Зад волана на буса с бежанците – 16-годишен с досие

Родните миграционни власти разговарят с оцелелите
4 юни 2017 11:00,
115
Зад волана на буса с бежанците – 16-годишен с досие
Снимка: архив Булфото

16-годишен криминално проявен е управлявал микробуса, катастрофирал на магистрала "Тракия", съобщи говорител на МВР Пазарджик пред "Фокус". Непълнолетният шофьор е загинал на място.

Още по темата

Сигналът за инцидента е получен тази сутрин към 4:20 часа. Към мястото са изпратени патрулки, линейки и пожарни автомобили. В микробуса са се возели най-малко 19 души.

"Констатирано е, че возещите се в микробуса са граждани на друга държава, които не носят документи за самоличност и нелегално пребивават на територията на нашата страна. Установена е самоличността само на водача на микробуса, който е на 16 години от София и е криминално проявен. Той е загинал на място", посочи говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов.

"В катастрофата са загинали 10 души, други 7 са хоспитализирани с болницата в Пазарджик, а 2 души са откарани в университетската болница в Пловдив", уточни Стоянов. Той каза също, че в момента тече досъдебно производство, което ще установи причините за инцидента.

С хоспитализираните мигранти разговарят служители на звено "Миграция" към МВР.

"Целта е да се установи от къде са влезли в страната нелегалните мигранти, от коя държава идват и кой е поел тяхното транспортиране през страната ни", уточни Стоянов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
5
 
! Отговори
Сценарист преди 6 години
Гледайте" Столичани в повече" и ще ви стане ясен сценария...Радко не е виновен,а Константин...А дано стане и в действителност така ,че истинските виновници нависоко и скрито във властта ,да си го получат накрая.Поздрави на целия екип осъществил "Столичани в повече".
76
0
 
3
 
! Отговори
Хахаха преди 6 години
Пак някой някъде не си е свършил работата по типичен български модел.Няма виновни, никой нищо не е видял и разбрал. Няма да е лошо гранична полиция да се включи в играта на криеница *** нелегални на наша територия.
75
2
 
4
 
! Отговори
PD преди 6 години
МВР не е в играта. Или поне огромната му част. Понякога стават грешки, като да заловят някой и друг "терорист", и после да го пуснат с едни други протекции. Или да поверят транспорта на малко умно камикадзе, дето само да се нацели, в внезапно изскочило дърво. Общото е, че винаги имат досиета. Край на подсказката.
74
0
 
16
 
! Отговори
КуКу преди 6 години
Горкото момче. Отиде си още един перспективен член на нашето общество.
73
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е анти-Българският хелзински комитет да защити един от шофьорите си ?
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сърди се на тези които точат министерствата ... Щото 600 не са пари които подлежат на коментар ..
71
2
 
6
 
! Отговори
юли преди 6 години
Къде са родителите и как те отговарят за непълнолетния си син?
70
9
 
4
 
! Отговори
До 93 преди 6 години
Не ставай смешен , тези които пазят границата взимат 600 бруто . Айде не ми говори за милиарди
69
17
 
3
 
! Отговори
до 90 преди 6 години
Ти си нагъл , че искаш за без пари да те пазят
68
2
 
18
 
! Отговори
до 79 преди 6 години
Тоест, наясно си че има корупция и одобряваш това, понеже си решил че заплатата ти е малка?И колко требва да ти плащаме та да не си корумпиран?Ти чак сега ли разбра колко ти е заплатата?Трудов договор имаш ли?Нагло ченге!
67
3
 
2
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
До Важно екакво ти пука колко, нали отиват в "нормалните" страни, те да са мислили преди да раздават демокрация
66
5
 
14
 
! Отговори
Важно е преди 6 години
Съболезнования на загиналите ,но Колко други бусове пълни с по 30 терористи от Изламска държава се търкалят по родните пътища без да катастрофират и достигат своята дестинация по живо по здфраво и безпроблемно.МВР е в основата на покровителството на бежанският трансфер. Язък за младото детенце.Можеше да изкара някой лев да завърши училище и да си направи дечица.
65
16
 
6
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 6 години
Горките хорица войни преживяха, но българия не можаха да я прекосят живи! Аллах да прости греховете им! Амин!
64
1
 
14
 
! Отговори
фафа преди 6 години
Абе те в самолетите ги качват вие за един обикновен бус сте се хванали.
63
1
 
5
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 6 години
Как така светкавично установиха самоличноса и биографичните подробности на шофьора който е без документи .вероятно има придружаваща буса информация .До като МВР не подходи по Грузински промяна във ведомството не може да се очаква дори и да победят с исканите увеличение на заплати .
62
3
 
4
 
! Отговори
Бай Хейс преди 6 години
Епа, разправяа та се разчекнаа от разправянье, че границите ни биле сигорне, а па онаа ми ти ограда яка, та яка, така разправяа. Оно там биле мернице, уреде за нощно гледанье, еликоптере, калашнеце, два ката тел, огин и прожекторе! Нищо не можело разправяа а фръкне! А, кой се пак префръкне- отдзаде Динко го чека с танко да го лег дауне. Е, питам язе- теа как префръкнаа, у бус ги туриа даже и житка-бибитка ай към Запада? Била дебела оградата, разправяа...
61
3
 
35
 
! Отговори
Направете паметник преди 6 години
Като се има в предвид криминалното досие на 16 годишния "шофьор" .... На дървото убиец трябва да се направи паметник.!Горкото дърво е свършило работата на 5 полицая, 1прокурор, 1съдия и други корумпирани кърлежи които харчат нашите пари за да прикриват престъпления Турците да не цапат форума ,да си пишат в турските сайтове.. Бил съм в Турция много пъти и там са така
60
4
 
7
 
! Отговори
9 преди 6 години
Кое е първо кокошката или яйцето ? Назначават близки , роднини , позволяват им да люпят семки по работно време ... А после тези които работят го отнасят . Нещо не разбират . Ако е назначен екип от 3-*** и два от тях не работят , означава ли и че другия не работи ? Щото заради някой излиза че всички ... Не е ли така ?
59
3
 
24
 
! Отговори
Дин преди 6 години
дървото да бъде удостоено с приза граничар на годината. плодовете му да бъдат засети по цялата граница. дърветата по-добре ще опазят нашествениците от оградата и хората край нея.
58
5
 
16
 
! Отговори
Naco преди 6 години
А,иначе имаме "ограда" за МИЛИОНИ,струпани Гранична полиция,Армия на границата ни!? Но НЯМАМЕ УПРАВЛЕНЦИ! Другари "управляващи", "КОЗАТА си иска ПРЪЧ"!!! НАРОДЕ време е за ИЗБОРИ,но този път ИЗБОРИ ,а не "избори"!!! НАРОДЕ????