Шофьори се биха с бухалки, колоездач счупи стъкло на кола...

Само за два часа, след три ПТП-та в София, агресията надделя
39
Шофьори се биха с бухалки, колоездач счупи стъкло на кола...
Снимка: Булфото, архив

Три случая на саморазправии след пътни инциденти разследват столичните полицаи.

Около 8 сутранта на "Бистришко шосе" две коли са се блъснали, а шофьорът от едната в изблик на гняв е ударил другия с бухалка. Пострадалият е откаран в болница.

Агресивният шофьор е избягал, но по-късно е бил арестуван от полицаите.

Почти по същото време на бул. "Черни връх" и ул. "Червена стена" след лек удар пътник от единия автомобил е ударил водача на другата кола. Нападателят е задържан в Четвърто РПУ.

Малко по-късно, около 10:15 часа, на бул. "България" е станал инцидент между кола и велосипедист. Колоездачът е счупил страничното огледалото на колата.

И той, както и шофьорът на колата, са отведени в Четвърто РПУ, където са им съставени предупредителни протоколи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ония дето ЗАСЕЧЕ НАРОЧНО автобуса пълен с хора на магистралата му простиха -докато е така,джигитите няма да имат страх от нищо и никого.Направете го просто и лесно -като излезе от колата да имаме право да го гръмнеме при самозащита и готово.Те са няколкостотин гада -не повече.
11
1
 
10
 
! Отговори
А КАТ преди 7 години
къде е?
10
4
 
24
 
! Отговори
ура-ура преди 7 години
Дивия запад дойде у нас!Той всъщност никога не е напускал тези предели.От момента в който айдуците слязоха от планината и окрадоха хората положението стана джунгла. Хората са нещастни и потиснати и се избиват едни други не виждайки основната причина.А тя е управление на държавата и управляващи.Все очакваме някой друг да ни оправи.Надяваме се някой друг да ни свъши работата,но в крайна сметка както ида го погледнем най-добре можем да избършем задниците сами.Другият вариант е да си останем в ***
9
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правя забележка на шофьор в насрещното а той учуден - е какво толкова. Аз постоянно така си карам. Какво като е забранено. Докато не започнем да се стреляме така ще са нещата. Крайно време е. Те джигитите знаят, че и да ги хванат ще миант с 10-20 лева рушвет. Защо да спазват правилата. Кара порше за 100 бона - какво са 20 или 50 кинта рушвет. И то ако го хванат. АКО.
8
1
 
28
 
! Отговори
... преди 7 години
Жалки комплексари.. в ню йорк живеят и все много им е спешно да минат.. всички бързаме, но трябва човек да се съобрази и с останалите фактори, които го заобикалят.. най-малкото абсолютно на всеки се случва да направи грешка или да засече някой дори и на най-изправните шофьори ама ходи обяснявай на *** с бухалката.. селска, комплексарска, проста главица предизвиква такива случки като изброените
7
2
 
42
 
! Отговори
Бъдещ емигрант преди 7 години
Анархията е пълна...и неслучайна. Докато лудите се налудуват и тормозят малкото останал нормален народ, едни леки милиарди изчезват по офшорни сметки.
6
3
 
25
 
! Отговори
Мутра преди 7 години
Както казваше Баце, удри да те уважават!
5
3
 
61
 
! Отговори
хм преди 7 години
Да идат в друга държава да раздават такова правосъдие....ще ги вкарат зад решетките веднага...ама тук- простлюдие!
4
1
 
69
 
! Отговори
до КАТ преди 7 години
Е защо се появявате само когато има бой, а никакви ви няма когато се нарушават правилата? Ако санкционирахте по-често нарушителите, нямаше да се стига толкова често до инциденти.
3
2
 
60
 
! Отговори
Виготура преди 7 години
Трябва оръжие да има всеки, и след няколко престрелки, всеки ще си седне на Д-то. Онзи ден някакво лай.но с джип Ауди засече автобуса и лай.ното спря и тръгна да се разправя с шофьора на автобуса. Хубав въргал щяхме да му направим на лай.ното, но не посмя да се качи в автобуса, а избега. После го бяха спрели на Орлов мост 2 патрулки.
2
2
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
с толкова изпростял народ държава не се прави
1
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Made in vulgaria