Непотвърдено: Служител е убил шефовете си – строители

Стрелецът Драгомир Драганов не могъл да обясни действията си
Обновена: 18 май 2017 13:05 | 18 май 2017 12:19,
224

Снимка: Булфото

57- годишният стрелец, убил двама в София, е работник в строителна фирма, чиито шефове мъжът всъщност е застрелял.

Това сочи една от версиите за кървавото престъпление, станало около 10:25 ч. в офис на строителна фирма в столичния кв. "Витоша".

Още по темата

Засега обаче тази версия не може да бъде потвърдена изцяло, тъй като стрелецът е в много тежко състояние и не може да бъде разпитан.

Пред разследващите Драгомир Драганов не могъл да обясни действията си, съобщи bTV.

Третата жертва на стрелбата е в Реанимация на УМБАЛ "Св. Анна" –София АД.

Към момента мъжът е в много тежко състояние, с опасност за живота. Има прострелна рана в главата. Предстои му спешна операция.

Продължава работата по изясняване на обстоятелствата и причините за извършеното тежко престъпление.

По случая е образувано досъдебно производство, а действията по него продължават под контрола на прокуратурата, уточниха от МВР.

Повече информация за тежкия инцидент ще предоставят днес от 14:30 ч. в Съдебната палата главният секретар на МВР - главен комисар Младен Маринов  и административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
1
 
18
 
! Отговори
Льольо преди 6 години
да ги питам тез двамата настроиха ли се вече ?
127
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типично - всеки работник си мисли, че може да е шеф. Колко мъка има.
126
0
 
7
 
! Отговори
до 142 преди 6 години
Може и да си свестен,но ситуацията е абсурдна не мисли,че не съм и от двете страни на барикадата и не знам колко е труден баланса.Но не мисли,че и като ти им даваш нещо те не могат да вадят много повече.Добре де имам 3 вида бизнес и отделно се занимавам със софтуер.Последното ми изкарва най-много и за това ти казвам ,че хората ни са талантливи и могат сами да се развиват много повече от това което ние знаем и умеем към момента.
125
4
 
21
 
! Отговори
Коза преди 6 години
Евалата на тоя пич
124
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шефовете не плащали на служителя си.В един момент ТОЙ им платил.
123
1
 
3
 
! Отговори
до 131 преди 6 години
Ако имаме договор и не ми ги изплатиш ти потъваш чрез съдия изпълнител!Просто и ясно!3к може да им плащаш без проблем ,ако смениш пазара с по-голям и богат,ако автоматизираш поетапно и ...,но нали другите им дават 0,5 К и ти стоят.Ганъовско мислене ,а то пазара от това стана малък и беден ,че ти и той не давате ,а само лукс стоки.До кризата в 2007 БГ беше тръгнала много добре и сега и 3 к заплати щяха да са нормални нооооооооо.
122
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 140Като му знаеш реда ....защо ревеш тогава? *** и си намери работа при друг шеф? Нали имаш качество? Сам почна да си противоречиш.
121
0
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До БеГе мамаДа *** твойта мaмa, тypcкомaнгaлcкa недоказана.*** ли ми търсиш тука бе *** cкaпaн
120
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 136Такива като тебе под всеки камък. Аз поне плащам заплати на 7 семейства и хората са доволни. Всеки един съм го взел безработен , защото такива като тебе,не са им осигурили работа . Като почнеш да осигуряваш работа тогава ще ми говориш. За сега си никой в тоя разговор. Не се претиснвай мен няма кой да ме гарми защото , не съм измамник.
119
0
 
39
 
! Отговори
Анти роб преди 6 години
В чужина работодателите се дьржат по обикновенно от работника за да може работника да се задьржи на работното си място! А в Бг, шефовете те гледат по такьв начин дали можеш безплатно да им работиш!
118
2
 
5
 
! Отговори
до 133 преди 6 години
В един момент на пазара ставаме аз и ти ,ти не му даваш двойно ,а аз му харесвам качествата и ти го взимам ,ти си търсиш друг ,но той знае ,че плащаш малко и изпадаш в криза ,аз печеля поръчките защото имам екип ,а ти вадиш някои коз от джоба.Е така е в БГ бизнеса.И ако искаш мога да ти кажа с какво се занимавам и колко печеля ,да видиш защо аз те уча как да си "бизнесмен".
117
4
 
21
 
! Отговори
блъско преди 6 години
Първо в София после и в други градове,както се казваше преди години .Тепърва има да се стрелят самозабравили се шефове,които не оценяват труда на работниците си .Защо имам чувството ,че след като свалихме Тодор Живков ,тази държава пропадна тотално
116
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Немога да се сетя, защо нашенецът е оценен на запад, а тук е мързелив, ***, и от нищо не отбира!? Май повредата е при назначените " капиталисти​".
115
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е, че човек трябва да има качества и кураж.Смяташ, че заслужаваш повече? Ами, ако настоящият ти работодател се дърпа, отиваш при друг. Имаш ли качествата друг да те хареса и куража да се преместиш, си готов. Ако шефът ти е некадърен, рано или късно ще фалира.
114
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
131, тез ги разказвай на двамата застреляни шефове като се видите там някъде.
113
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шефа може си харче, колко иска . Това са негови пари. Ако си много кадърен направи, като шефа си. Обаче се съмнявам.
112
1
 
25
 
! Отговори
ИВО преди 6 години
АМИ ВСЕ НЯКОГА НА ЧОВЕК МУ ПИСВА И ЕТОГО РЕЗУЛТАТА.НЕ МОЖЕ КАТО СИ РАБОТОДАТЕЛ ДА СЕ ГАВРИШ С ХОРАТА. 90% СЪМ НА СТРАНАТА НА РАБОТНИКА.
111
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАРОДА НИЕ ВРЕД ПРОЧУТ С НАЙ ЕВТИНО ЗАПЛАЩАН ТРУД.За сметка на това шефа харчи двоино на глава..
110
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 128Какво значи да се спре със шевството? Аз съм шеф ? Как ще ме накараш да ти платя двойно , ако Не искам ? Това е частна фирма с частни капитали ? Заложен имот и теглен заем ? Кой си ти да ми определиш разходите ? Що не си направиш фирма и да плащаш по 3к заплати ? Какво чакаш ? Или работата е само да плюем шефовете ? Ние поне градим такива като тебе , какво градите ?
109
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРИ КАЛИТАЛИСТИТЕ НА ЗАПАД СИ ПОЛУЧАВАХ РЕДОВНО ВСЕКИ ПЕТЪК.При пишман работотателите в БГ ПЛАЩАНЕТО ПРОДЪОЖАВА С ТРИМЕСЕЧИЕ.