Нападнатите незрящи: Биячът ще се скрие, нищо няма да стане

Един от нападнатите е категоричен: Няма да дойде на море!
2 юли 2017 20:50, Боряна Павлова
32
Нападнатите незрящи: Биячът ще се скрие, нищо няма да стане
Кадър от нападението Снимка: Bulgaria ON AIR

"Аз зная вече как ще свърши всичко това. Извършителят ще се скрие, нищо няма да се получи”, каза Мариан Банго – Марош или Словашкият Бочели – един от незрящите туристи, които бяха нападнати на оживена улица в Несебър.

Преди дни нападателят Теодор Николов беше освободен от ареста, защото имал множество заболявания.

Мярката му "задържане под стража" изтича тази вечер, а лекарите трябва да се произнесат за състоянието му чак на 6 юли.

Още по темата

"Ако беше ударил мен, бих му казал, че не е правилно. Мъж да удари мъж – добре, но такава малка жена. Той можеше да я убие”, казва Марош пред bTV.

"Той е студент в икономически университет, трябва да е интелигентен, но какъв е този човек, който удря жена? Видяхте асистентката ни Едита, тя е толкова малка”, казва съпругата на Марош – Саша.

Певецът е природен талант. Той няма музикално образование, о въпреки това свири на 4 музикални инструмента, пее над 400 песни на 10 езика. Пее професионално вече 9 години.

Мариан Банго – Марош е пял и пред папа Франциск, запознавал се е и със своя идол Андреа Бочели.

"Аз дълго няма да дойда на море! Аз много от живота не искам, искам само хората да бъдат човеци, просто да живеем нормално”, споделя той след нападението в Несебър.


32
Още от
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Студент, скоро и висшист! Достъпът до университет за такива хора показва две неща, че образованието у нас прогресивно девалвира и че диплома може да има всеки готов да си плати.
Имал и доста заболявания?!?! От кога липсата на мозък в главата и възпитание се счита за заболяване?
25
0
 
5
 
! Отговори
Ганчо преди 9 месеца
Господа, защо съдите момчето, не виждате ли той е сляп, безнадеждно болен и всичко което може да го отърве, защото майка му и баща му са си платили. Той е един нещастен много болен млад мъж, който може да бие по-слабите от него.Учи икономика защото умствения му капацитет е на продавач на гащи - май такъв магазин има. А бе за такива като него трябва да попадне на някой, че да го пръсне от бой, без да му обяснява защо го бие.
24
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Извинявам се от името на всички нормални българи на потърпевшите, които сигурно още дълго ще бъдат в шок и на целия прекрасен словенски народ.
23
0
 
29
 
! Отговори
Предложение преди 9 месеца
Хумануидът Тошко Несебърски да го сложат в клетка и да го показват в центъра на Несебър, щом е такава ценност за града. Хем ще се прибави нова, носеща пари атракция, хем славата ни ще расте нашир и надлъж! Несебърци, отгледали и защитаващи това чудо на природата, ето ви нов източник на доходи!
22
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И отново се разнася печалната слава на страната ни. Ангелкова, Валери Симеонов, действайте, ама наистина! Впрочем, гащите и парцалите все още се развяват по сергиите на Слънчев бряг, закривайки изцяло гледката към плажа и морето. Туризъм ли? Битпазар! Носещи се на тълпи диви младежи и изплашени, пощурени от шума и мръсотията по- възрастни чужденци, които надали ще дойдат отново!
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Bolen e za edno goliamo darvo,ta da go pomni dokato e jiv.
BOLNA DARJAVA palna s ***
20
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Като е болен-в болница,а не по улиците на Несебър с кола, мачкаща незрящи, имащи наивността да дойдат точно тук!
19
0
 
21
 
! Отговори
Болно е правосъдието преди 9 месеца
Толкова болна страна! Жалко за хубавия град с такива жители! Несебърци, така ли ще гледате как имиджът на града ви, "световно наследство", отива по дяволите? Или само парите ви интересуват? Срамът за вашия Тошко пада върху всички нас!
18
0
 
8
 
! Отговори
Емигрант преди 9 месеца
Остана само гарбидж в тая държава...
17
0
 
12
 
! Отговори
99 преди 9 месеца
Родителите му имат лев и не пестят за да го измъкнат.... комплексиран наркоман. Вместо да му направят тест за наркотици.... после защо бягат хората с акъл... интересно какво ще правят деПУТатите когато останат такива като него. Те не обичат да плащат данъци. Всичко е сивия сектор
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Същия убавец като Стефан Станев.
Заебии и младежта..... Не е истина.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Знае се за проблемите с дрогата ,неиздаването на касови бележки, кражбите и пиянските ексцесии на чужденците по курортите,но полицията има "много работа" и е заета в Асеновград..Защо ли? Не е ли време БЧК да организира дарителска акция и на всеки полицай да се закупят и зачислят по два комплекта съобразени с тежките условия на експлоатация служебни пижами-единия с климатик за лятото, а другия - с радиатор за зимата,работещи на 12 волта-от акумулаторите на колите!Най-напред-на ББ и Цв.Цв!
14
0
 
36
 
! Отговори
Max преди 9 месеца
Някой някъде е дал а друг е взел мнооого пари за да отърват маминото синче. В репортажа когато го пуснаха изобщо не изглеждаше болен. Надут мамин пикльо
13
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На записа не се виждаше да е толкова болен. Кой се подписа под тези документи? Пак всичко е отражение на всичко българско и родно. Чакаме този да се произнесе, точат се нещата....и накрая нищо.
12
0
 
33
 
! Отговори
ауу преди 9 месеца
Ужаст ...българският съд сам се подиграва със себе си и реже клонът на който седи
11
1
 
35
 
! Отговори
Готови за туристи преди 9 месеца
Ангелковка нали трабеше че сме готови за туристи ... ето и резултата. Скапана държава.
10
0
 
10
 
! Отговори
Смехурко преди 9 месеца
В друга статия ме изтриха 5 пъти.Затова се промъквам тук."Ромите не бият деца."
Този ме скъса.
9
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Много мъжка постъпка-дришляк
8
1
 
22
 
! Отговори
Българин преди 9 месеца
Хубава работа ама... българска.
7
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако нааистина има глаукома, трябва да знае, че може да го споходи съдбата на тия, които рита. Рита срещу себе си, та и него може да подритват след някоя годинка.