Микробус със 17 мигранти катастрофира, 10 загинаха

Вероятно шофьорът на микробуса е заспал
Обновена: 4 юни 2017 08:59 | 4 юни 2017 08:57,
187
Микробус със 17 мигранти катастрофира, 10 загинаха
Снимка: архив Булфото

Микробус, пълен с нелегални мигранти от Афганистан, е катастрофирал в района на 98 км на АМ „Тракия“, в посока София, потвърдиха за "Фокус от МВР - Пазарджик.

По първоначална информация микробусът е катастрофирал в дърво, тъй като няма наличен спирачен път. Вероятно шофьорът на МПС е заспал.

Шофьорът на буса е 17-годишен младеж, който е настанен в болница и по-късно ще бъде разпитан, съобщи bTV.

Всички пътуващи в автомобила са били мъже, без документи за самоличност. Мястото на катастрофата е отцепено и се извършва оглед от криминалисти. Движението се регулира от патрул на Магистрална полиция.

Началникът на пазарджишката болница д-р Васил Вълчев съобщи, че в лечебното заевдение са приети 17 души.

10 от приетите са починали от раните си, а 7 са хоспитализирани.

Двама души, пострадали при инцидента, са били поети от линейки от Пловдив и закарани в тамошната университетска болница.

„Всички са мъже, представили се от Афганистан. Ранените са приети малко преди 6.00 часа тази сутрин в Спешното отделение на болницата. Починалите при инцидента са откарани в моргата, останалите 7 души, според нараняванията си, са настанени в ортопедията, хирургиите и останалите отделения”, уточни д-р Вълчев.

Той допълни, че нито един от тях не е носил документи за самоличност. „Въпреки това всички са приети в болницата и им се оказва необходимото внимание и лечение”, каза още началникът на Областната болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбиерамо се плюе по нас - граничарите! Минал някой, граничните корумпета го пуснали. Не че няма *** и между нас де! По медиите всичко е мед и масло, птичка не може да префръкне! Истината е, че достатъчно техника и мобилност няма, замазват се очите на народа, само ограда не е достатъчна, но рибата се вмирисва от главата!
86
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко е тъжно, толкова сме гладни, че ни ядоса настаняването на авганистанци в болница, без да са осигурени! Аз и сега съм гладна!
85
1
 
7
 
! Отговори
Партийния бус замина преди 6 години
Kасата на герП е олекнала след трагедията.Пропуснати ползи му си казва на този инцидент.
84
5
 
10
 
! Отговори
virus преди 6 години
колкото повече загинали -ПО-ДОБРЕ браво на шофьора,вс. емигранти все мъже ??? явни жените им харесва в авганистан
83
4
 
5
 
! Отговори
True преди 6 години
Orkite sa vlezlI ot Turkey.Kak taka tezi preminavat velikata I naprednala orientalska darjava?Aaaa,setih se... rodata na mustakatiq sultan Erdogan broi pachkite.
82
1
 
6
 
! Отговори
до преди 6 години
До пичкаВи матерна...йедноставно си ***,йер и на србском не можеш писати.Йедноставно,просто,що значи,реци,молим те.Због таквих као що си ти...Целият народ мрази сърбите,а дори не говориш езика им,*** недоеб.
81
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Непрекъснато атентати в Европа, а у нас си минават спокойно посока Европа 20 човека, от Афганистан, без документи. Сами си отговорете, кой има изгода от това, Ако иска Европа може да спре бежанския поток на секундата, но не иска. Пълен контрол над населението. Това е целта, под предлог че ще ни пазят от "лошите".
80
18
 
10
 
! Отговори
пичкаВи матерна преди 6 години
Йебем ви пичка ви матерна и Бугарска глупоци и семе бугарско ви йебем просто...
79
5
 
19
 
! Отговори
КуКу преди 6 години
Водещата по БТВ поне десет пъти определи случилото се като трагедия. Това явно е приемливо за цензурата. Като пишеш обратното тук ти трият коментара. Ама такива сме си, обични към себеподобните.
78
21
 
6
 
! Отговори
COPOCOИТ преди 6 години
Къде е вашият скапан Бог ? Дете на 16 е шофирало за да върже двата края и какво е видяло то от живота .Мизерия ,бежанци ,*** от Африка Човек се ражда безпомощен и още преди да е хванал пътя сам преди да проходи-край Трагедия.
77
9
 
13
 
! Отговори
Bond преди 6 години
Язък за шофьорчето, а оцелелите талибaни дано пукясат в болницата!
76
3
 
12
 
! Отговори
внимание преди 6 години
засечен е опасен *** провокатор. Ще го разпознаете по лозунгите 'Да съживим България като я превърнем в Афганистан'. В ход е локализиране и отстраняване на гнусния ***.
75
14
 
4
 
! Отговори
Predi 150 godini преди 6 години
Ei takiva teroristi sa bili i bulgarskite bradati geroi iz Paris, Vienna, Berlin, Rom, London, Odessa, Bukurest, Budapest...?!
74
13
 
5
 
! Отговори
Vladinov преди 6 години
Iskreni saboleznovania na maikite i drugite blizki rodnini i priateli na umrelite. Kuraj i po-barzo ozdraviavane na ranenite.
73
1
 
10
 
! Отговори
до 94 преди 6 години
Ти добре ли си *** се прегледай. Те половината са неграмотни качествени люде!? Кой ти проми толкова мозъка не разбрах
72
6
 
8
 
! Отговори
До 90 преди 6 години
Точно така приятелю и аз така мисля за това тази година реших вместо да засадя домати, краставици и други полезни плодове и зеленчуци, посеях бурени, троскут и всякакви плевели - клетници, изкоренени от всеки двор и реших да напълня градината с тях щото съм широко скроен
71
1
 
3
 
! Отговори
до 90 преди 6 години
Той сигурно и онзи от летището в Бургас отиваше на Запад. Или тайно се надяваме да отива на Запад само не и у нас. И как разбра кои са, че отиват на Запад попита го дали е бежанец или радикален ислямист. ГЛУПОСТИ
70
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До OMG_Luckerшофьорчето, и то умря, бог да го прости. Ако баща му го е изпратил без шофьорска книжка да превозва нелегални мигранти дапоеме отговорноста
69
2
 
17
 
! Отговори
до 88 преди 6 години
Как ще ги интегрираш когато половината от тях не са бежанци, а джихадисти. Как във една християнска Европа ще интегрираш няколко милиона мюсюлмани. Как ще ги интергрираш в една бедна държава каквато сме ние, в една държава която не може да се справи със собствените си малцинствени групи да не говорим, че не може да изхрани собствените си пенсионери и социално слаби...Как ще ги интергрираш без да подложиш собствения си народ на страдания?
68
1
 
14
 
! Отговори
до 86 преди 6 години
А теб нима не те гневят престъпленията и убийствата от бежанци в цяла Европа? Нима не те гневи, че вече не можеш да отидеш спокойно на някое масово мероприятие или да разходиш децата си вечер по лъвов мост? Сигурно не тогава какъв българин си ти и какъв европеец...Ето това ме гневи