Посред бял ден: Пребиха чужденец край "Руски паметник"

Вероятно е бил нападнат, само защото е цветнокож
18 май 2017 07:21,
194
Посред бял ден: Пребиха чужденец край "Руски паметник"
Снимка: bTV

Чужденец беше нападнат в центъра на София. Нигериецът е пребит посред бял ден край Руски паметник, съобщава bTV.

Предполага се, че е атакуван само заради това, че е цветнокож. Нападателите засега са неизвестни.

Финансистът от Лондон пристига на екскурзия в София, без да има представа, че ще си тръгне пребит и разочарован.

"Нападнаха ме в гръб. После един непознат ме удари наистина силно в лицето. Като дойдох на себе си, очите ми бяха замъглени – не виждах добре. Питах го: "Какво не е наред? Защо ме удари?". Видях и втори човек. Не разбрах какво каза и извади малък джобен нож. Опита се да го отвори”, разказва пострадалият Окон Анянихи.

Той преценил, че е по-добре да избяга. Опитал се да вземе такси до най-близката болница, но таксиметровият шофьор отказал да го качи.

Стигнал пеша до „Пирогов”, където му почистили раните и му били инжекция. Не може да си обясни нито агресията, нито нападението. Окон сигнализирал за случая в столичното Шесто районно управление.

"Когато отидох до полицейското управление, никой не поиска да ми помогне. Бях много разочарован. Трябваше да стоя навън час и половина", добави пострадалият.

Нападателите се издирват. Ако бъдат намерени обаче, пострадалият ще трябва да дойде от Лондон в София, за да ги разпознае и да свидетелства срещу тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Демокрация означава "удобен за Кравария".Ако 100% от даден народ не иска нещо, но това не е удобно за Кравария, тогава "Димукрадцията е в опасност".В момента в който един народ стане монолитен, лостовете за изнудването и ограбването му изчезват.Това е и причината за заклеймяването на всяка мисъл и инициатива в тази посока.Затова и създаването на "***", раси-мраси и всякакви явни и скрити разделения.
58
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жесток ,*** народ!Мизерници!
57
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите са обречени!Коментарите са страшни!***!
56
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един бог знае каква е истината в случая, но едва ли е това, което разказва този. Може да се е опитал да се облекчи там и на хората това да им се е видяло прекалено, знам ли. Всичко може да се е случило.
55
4
 
7
 
! Отговори
Тончо преди 6 години
Както днес биват осъждани нацистите и комунистите, за отнемането на човешката свобода при избора и подтисничество, едва ли идната история няма да осъди, тоталитарната диктатура, която отменя свободата на избора с кого да се живее и с кого не!Нали всики искаме демокрация! Нали тя била най-хубавото? Защо никой не пита както изисква демокрацията, дали българите искат да живеят сред негрии, араби и всякаквито му там псевдобежанци?Защо днес да забраняваш свободата на мисленето е "ценност"?
54
8
 
9
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 6 години
Расизма е нормално и естествено състояние! Който не е расист един вид не е в час с тиквата! Расизма е обективен както е обективна и Луната! На Земята съществуват раси, които се различават както по физически белези, цвят, структура на черепа, така и по интелектуални. Провеждани са изследвания на 1000 000 рецепиенти в мащабни изследвания, за връзката между раса и интелект! Резултатите са категорични, но за това не се говори. Свободата е избор, с кога да живееш или НЕ! Останалото е ФАШИЗЪМ!
53
22
 
2
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 55Ама има *** сред всички цветове. Това, че си бял не значи нищо. Расизма прави тези хора 2-ра ръка и те стават каквото се очаква от тях. Кръга се затваря. Никои не се ражда животно само, защото не е бял. Помисли малко..
52
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единственото, което е по -жалко и отблъскващо от подобни лондонски "финансисти" - това са българи нихилисти ,на които мед им капе на сърцето когато имат и най -малката възможност да плюят и хулят България. Такива ги ненавиждам безапелационно .
51
25
 
10
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Този расизъм и омраза ще затрие света много скоро. Истината е , че повечето расисти даже не знаят защо са такива. Просто е 'модерно' да мразиш различните. А реакцията на бакшиша и нашите полицай е без коментар...
50
13
 
34
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
Браво на тези които са били тази африканска ***-ймуна !!!на западните гадове от Европейския Съюз ясно ще се покаже че България не приема "бежанци" !!!!
49
24
 
6
 
! Отговори
DenizMolitor преди 6 години
Какво се случва ...Какво означава да си сложи кръстче и няма да го закачат ...Човека ако не е нито Християнин нито Мюсюлманин ?!? Ако дори не е религиозен а е Атеист ..Хората с подобно мислене нямат никаква разлика от "джихадистите" ...освен че много по страхливи ..Човека с различен цвят на кожата ако не бе сам ..а с групичка от още 2/3 ...хах
48
2
 
5
 
! Отговори
123 преди 6 години
Kak taka turist ot London nameri Pirogov bez TAxi, che nameri i 6-to raionno daje?
47
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашата младеж стигна дъното. Все повече заприличваме на Германия през 30-те години. До какво падение стигнаха поддръжниците на така наречените български националисти.
46
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И мен един път ме биха. Даже ми счупиха носа, причината беше, че имах късмета да минавам покрай стадион докато имаше футболен мач. А аз даже не харесвам футбол. Та така... Но никъде не писаха за моя случай, нито ме търсиха от телевизиите за интервю. Дали не е защото не съм чернокож, нито с различна сексуална ориентация, нито т. нар. публична личност ? А съм просто обикновен гражданин. Дали това не е дискриминация спрямо мен по признаци като цвят на кожата и сексуална ориентация ? БХК де е ?
45
2
 
6
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Помислили са го за "клет" бежанец ....ако не бяха тия ужким де бежанци на дали щеше да яде тупаници ! Да се сърди на амуджите и да не се чуди от къде е тази агресия ! Именно от тях !
44
46
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В днешно време модерната дума за расист е патриот. Не се ходи в държава в която в управлението участва такава партия, защото това не е държава а помийна яма на ку-клукс клан..... 90% от хората там са такива....
43
46
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе ***, човека е дошъл на екскурзия не е бежанец дори.Вие, като се тагвате У ФеЙсО от Лондон и някой ви сцепи тиквата сигурно ще сте много радостни и пак ще плюете по европа?Смешни ***! За това нашата държава винаги е на дъното,а другите са с по 50-100 години напред!Срам ме е от "новото" поколение българи, нито са работещи, нито са културни, нито нищо. ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!
42
5
 
12
 
! Отговори
Циник до 46 преди 6 години
Вчера имаше гейпарад във Франкфурт - мисля, че те мернах в първия ред.Падаш ли си по "надарените" африканци?Признай си...нищо срамно няма(вече) в Европа на Меркел & Макарон!
41
12
 
67
 
! Отговори
Виктор преди 6 години
Поне една нормална държава има в този свят. Така трябва да е.
40
58
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прочетете коментарите и си направете извода що за народ е това.