След юмрука в "Шейново": Владо Плацентата сменил вида си, за да се укрие

Мъжът продължава да отказва съдействие на разследващите, обявиха от МВР
7 юли 2017 12:15,
38
След юмрука в "Шейново": Владо Плацентата сменил вида си, за да се укрие
Снимка: Facebook

Задържаният за нападението срещу доктор Албена Гагова в болница "Шейново" Владимир Стоянов за момента отказва да съдейства на разследващите.
 
Младият мъж направил няколко опита да се скрие от полицията след инцидента.
 
Пред БНР началникът на Първо районно полицейско управление в София комисар Георги Хаджиев разказа, че Стоянов е с няколко присъди, а в момента срещу него се водят две досъдебни производства.

Още по темата

 
За първи път от полицейското управление, където се води разследването по случая, обявиха нови подробности около бруталното нападение.

"На 1 юли 2017 г. е получен сигнал в дежурната на Първо районно от колегите от Пето РПУ, че в болница ИСУЛ е отишла за преглед акушер-гинеколог от "Шейново". Веднага дежурната оперативна група се насочи към болницата", разказа комисар Хаджиев.
 
"Д-р Гагова от болница "Шейново" споделила, че след нанесения удар в лицето е изпаднала в безпомощно състояние, по-скоро санитарката, която я е  намерила, е коментирала това. Предприети са веднага оперативно-издирвателни мероприятия, вследствие на които е установен извършителят на престъплението. То може да се характеризира като нанесена лека телесна повреда на длъжностно лице", поясни той.

Стоянов е променил външността си часове след нападението, вероятно да се укрие от полицията, добави комисарят.

"Колеги от Трето районно задържат лицето в абсолютно променен външен вид. Според свидетелските показания по време на извършване на престъплението той е бил с коса, а когато го задържат, той е с избръсната глава. Отказва всякакво съдействие по разследването", коментира още комисар Хаджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
5
 
1
 
! Отговори
joro placentata преди 6 години
Тази плацента не е ли възможно да бъде продавана от лекарите и това да предизвика тази агресия в бащата ,който има понятие от генетика.Защото такава агресия все пак трябва да бъде провокирана по някакъв начин .
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ОняЕ, дано скоро някой проба върху главата ти, доколко ще е лека твоята телесна повреда. Или детето ти да го побутне някой автомобил и то лекичко да загуби съзнание за 20 минути. Не че загубата на съзнание е критерий за степента на повредата, не, разбира се, детето е критерият. Кaлтаци, тъnoyмни фyкльовци.
30
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 32Той е недорасъл като всичките "фараонови" лакеи! (комунисти)На всичкото отгоре са го пообъркали за да е такъв невероятен "гений"!
29
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ни занимавате с тоя ***. Сигурно е израсъл в комунистиеско семейство.
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
искал е да изкара пари от плацентата, как не е продал и детето...
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Владо Плацентата -------------------------Евала :D
26
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да,владо има проблем ,Ама аз познавам много семейства ,които емигрираха заради Липса на Здравеопазване в Бг ,старците кътат някой лев за недай Боже да се разболееш -нищо ,че са плащали осигуровки цял живот - в болниците строени с народни пари се намърдаха търгаши,"доктори " обучени с народни пари искат за всичко да им се плаща и все им е малко. И кадърни лекари бягат,защото ,ако не си в схемата и с връзки работа и пари няма.
25
2
 
23
 
! Отговори
13 преди 6 години
ДО - ГАЛИН ОТГОВОР - плацентата е биологичен материал, след раждането - се оглежда подробно от акушер- гинеколога- за нейната цялост.Това е много важно, защото ако остане парче от нея - в матката на жената, тя може да развие СЕПСИС и да загине.Едва после, след ИЗРИЧНОТО РАЗРЕШЕНИЕ на лекаря, санитарката опакова плацентата, надписва я, и я занася в специално помещение, където се съхранява - до следващия ден.Едва на другия ден се изпраща в екарисаж- за изгаряне!!!СТИГА ГЛУПОСТИ ПИСАХТЕ!!!
24
12
 
3
 
! Отговори
Оня преди 6 години
Има си дефинирани критерии за степените на телесна повреда... не че го защитавам естествено но си е лека. Губенето на съзнание не е критерий...
23
1
 
16
 
! Отговори
До 11 с 30те плюса преди 6 години
Какво се чудите за "жената, родила от този" - сега сама ще си отгледа детето(както и половината хора, които познавам) и ще го научи, че само трябва да се справя. Каквито и да са родителите, детето никога не е грешка и има право на шанс за живот и да търси щастието в този свят
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е това е България, сами си я правим такава. Щото трябва да излезнем и да кажем стига толково, некомпетентни продажници, всичките вън, или почвайте да работите.Как може да е на в безсъсзнание 20 минути и да се води лека телесно. Това е нанасяне на тежка телесна и то напълно съзнателно. След това не помага на лицето а бяга, това е допълнително утежняващо.АМА ПРОКУРОРИТЕ СА ТОЛКОВА ОБРАЗОВАНИ!!!
21
0
 
13
 
! Отговори
123 преди 6 години
Баси леката повреда жената намерена в безпомощно състояние,
20
0
 
8
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
*** трябва да спра да пия ...нищо не разбрах от таз статия...телеграфическа
19
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички ни е страх от докторите ,никой не смее да говори открито за проблемите с тях, защото знае ,че те са силно Организираната група и ще го репресират . За да съдиш лекар ти трябва становище от друг лекар - в Бг против Колегата -Никога !не оправдавам боя ,Но защо никой не смее да говори за тези проблеми.
18
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
К'во се чудите на "жената, която е родила от този"?!??! Тя ако е знаела, че е такъв *** - какво- да прави аборт ли???? После разправяте "българите не раждат".Пък всеки, който се държи "нормално" в един момент може да откачи. А всички вие за много нормални ли се мислите? А да не говорим, че точно т.нар "нормални мъже" или не искат да правят деца, или не искат да ги възпитават, или си хващат за жени пълни парцали!
17
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напоследък много се активизираха бабаитите кой рита камериерки, кой бие слепи хора, кой посяга на жена си , кой на лекар в болница, а най лошото е че има страшно силно чувство за безнаказаност.
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо неразбираемо има в мотива,хем генетик хем теолог и по коя от тези специалности е искал една плацента от която да открие и добива лек за вечноста като серум срещу смъртноста,която пък настъпва по различни обстоятелства така да се каже.
15
8
 
2
 
! Отговори
65 преди 6 години
Аз ако имах власт,щях незабавно да пратя на психо експертиза и жена му.Ами ако е луда като него?Ако откачи и направи нещо на бебето?Или го замрази като котка(да пази Господ).?Ако тази истотия не се разплете докрай,ще си мисля ,че се премълчават неща в минус за другата страна.ДостТъчно лекари поругават клетвата .
14
0
 
49
 
! Отговори
Мечо Пух преди 6 години
Докторката спаси детето ми и жена ми преди години, не е поискала в нито един момент нищо, нито пари нито подаръци. Доста хора съм пратил при нея, на много е помогнала никой не се е оплакал от съвета ми всички само хубави думи казват за нея. Тоя ако го пуснат ще му спретна една хубава помощ, да го видим какъв мъж е.
13
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Новините за Владо станаха... Абсолютно прав/а си! В момента Путин и Тръмп си разпределят света в Хамбург, а ние се вълнуваме от некъв индивид до последния детайл от болния му живот! Просто сме последната дупка на кавала и си личи дори по медиите...