Анита Мейзер от ареста: Срамувам се и искам прошка!

Не виждала смисъл вече да живее, искала и тя да се самоубие със свинска опашка
Обновена: 14 яну 2017 19:34 | 14 яну 2017 19:33, Василия Пейчева
175
Анита Мейзер от ареста: Срамувам се и искам прошка!
Снимка: Кадър bTV

Анита Мейзер разкри, че се срамува и иска прошка за смъртта на съпруга си Николай, който почина при задушаване със свински опашки. Мейзер сподели в интервю за bTV, че вече няма за какво да живее и й се иска и тя да се самоубие. Миската беше обвинена и осъдена за смъртта на мъжа си на три години затвор.

Още по темата

"Срамувам се да разказвам такава простотия. Това не е нормална смърт. Срам ме е от хората, от приятелите, срамувам се, че съм майка. Тежко ми е, толкова много съжалявам. Аз какво съм виновна, че мъжът ми поиска нещо от мене, нещо, което той сам трябва да знае, че не трябва да се прави...", сподели Анита Мейзер.

Тя се притеснява и от общественото мнение.

"С какви очи ще погледна обществото? Ако може на мен да ми донесе някой една свинска опашка и да се дръпна. Може би така ще се самоубия някой ден", разкри Мейзер.

"Никой не иска да чуе моята версия, цяла България е срещу мен, както през 2014 г. на конкурса. Аз исках да се обадя на майка му и на сестра му, но той не ми позволи. Той искаше да се изяви и да направим експеримента. Свински опашки през живота си не бях пипала. Тези, които ползвах ги бях взела за тентата на първия етаж. Николай се изкъпа и каза - ела да ми ги сложиш, легна на масажната маса и аз му сложих две свински опашки на краката", разказа тя.

Оставила го вързан и отишла да вземе телефона от спалнята, за да снима. Не разбрала, че той се затруднява.

"В един момент видях, че нещата не са добре. Виждам, че умира. Тръгнах да търся ножове, ножици, за да помогна, но нямаше как", каза тя.

След като разбрала, че Николай е мъртъв, Анита започнала да ходи из апартамента "като луда", чудела се какво алиби да си измисли.

По думите на Анита двамата с Николай били страхотна двойка. Запознали се във Facebook и се "влюбила жестоко" в него.

"В един момент ние бяхме една страхотна двойка. Стигнахме до перфектност в отношенията, не сме си казали една крива дума", обобщи тя, но не скри, че мъжът й бил "изтряскал" в последно време и търсил садо-мазо закачки.

"Това е най-голямата глупост, случила се в моя живот. Не мога да си обясни кой дявол се всели в нас. Яд ме е, че не му отказах. 4 месеца си задавам въпроса защо на мен се случи това. Бях на върха на щастието си, направо сама си завиждах. Имах всичко... като че ли сама се урочасах", заключи тя.

На въпрос защо е предложила подкуп на полицаите Мейзер каза, че не помни какви "глупости е дрънкала".


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За миг аха да пророня сълза.
108
0
 
2
 
! Отговори
SOMEBODYYY преди 1 година
Аз мисля, че тя не лъже. Мускулестите мачовци са толкова ***... какво ли не правят за да са интересни. Но ми се стори, че малко се пооплете в разказите си.
Е, само ще гадаем май.
107
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази жена страд от синдром на разбитото сърце. И губи воля за живот.
106
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За кого е интересен зала р.о.м.и.т.е.!?
105
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДО 91 ТАЗИ ОСОБА НЕ Е ИНТЕРЕСНА ЗА МИЛИОНИ. НО ПРОЦЕСА. Е ИНТЕРРСЕН И ИЗВЪН СТРАНАТА.
104
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДО 95 Е КАК ЩЕ ГПВОРИ КАТО Е С ОПАШКА НА ВРАТА.??
103
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
V SATVORA DA PALI SVESHTI SAEDNO S POMAGACHITE SI I PODSTREKATELITE.
102
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще я пуснат когато разкрие ПОМАГАЧИТЕ.
101
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БОЛШОЙ ТЕАТРО РОМАНЕЛЕ!!
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зад Това същество има убииства. Последния първо е огравен, после влиза в капана, после като се е самоубит. Поискал секс на тъмно с опашки. ТОВА Е.
99
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само едно не ми е ясно. Като това нещо на снимката е спечелило конкурс за красота?! Съдиите или са били по-слепи от къртица или някой им е кихнал здраво.
98
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Банго Васил е , да пуснат жената да си празнува празника да запали свещ в Черквата за здраве и повече мъже
97
7
 
15
 
! Отговори
Киро преди 1 година
Аз лично ти прощавам ,защото си много красива ,ослепителна и убийствена жена.
96
2
 
16
 
! Отговори
джъдж дредд преди 1 година
Аре пускайте я, от мен да мине. Само я следете по-изкъсо и искайте седмичен отчет от заработеното й на околовръстното. Такава куха тиква за друго не става и без това.
Убийца или не, дреме ми. Не е като да е затрила нещо младо и образовано, с обещаващо бъдеще, така че обществото ни не е загубило нищо така или иначе.
95
3
 
28
 
! Отговори
Коча преди 1 година
Искал да къса свински опашки с врат,хехехе,и за по сигурно са му надянали две и така са ги стеггнали ,няма по нелепа версия за убийство,дори на Бойко версията за Мишо бирата е по издържана
94
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На такива като тая трябва да им осигурят денонощен физически труд, защото и 5 свободни минути да имат, почват да мислят глупости! То не случайно едно време е имало господари и слуги и вторите са работили до откат, че оставиш ли ги... ама сега всяка селска кифла се мисли за ВИП и се чуди с какви простотии да си запълва свободното време.
93
0
 
30
 
! Отговори
Коча преди 1 година
Тя е съучастник във убийство.Ден преди убийството е изключила камерите на жилищната сграда,по трупа на Николай има множество охлузвания,носът му е счупен има и черепно мозъчни травми нанесени с *** предмет,тилът му е в кръв.Защо прокуратурата работи само по версията на Майзер ?.
92
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искала да се самоубие със свинска опашка или свински уши, в краен случай със свинско бутче... И аз тъй - всеки ден се самоубивам със свинско бутче, ама немоа умра...
91
3
 
16
 
! Отговори
777 преди 1 година
НОРМАЛНО Е ЕДНА ЖЕНА, КОЯТО НЕ Е ИМАЛА ДОСЕГ СЪС СВИНСКИ ОПАШКИ ДА НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОТВЪРЖАТ!!!
90
1
 
2
 
! Отговори
ставри преди 1 година
До Генерал Гоцев
И по дебели