Възрастна габровка "залови" полицаи... с 9 бона

Жената си мислела, че дава парите "временно"
3 ное 2016 12:37,
9
Възрастна габровка "залови" полицаи... с 9 бона
Снимка: Dnes.bg

Възрастна габровка е станала жертва на телефонна измама вчера, съобщиха от МВР.

Сигналът за измамата е подала самата жена вчера. Същия ден възрастната жена била заблудена, че трябва да съдейства на полицията за залавяне на телефонни измамници, като предостави уж временно спестяванията си. Жената дала на непознат 9 хиляди лева.

Тъй като всяка седмица в полицейския бюлетин на габровската дирекция на МВР са регистрирани по няколко случая на измамени с големи суми пари възрастни хора, криминалистите отново предупредиха гражданите да не се доверяват на съмнителни обаждания, да се свържат незабавно с близките си и да позвънят на телефон 112.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
СерГей преди 7 години
До Потния ВескоЗащото ние сме на всеки километър другарю.Ние държим прокуратурата и съдебната власт.Герберчетата нищо не могат да направят.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не я жалете, ей сега да й поискате ще извади още 9000 без да й мигне окото.Пенсионерите са бъкани с пари ама все реват,че нямат.Вече се изтъркаха брътвежите им, че умират от глад.Аз лично не мога да ги слушам вече.
6
3
 
5
 
! Отговори
Потния Веско преди 7 години
Абе защо гербаджийската шайка не ще да ги залови тези измамници??!! Вече бие на очи, това са кражби за много големи суми и не виждам да е преуритет на Родната милиция!Така ли е Веско??
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Габрово е супер, там живеят много малко "шведи".
4
1
 
8
 
! Отговори
един друг преди 7 години
Хич не я мислете жената. След 2-3 месеца ще си е възстановила загубата и пак ще чака да и се обадят да помага на полицията. А през това време ще хапва предимно пасти, щото пенсионерите пари за хляб нямат (както знаем).
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Де се е чуло и видяло габровец да дава ?
2
0
 
14
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
Това вече не е новина , а ежедневие за пенсионерите в България.
1
11
 
6
 
! Отговори
ДО АНОНИМЕН преди 7 години
ЕЙ КУХАР, 9 бона се изкарват за 2-3 месеца, тва пари ли са бе. Тия хора са ги събрали от продажба на имущество и т.н. Голи са като охлюви. Наистина нямат пари. *** кухх