Спипаха 32 мигранти във вагон-автовоз на Капитан Андреево

Товарният влак пътувал от Турция за Румъния
24 сеп 2016 16:22,
9
Спипаха 32 мигранти във вагон-автовоз на Капитан Андреево
Снимка: МВР

Гранични полицаи откриха 32 незаконни имигранти в товарен влак, пътуващ от Турция за Румъния, съобщиха от МВР.

Влакът пристигнал за влизане в страната вчера на ГКПП Капитан Андреево гара. Той имал 19 вагона-автовози, натоварени с леки автомобили.

При проверка в седмия вагон граничните полицаи открили 32 имигранти, от които 12 мъже, 7 жени и 13 деца.

8 от тях имали сирийски паспорти. Останалите нелегални пътници били без документи за самоличност, но също се представили за сирийци.

Чужденците са отведени в ГПУ – Свиленград. Днес ще бъдат предадени в разпределителния център на дирекция "Миграция" в Елхово.

През изминалото денонощие пък граничните полицаи от Елхово са предотвратили опитите на 67 имигранти да преминат незаконно турско-българската граница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
боко колко са *** полицайте ти.проверка трябва да се върши на браздата и обратно тези маймуни в турция. те ги проверяват в кап. андрево вече влезли в българия и ООН ги защитава. защо ги ловите ***... да се друсат във влака румънците ще ни ги върнат както и сърбите ги връщат натоварили в багажника на автомобилите и ги изхвърлят като чували
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както са си на границата, така се връщат обратно! Защото те всичките си мислят, че е достатъчно веднъж да влязат в Европа, после няма кой да ги изгони, ядене, покрив, пари, лекар, всичко ти пада от небето на готово, ти само си почесваш макаричките... Ориентираш се в обстановката и се устройваш, после викаш близките и се хвалиш на останалите в къщи колко си преуспял и забогатял. Съответно идва новата вълна гладници, настървени да опоскат социалните придобивки и фондове на местните!!! Дъблин ли???
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
67 са върнали,а 32 са приели.Защо са ги приели щом са ги хванали на границата.Нали уж Бойко се беше разбрал с Ердоган да ги връщаме обратно.Защо непрекъснато ни лъжат,че пазят границата,а бежанските центрове се пукат по шевовете и смятат да строят още.Да не говорим за тези,които свободно се движат из София и други градове и никой не знае какви са и от къде са.По-точно знаят-от Авганистан и Ирак.Защо ги пускаме?Защо не ги връщаме?Защо оградата още не е готова?Много въпроси без отговор.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво Елхово, какъв разпределителен център, бе! Натоварват ги на първия самолет и дома! Стига лигавене, стига тъпоглавие! Да обиколят около джамията и Лъвов мост и да съберат още, за да е рентабилен всеки полет!
2
0
 
4
 
! Отговори
Бежанец от Бурунди преди 7 години
Ааааа , бехме платили за повече хора да минат , нещо се е объркало .
1
0
 
23
 
! Отговори
Ебенизър преди 7 години
"8 от тях имали сирийски паспорти. Останалите нелегални пътници били без документи за самоличност, но също се представили за сирийци."Баси ***. Можеха да кажат, че са шведи. Примерно. И да настояват за транспорт до "отечеството" си.