноречиво показват, че той е имал подкрепата на някои много важни политици... Явно имали са полза от него.За един професор, научен работник или човек на културата, никога болници и министри не биха така силно се ангажирали.
89
1
 
69
 
! Отговори
abv преди 7 години
Докториииииииииииииииииииииии,България цяла сега вази гледа!
88
1
 
12
 
! Отговори
пострадали преди 7 години
Всички зрители на войната за черноморието което не е българско само побойниците са български ***.Колкото да логистична подкрепа отСАЩ подкрепата я няма а логистиката не съществува.Има ли война с Аркус не само на местна почва.Сега вечеса си равни с Златко и могат да ходят по санаториуми заедно с Митьо Цайсите.
87
0
 
60
 
! Отговори
шуре преди 7 години
показно как 10 професионалиста показват как се прави на 40 меденруднишки селяни.Митю никога не е давал пари за охрана мъкне разни *** дето стават само за дискотечни битккии
86
1
 
58
 
! Отговори
КИРО ЯПОНЕЦА преди 7 години
БОЖО КОЗЕЛА Е ОТ СИК -- БОИКУС МУ Е НАЧАЛНИК ГАРА.
85
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне да напише книга "Социология на мутрите и как социологически да си носим бронежилетка по врече на лятната почивка" Друга полза от министъра на виждам.
84
0
 
119
 
! Отговори
Или не преди 7 години
Ако питаме МВР сигурно ще кажат, ме спорът е за книги от библиотеката,които са в ограничен брой!
83
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А както знаем висшият ешалон на СИК Е- Б.Б , Р.Н и с логистичната подкрепа на посолството на ФАЩ
82
1
 
34
 
! Отговори
Гуцов преди 7 години
Очите и дебелаците му станаха за смях - 40 *** пръснати като пилци от 10 други. Аз ако съм на мястото на тези 40, сън няма да ме хване докато не си отмъстя.
81
1
 
59
 
! Отговори
Бочо преди 7 години
Не бе, не се стрелят за наркоразпределение, стрелят се заради дъщерята на Очите:) хахах смях на парцали
80
0
 
59
 
! Отговори
Митьо преди 7 години
ПАРКО-НАРКО място - ако няма рима удари ***.
79
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да пишат случилото се в рекламите на туристическите агенции за България.Може би пък да има туристи които искат по екстремални преживявания-престрелки брадви побои...И без това пропъдихме нормалните туристи.
78
0
 
73
 
! Отговори
Балтона преди 7 години
Лелката-шефка на Меверето каза че нещата не вървят. Странно как журналистите подминаха това почти без коментари. За мен сие основание за подаване на оставка. Що да плащаме заплата на министър, като с него и без него е все тая?
77
0
 
44
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
После "Под прикритие" бил фантасмагории :)
76
0
 
27
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Всъщност щеше да е интересно, ако Божо не беше мутра! Ама, на вас мутрите са ви най-интересни!
75
1
 
30
 
! Отговори
КОЙ Е СЛЕДВАЩИЯ преди 7 години
Пипалата на параноика - футболист ги стигнаха. Висаджиите не останаха, 137 поръчкови убийства неразкрити, защо ли е така? Вече сме в еднолично управление на един алчен параноик който иска да векува във властта. Кой ли е следващия или следващите?
74
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА?А КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА?
73
3
 
42
 
! Отговори
Журналисти преди 7 години
Братя журналисти, пишете сега и възхвалявайте престъпноста в България. Нима това е най-важното? Дали докато в следващите 2 седмици говорите за престъпноста няма да се случат неща, като поскъпване на бензина, нови заеми и разни други такива неща. Само как говорите, само как се хвалите колко много знаете. Сега сте като мишки които можете да говорите много защото тези теми са ви разрешени. В останалото време си налягате парцалите и мълчите, жалки братя журналсти. Дребни платени мижитурки