Шофьорката убила полицай – 40-годишна и трезва

Карала твърде бързо, спряла 100 м след като помела катаджията
147
Шофьорката убила полицай – 40-годишна и трезва
Снимка: Dnes.bg

40-годишна жена от Пловдив е управлявала автомобила, блъснал и убил на място полицай вчера на пловдивския бул. "Санкт Петербург".

Още по темата

Жената е разпитана и задържана за 24 часа, уточниха от областната дирекция на полицията пред "Фокус".

Пробата за алкохол, която й е взета, е отрицателна.

Шофьорката е карала толкова бързо, че джипът й е спрял близо 100 метра от мястото на инцидента.

Катаджията, който загина вчера, е слизал от патрулния автомобил, за да спре бързо движещия се джип на шофьорката, но беше пометен от превозното средство.

За високата скорост, с която се е движил джипа свидетелстват и местата на тялото на пътния полицай и вещите, които са паднали при удара. На мястото на сблъсъка са шапката и палката на служителя, 20 метра по-надолу е паднало тялото.

За последната една година това е втория пътен полицай, убит по време на проверка.

Загиналият служител е на 36 години, семеен с две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
спряла след 100м или има следи от гуми 100м, има голяма разлика, защото паниката не натиска спирачките, полицая да не и се е метнал на капака за някой лев
17
2
 
24
 
! Отговори
подкупаХрани преди 6 години
До Анонимен 5Максим Ставийски са си го спрели, проверили са го но са го пуснали малко преди да катастрофира, доста вероятно срещу 50лв, след което той катастрофира.Такива случаи има много, просто или не са катастрофирали след това или не са придобили такава известност.
16
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво вините полицая? Нали затова е искал да я спре, да не направи беля. Още повече че на това място е имало някакво мероприятие с много участници. Ами ако ги беше връхлетяла?
15
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да прости момчето и да дава сили на семейството му! В случая според мен всички имат вина, първо полицая слиза от колата, за да я спре ... какво се случва ако тя е мъртво пияна, ще избие бая народ... тя кара бързо в града ....
14
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма оправия в калпавата държава. Самозабравилите се мекерета за които не важат никакви закони се множат като ***. Как може в града да караш с такава скорост? Докато не започнат такива като тая да ги бесят за назидание по светофарите няма да изчезнат убийците по пътя!
13
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена с джип = лудд с картечница = недоучил комплексар с модераторски права = КАТАСТРОФА!
12
8
 
17
 
! Отговори
@@@ преди 6 години
Някой засякъл ли е скоростта на джипа изобщо или всичко е само предположения?
11
1
 
37
 
! Отговори
KKK преди 6 години
Обучението на българските полицаи в никакъв случай не може да се каже че е на ниво. Точно затова, няма нищо чудно в това, че подобни ситуации се случват по нашите пътища. Няма логика в това, да изкочиш пред автомобил с цел да го "спреш" при условие, че няма как да си сигурен в това, дали шофьорът не е с 5.0 промила алкохол в кръвта или няколко още няколко аналогии на неадекватност.
10
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото и да е станало, щом не е могла да реагира и е изхвърлила тялото на 20 метра е било доста висока скорост. В последно време културата на движение никаква я няма. Това достатъчно разстояние от предходния автомобил, съобразена скорост, изпреварване само отляво вече не съществуват. И много са виновни КАТ за това че разрешиха да се стигне до тук.
9
32
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като стане ситуацията и се панира женатане може да спре и 200 метраможе да се е движила с 50но сега тюффлеците ще я изкарат ще е била бърза и яростна с поне 250 км/ч се е движелаИ как се спира с палка автомобил не разбрах,който си движи по платното?*** катаджии рекетьори.Ако мине със 100 да се обади и да я спрат на следващите кръстовищаа не да създава опастност за гражданите.Тази можеше да се качи на тротоара и да сгази вашите деца
8
4
 
32
 
! Отговори
ЦУНКАТА преди 6 години
Коя е тази дама?Всеки не си позволява рали в града.Сега да си приготви цял шпек за сливенския,щото там ги дават на парче.
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Jenata e vinovna barso kato vs s djipove skapi koli karat mutri mutresi ohraniteli prihojdaschti barovzi no i polizaja bog da go prosti ima maivina jalko sa 4oveja v bg jertivite sa mnogo ubiizite sa na svoboda no ako e njakoi ot gerb ili minister4e a i polizai suma e goljam i nakasanie schte ima v bg savisi vinagi koi koi e ujasna naspravedlivost.ima v bg. Mutrite mafiata komandva sadbizr na bg narod
6
27
 
14
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
За 50лева си е дал животеца, скачат като лъвове без да мислят! Бог да го прости, а за джигитката затвор!
5
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Максим Стависки защо не го спряха?
4
34
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо е трябвало да е спира?Нали не е затворен пътя.Някой може ли да обясни?
3
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама пък и така ли се спира кола?! Включваш бурканите и заставаш пред джипа с патрулката, а не с голи гърди!
2
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слагайте си камери в колите. Не са толкова скъпи, а могат много неприятности да ви спестят. После полицай, познат, свидетел не играят. Вижда се всичко. Дали ги приемат в съда е едно нещо, обаче като го имаш документирано трудно ще го извъртят на 360 градуса както много често става ако са замесене "по така" хора....А иначе да летиш в града си е за директна ефективна присъда даже и без произшествие, и без жертва.
1
13
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На жена кола над 50-60 к.с. не бива да се поверява.