Тодор биячът търсил незрящите туристи – да им се извини

Адвокатката му обаче каза, че не е успял да ги намери
7 юли 2017 12:01,
96
Тодор биячът търсил незрящите туристи – да им се извини
Снимка: Булфото

Тодор Николов, който нападна незрящи туристи в Несебър, се извини на пострадалите чрез медиите. Това той направи в кулоарите на Районния съд в Несебър, където вчера се гледаше мярката му за неотклонение "домашен арест".

Адвокатката му Веселина Василева каза, че Тодор е търсил словашките туристи, за да им се извини, но не ги намерил.

Още по темата

Той е привлечен като обвиняем за едро хулиганство, след като видеозаписи показаха как на оживена улица в старата част на Несебър напада група незрящи туристи от Словакия и удря с юмрук в лицето водачката им. Инцидентът е станал на 24 юни. Николов бе задържан, но три по-късно бе пуснат под домашен арест, припомня БТА.

Пред съда майката на Тодор обясни, че той се стреснал, защото водачката на незрящите туристи ударила стъклото на колата му.

Вчера съдът прецени, че Николов трябва да бъде пуснат под гаранция, тъй като здравословното му състояние не позволява той да се лекува в условията на арест.

В съда бе представена експертиза, която показа, че Николов страда от хипертония, нарушена функция на централната нервна система, трудно понасял смяната на температурите на околната среда, получавал учестяване на пулса при стресови ситуации.

Тодор в момента провеждал лечение с медикаменти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
13
 
! Отговори
Joe преди 6 години
Така ще го стресна тоя....
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ми е интересно как точно и къде ги е търсил тези туристи. Питал е хотел по хотел ли какво?
33
0
 
13
 
! Отговори
Теди преди 6 години
В съда всичките се разболяват ,припадат...
32
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, много болнави наште мутри, бе. То сакън да не решиш да заведеш един иск и веднага от стреса им скача кръвното, сърцето им започва да прескача, нервно разстройство получават. На по 20 години вече са с единия крак в гроба завалиите, толкова им е разклатено здравето. Да се чудиш как въртят наркотици и про-ституция с такова здраве.
31
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При тези заболявания да му се отнеме шофьорската книжка до пълното му излекуване.Може би след ден ще е здрав след медиц .преглед.
30
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И този, и онзи ром от Берлинското метро, и всички останали не мога да разбера как така като тръгнат да ги съдят, изведнъж осъзнават какво са направили и полагат неимоверни усилия да се извинят, разкаят, съжалят. Как не съм чул за един, който се разкайва, когато не го грози присъда.
29
0
 
12
 
! Отговори
Ранърса преди 6 години
Докога ще я бавите тая булка,бе ?!!!
28
0
 
15
 
! Отговори
а преди 6 години
А къде се крие таткото му? Нищо не разбрахме за него, а пък оттам идват паричките на това изпражненийце...
27
0
 
13
 
! Отговори
илиана преди 6 години
Болна е правосъдната система!!!
26
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голямата мутра ...бягай при тате да те оправи :)) За това 500 години робство е имало. Даже и мутрите ни са калпави . Всички с болежки инвалиди.
25
0
 
26
 
! Отговори
:) преди 6 години
Имам познат кик боксьор, който в мига, в който започнаха да го съдят за побой се оказа човек с увреждания, който не може да спи, треперят му ръцете, текат му лиги от устата нощен, страх го е от тъмното, бои се от кучета и всякакви други глупости, които успя да измисли адвоката му и за която успя да си плати медицинска експертиза.Мили хора, нищо ново не се случва под слънцето! Само хората са различни...
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя като видя зора, много хрисим стана. На мравката път ще направи. Жалка работа. И изобщо много жалко, че няма как да му теглят един възпитателен бой.
23
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТакИва показват , колко женска нация сме. Правиш се на силен, извън закона , осъзна ваш че ставаш престъпник и като те хванат - охх болен съм... извинявам се...В САЩ отиват правят се на смели, казват Да направих го и влизам в затвора.
22
0
 
21
 
! Отговори
Несебърлия преди 6 години
Не е вярно. Тоя пуяк по скоро би им хвърлил бой за делото... много се е възгордял,че баща му има пари. Време е да се спъне някъде в тъмното :)
21
1
 
10
 
! Отговори
трагалгар преди 6 години
е това е да си истински *** ! условната присъда и лека глоба - това ще ! мама и дядо са платили добре където требе!!
20
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Надявам се съдбата да го дари с това, което заслужава за деянието си. На онези, които го пускат им пожелавам по-честичко да се сблъскват с такива навън.
19
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе тоше, мама и тати не са ли ти казвала като видиш слепи хора да намалиш колата за да минат спокойно? Или са ти казвали като видиш сляп удри, а?
18
0
 
17
 
! Отговори
Орхан Мурад преди 6 години
Аман от лицемери!
17
0
 
20
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Направо му повярвах моментално ,ТО ТАКОВА ДОБРО МОМЧЕ КАК ДА НЕ МУ ПОВЯРВАШ:)
16
0
 
25
 
! Отговори
no name преди 6 години
Това *** като е с такова разклатено здравословно състояние КОЙ ИДЕОТ му е дал книжка??? Изобщо не трябва да шофира! Утре като превърти пак и почне да гази наред с мощната си кола с какво ще го извинява майка му? Стреснал се бил..... Директно да му взимат книжката и повече да не му я връщат. Ей аман от болни хора дето се разхождат свободно и тероризират останалите. Да го съдят до дупка, вкл. и частни граждански дела за обезщетения. Да плаща майка му на стреснатия нагльо