Убиецът от "Хаджи Димитър " причаквал и трети човек

Забил точило в окото на дядо си, искал да опържи майка си
Обновена: 31 юли 2016 20:45 | 31 юли 2016 19:30, Камелия Цветанова
53
Убиецът от "Хаджи Димитър " причаквал и трети човек
Снимка: Кадър bTV

27-годишният Кристиян Гочев, който уби брутално майка си Марияна и дядо си Валентин в столичния квартал "Хаджи Димитър", искал да убие и трети човек. В продължение на няколко дни дори го е причаквал, но просто не го е засякъл, казаха за "24 часа" източници, близки до разследването.

Още по темата

Mрокуратурата поиска Гочев да бъде настанен за лечение в психиатричната клиника на затвора в Ловеч и съдът го прати там.

Вещи лица също препоръчаха лечение и обясниха, че през 2008 г. когато е бил Курило, Кристиян отново е бил агресивен към близките си. Мъжът е с диагноза параноидна шизофрения, употребявал е амфетамини, марихуана, екстази, ЛСД, пико и други наркотици.

Пред разследващи той обяснил, че чувал гласове, които го накарали да убие близките си.

Казал, че майка му го дразнела, защото била алкохоличка и като дете го тормозела. Гочев е убил първо нея, а след това дядо си.

Забил му точило в окото, защото Валентин го гледал по време на убийството.

"Исках да си я изпържа като бекон", така Гочев обяснил на разследващите защо е отрязал парче кожа от гърба на майка си.

Впоследствие обаче се отказал.

Мъжът включил духалката в спалнята, където преместил телата, след като ги убил в кухнята, защото искал да види как избухват. Залепил вратата с тиксо, за да не му мирише и почистил, защото го дразнела мръсотията.

След като убил брутално роднините си, Гочев дори си поканил гости. Те обаче не разбрали за зловещото престъпление, защото били надрусани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: Хаджи ДимитърКристиян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мрокуратурата изпрати в запрора наркопаните.
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мрокуратура или Прокукатура се пише
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонимен 4Защо всичко трябва да се свързва с турците бе чак незнам как да те нарека
34
1
 
28
 
! Отговори
Ken преди 7 години
Камелия Цветанова - какво налага да описвате толкова детайлно отвратителните неща, минали през този болен мозък ? Изпитвате някакво удоволствие ли ? Тогава и вие сте за психодиспансер.Някои журналисти заради сензацията са изгубили всичко човешко в себе си. Жалко е !
33
1
 
18
 
! Отговори
Единака преди 7 години
Трябва Психодиспансер и регистър за всички които са с отклонения.Така ще може и да се прави и контролен преглед на поне три месеца , както са и всички други болни , макар и да са с придружител.
32
0
 
13
 
! Отговори
мрака преди 7 години
До Квакерицатане мой им светна в МРАКУРАТУРАТА
31
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Притесняват ме повече коментарите под статията. Да, момчето е психически болно, но такива хора има навсякъде по света. Какви политически партии бълнувате, те с какво точно са виновни в случая? Нима в САЩ няма такива случаи? Нима немския пилот не заби самолета в алпите?
30
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мракобесна + прокуратура = мрокуратура.
29
3
 
24
 
! Отговори
запознат преди 7 години
"Пред разследващи той обяснил, че чувал гласове, които го накарали да убие близките си."Това е заради ЛСД и екстази. При тях чуваш гласове и имаш халюцинации. Марихуаната дори не мога да я нарека наркотик, а при пикото и амфета само изпитваш прилив на енергия без да скъсваш с реалността.
28
0
 
28
 
! Отговори
TOP SECRET преди 7 години
Дрогата не прощава , убива бавно но славно , но едва ли ще се стигне до големите Риби които са разпространявали дрогата която всъщност докарала момчето до този хал , едва ли те се знаят и са недосегаеми
27
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ценности!!!
26
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За всичко са виновни управляващите. Не може в един откачен свят да не се строят лудници и затвори. Всички *** са на свобода, после някой си бил виновен.
25
3
 
19
 
! Отговори
123456789 преди 7 години
Много ми е инересно ако не се бяха надрусали дали щяха да разберат, че в другата стая има трупове сигурно наркотиците потискат пара-нормалните им умения, тия журналисти са готови за Курило без диагноза .
24
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълни медийни измишльотини.
23
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЯ е за ликвидиране.
22
2
 
36
 
! Отговори
T преди 7 години
Истината е, че има много психично болни между нас, на които не се обръща внимание. Това са болни хора, които имат нужда от помощ. А знаете ли, че за да вкарал за лечение свой близък по закон трябва да заведеш дело и той има право на адвокат. Ако нищо не се промени подобни случаи ще се повтарят.
21
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нужно ли е да се дават толкова подробности в медийте. Очевидно човекът е много зле психически
20
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
според мен донякъде решение е да направят марихуаната легална.. ще падне цената, ще има някакъв контрол над това което се продава. Но Митьо очите и много други няма да останат доволни, сега им е по-добре.
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Продължение на коментар 21След това ми каза сигурно си го виждал той обикаля града с една пръчка и си представя, че кара кола отговорих и, че съм го виждал много пъти и да му дава лекарствата предписани от лекарите а, тя а няма нужда той е добре. И в момента и *** много случай с психично болни по улиците където живея. Ужасът е, че не знаеш кога ще те нападнат и до там... А после казват а ми той не е виновен тя болестта го кара. А болестта защо не го кара да скочи от високо място а убива.
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Децата буквално си пържат мозъците с какви ли не ***.. Ама така е било, така и ще бъде. Преди бяха на хероин, направиха държавните програми за зависими, започнаха да им дават безплатно хероин и модата му отмина - няма печалба вече. Сега се печели от други *** и пак се купува, тоя път не стават много зависими ама си пържат и без това малкото мозък