Джип блъсна и уби на място 36-годишен полицай в Пловдив

Загиналият е семеен с две деца
Обновена: 13 май 2017 18:07 | 13 май 2017 17:55,
301
Джип блъсна и уби на място 36-годишен полицай в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Джип уби полицейски служител на пловдивския бул. Санкт Петербург. Инцидентът стана този следобед в района на парк Лаута.

36-годишният катаджия слизал от патрулния автомобил, за да спре бързо движещ се джип, управляван от жена. Той е пометен от превозното средство. От удара обзорното стъкло на автомобила е счупено.
"Джипът профуча покрай мен с висока скорост. Катаджията беше на платното и вдигна палката, за да спре колата. Тя обаче буквално го помете", разказа очевидка на инцидента пред Dnes.bg

За високата скорост, с която се е движил джипа свидетелстват и местата на тялото на пътния полицай и вещите, които са паднали при удара. На мястото на сблъсъка са шапката и палката на служителя, 20 метра по-надолу е паднало тялото, а колата е успяла да спре чак след 70-80 метра.

Водачката е откарана в болница, за да й бъде взета кръвна проба и да се направи тест за наркотици. На място в момента има шест полицейски коли и няколко мотора на звено "Сигма". Огледът на мястото на катастрофата продължава.

За последната една година това е втория пътен полицай, убит по време на проверка.
Загиналият служител е на 36 години, семеен с две деца. В парка се провежда народен събор и най-вероятно загиналият полицейски служител е бил дежурен на шосето. Пътят е блокиран.

Във връзка с трагичния инцидент, се прекратяват представленията на двете сцени на Народен събор - Пловдив, съобщиха от общината.

Обявената за днес и утре програма се отменя по решение на организаторите.
„Изказваме дълбоки съболезнования към семейството, близките и колегите на загиналия полицай”, заяви кметът на район „Тракия” Костадин Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още по темата: пловдивполицай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
1
 
4
 
! Отговори
Никола Парамов преди 6 години
На това му се казва естествен подбор, като се не оглежда влиза под колата.
122
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
с висока скорост идващ джип и то жена!!! а полицая слиза от колата ама бърза да го хване със палка в ръцете и го хванал за съжаление.
121
10
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Така ли! За убийство на човек нито пътя ще се затвори ,нито ще се отменят представления а за полицай различно.Точно обратното трябва да е.Професията им не е безопасна и те го знаят това.Ако някой от тях погине дори не трябва да се споменава по медията защото никой не ги кара на сила да упражняват опасната профсия!
120
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
@135 Начесваш си езика ли, за сметка на починалия? В тая държава такива като тебе сте като ла*на в обор - с лопата да ви рине човек... 35+ години живот тука са ме убедили че най-голямата простотия и мутрьовщина идат точно от българския ген. Затова ла*ната все плямпате глупости - нали трябва да оправдаете истината с някоя идиотщина... Тая фльорца да не се окаже по-чистокръвна и от тебе, а?
119
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само да се съобщи коя е жената, ами да и се покаже снимката, да и видим физиономията и да се пазят хората от нея. Дали вече не се е разболяла от нещо, което изисква да си е у дома?
118
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До t2Друже, полицаят е охранявал обществено събитие. Както вече казах, можем само да гадаем колко народ би изгазила тази жена, ако не беше служителят на полицията, който я спира. С цената на живота си!Респект за този човек!
117
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господи, каква трагедия!...Бог да прости загиналия полицай - можем само да гадаем колко хора би изгазила вилнеещата дама, ако не бе спряна от него с цената на живота му!Съболезнования на семейството !
116
5
 
19
 
! Отговори
ПОТРЕСЕН от НРБ преди 6 години
Няма такава държава !Богатите си копуват коли за да трепят пешеходците .Даваме повече жертви от войната в Сирия и на никой не му пука че закона за движение попътищата не се спазва а глобите и наказанията са от 1889 непроменени .В Лондон за минаване на червено глобата е от 200 паунда нагоре .Ама там нашите наркомани карат като мравки щото не им се плащат глоби !Тука глобите са символични и нямат ефект въобще .Всеки ден умират НЕВИННИ ХОРА !!!
115
7
 
11
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 6 години
Едно време когато пъплехме с Москвичи и Ладички,максималната скорост градско беше 60 км/ч.Сега вместо да е вече поне 70км/ч,някои ''умни'' главици решиха да е по-малка...............и резултата е виден.
114
2
 
10
 
! Отговори
бааа го преди 6 години
Отмъщението на джиБ-овете!
113
4
 
10
 
! Отговори
светещия ФАР преди 6 години
Най-вероятно със светещи къси светлини...........................!
112
3
 
48
 
! Отговори
Свой преди 6 години
До 139 навсякъде в целият свят дебнат приятелю и така и трябва ,че сме арогантни и не възпитани шофьори не ни е виновна полицията а самите ние. Промяната трябва да дойде от самите нас повече респект на пътя и уважение към всички водачи ,това е единственият начин да се променят нещата. Бог да го прости човека дано някой да се погрижи за семейството му.
111
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Причината е 20% висока скорост и 80% жена зад волана. Тая пaткa сигурно 2 секунди преду удара е замръзнала и е гледал, като сърна фарове и 2 секунди след удара се е усетила да натисне спирачката.
110
8
 
30
 
! Отговори
Осло преди 6 години
Защо всички сте За да се шофира пиян, дрогиран.....в България? Затова ли сте против полицаите, които просто си вършат работата. Всеки от вас поне веднъж се е качвал да кара " леко пиинал ", нищо, нали!? В чужбина, хората хващат такси - дори една бира да си пил. Затова България е на челните места в Европа по смъртност от пътнотранспортни произшествия, късмет на всеки, който си рискува живота.
109
35
 
19
 
! Отговори
t2 преди 6 години
Ами докога ще е това малоумие да дебнат и спират колите? Сега шефа му, който го е пратил там да ги съдят за непредумишлено убийство. Тази простотия няма ли да спре най-сетне. В 21-ви век сме а нашите милиционери още ги пращат да дебнат под път и над път за 10лв. бакшиш и за нищо друго, защото ясно се вижда резултата от това "присъствие" на милицията - никакъв ...
108
1
 
45
 
! Отговори
Партиен член преди 6 години
Съболезнования за загиналия млад човек.Не знам как е станало но е факт че много от полицаите спират коли без никакви предпазни мерки.Трябва да има някакъв ред.На магистрала съм виждал да искачат с палката и да спират това го няма никъде.Жалко не всички полицаи са лоши.
107
16
 
3
 
! Отговори
Гоби преди 6 години
Браво!
106
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди няколко години Цветлин Йовчев похарчи около 30 млн. лв. събрани от камерите и предназначени за нови мяколко хиляди камери. Похарчи ги за да охрана на правителството на Орешарски от "любовта" на народа. Орешарски и Йовчев са си в цветущо здраве, а народа си се трепе защото и малкото останали камери вече излизат от строя и няма с какво да засекат джигитите.
105
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 128Що да работи?!! Да бие на очи?!!
104
2
 
23
 
! Отговори
кооо стааана преди 6 години
Те започнаха да се самоубиват.дете на:фолк певица,дете на бизнесмен,жена на прокурор,жена на следовател,ТОВА са ТЕЗИ ЗАД ВОЛАНА.ТЕ СА недостижими и техните семейства и приятели...