Тодор биячът търсил незрящите туристи – да им се извини

Адвокатката му обаче каза, че не е успял да ги намери
7 юли 2017 12:01,
96
Тодор биячът търсил незрящите туристи – да им се извини
Снимка: Булфото

Тодор Николов, който нападна незрящи туристи в Несебър, се извини на пострадалите чрез медиите. Това той направи в кулоарите на Районния съд в Несебър, където вчера се гледаше мярката му за неотклонение "домашен арест".

Адвокатката му Веселина Василева каза, че Тодор е търсил словашките туристи, за да им се извини, но не ги намерил.

Още по темата

Той е привлечен като обвиняем за едро хулиганство, след като видеозаписи показаха как на оживена улица в старата част на Несебър напада група незрящи туристи от Словакия и удря с юмрук в лицето водачката им. Инцидентът е станал на 24 юни. Николов бе задържан, но три по-късно бе пуснат под домашен арест, припомня БТА.

Пред съда майката на Тодор обясни, че той се стреснал, защото водачката на незрящите туристи ударила стъклото на колата му.

Вчера съдът прецени, че Николов трябва да бъде пуснат под гаранция, тъй като здравословното му състояние не позволява той да се лекува в условията на арест.

В съда бе представена експертиза, която показа, че Николов страда от хипертония, нарушена функция на централната нервна система, трудно понасял смяната на температурите на околната среда, получавал учестяване на пулса при стресови ситуации.

Тодор в момента провеждал лечение с медикаменти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тошко, Тошко, от утре трягвам с бял бaстун по улиците да те стряскам. Само да ми паднеш и ще видиш ти какво е стрес. Малък си още и не знаеш що е то да ядеш пердах.
54
0
 
7
 
! Отговори
Стреснатия преди 6 години
И аз така като се стресна от нещо и издивявам. Почвам да мачкам и пребивам кой когото хвана. Па не дай си боже да се разхълцам. Направо съм като Терминатор тогава.
53
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"здравословното му състояние не позволява той да се лекува в условията на арест."Сега го изкараха по-голям инвалид от слепите, които преби. Сигурно те са нападнали беззащитния инвалид Тошко с бастуните си.
52
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам кое е по-жалко и смешно това че бие слепи хора или заболяванията които са му съчинили. Ами като се имаш за голям мъж застани с достойнство, а не като ощипана госпожица да си мислиш болести за да не си в ареста.
51
0
 
34
 
! Отговори
Tangra преди 6 години
Пуснете и шведския турист щом това лайненце го пуснахте. Нашата съдебна система е уникална. Буквояди до край, после съдийте си лягат с чиста съвест че са спазили закона. Не само са го спазили но до буква са го спазили. Цял народ ви гледа как се излагате, как даже с видео записи доказвате експерти накрая на адвоката му е лошо или е отишъл на море. Няма справедливост затова народа ви мрази! Живейте си жалко и си спете спокойно!
50
0
 
29
 
! Отговори
Затворете го! преди 6 години
Няма вид на разкаял се.Най-малкото можеше да си свали очилата.
49
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Описаните болестни симптоми в "експертизата" са валидни за 99 % от населението. Това значи ли, че всички ще бъдем пустнати от ареста, след като блъскаме слепи с колите си и пребиваме жени? Този болният заслужава някой спокойно и без стрес да му смени цвета на околоочните орбити и посоката на носа.
48
0
 
7
 
! Отговори
65 преди 6 години
Я си седи мирен,че както имаш нисък праг на дразнимост и висок на лудост,ще вземеш да ги ошамариш пак. Я че на са те видяли или чули.Ме ако питаш си за един як бой и пандиз.
47
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За тези медицински съда трябва да измисли нещо. Не може всеки, който сгафи да е с единия крак в гроба. Вече стана банално и смешно.
46
0
 
12
 
! Отговори
SA преди 6 години
Да,ама чувството му за безнаказаност остава и това е най-опасното!!Другото лято съм в Несебър,братле!!Два метра съм и съм 130 кила,и ще съм с двете си деца и жената-имай късмета да ме срещнеш!!
45
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия словаци сами си са виновни. Кой ги е бил по главите да идват в България.
44
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе те да те вкарат в Белене, пък тогава виж какво е стряскане. Ще бъдеш като в духов оркестър денонощно. Ще свириш на саксофони, тромпети, кавали, кларнети. Ще излезеш пандиза по-добър от Иво Папазов - Ибряма в свиренето на кларнет.
43
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За пръв път чувам, че като се стреснеш, скачаш на бой. По тая логика ако се стресне още повече от някоя двуметрова мутра, щеше да я потропи от бой ли? Подозирам, че по-скоро щеше да е кротък като агънце. Само предполагам.
42
1
 
24
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Гледам снимката на този, и си мисля..."Неанд ерталците не са измрели...скрили са се в Несебър!"
41
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия доктори и те са е-бане. Толкова са евтини, че за 20 лв могат и с рак поселден стадий да те изкарат. И за тях ще има Видов ден.
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
na toia da mu zavyrjat ochichkite i ryzete, da go zavyrtiat i pusnat kym propasta i kak byrso shte ozdravee mamka mu ....
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
bla, bla, bla. stiga s tia gluposti. koi li gi viarva.
38
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"майката обяви, че той се стреснал", защото ударили стъклото му???....добре де, същата ситуация, но с пет 150 килограмови мутри, щеше ли да слезе да ги удари????....не, щото не е мъж, ами поредния с мерцедеса на татко си....
37
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откакто сложиха камери навсякъде, изведнъ много се заразкайваха всички мутри. Преди само отричаха и твърдяха, че някой ги набеждава, за да им прави мръсно. За този и "***" от Бъргас нямаше и да сме чували, ако не бяха тези камери.Ама съдиите пак не се срамуват да им вярват, че са болни, но няма проблем - Видов ден ще дойде и за тях.
36
0
 
22
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
Това *** като е болно защо управлява МПС? За да се лекува да го затворят в диспансер, а не да го пращат да си ходи в къщи! Съдебната система е на мафията и затова България е пред разпадане!