Механджийска мълчи, Никодимов разпознава... биячи

Пребитата нотариуска не дава на МВР да проверят сделките й
28 юли 2017 17:30,
29
Механджийска мълчи, Никодимов разпознава... биячи
Колаж: Dnes.bg

Нападнатата в понеделник Валентина Механджийска не дава съгласие да проверим сделките й, обяви главният секретар на МВР Младен Маринов.

Още по темата

Той обясни, че без тя да се съгласи полицията няма право да извърши такава проверка. Униформените продължават да издирват нападателите. Открити са нови записи от охранителни камери.

"Засега се знае, че нападението е било планирано, биячите са атакували първо Механджийска, а едва след като дъщеря й Мира се опитала да я защити, са посегнали и на нея", посочи той.

Маринов каза още, че журналистът от БНТ Иво Никодимов, който беше пребит във вторник, все още не е разпознал нападателите си.

По думите му полицаите показват снимки на контингента, който отговаря на профила на биячите и засега той не ги е разпознал.

"Проблемът е, че се е случило на неоживено и неосветено място. Проблемът е, че Никодимов още е в болнично заведение и се възстановява. Имаме да извършим още следствени действия", заключи полицейският шеф.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
арменският поп е изпуснал да докопа някое апартаментче, което не е ипотекирано, но би могло да бъде евентуален "актив" и е пуснал биячите ...
4
3
 
15
 
! Отговори
Атакист преди 6 години
а наз нормалните това какво ни интересува
3
0
 
20
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
Според мен са го притимарили за личен кеф някакви хлапета от парка.
2
7
 
30
 
! Отговори
Случайно преди 6 години
Нищо не е случайно. Нещо са сгазили лука и сега си плащат.
1
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иво Никодимов каквато е мижитурка не знам как би могъл да засегне интересите на някой, освен ако не са тези някви наркомани или алкохолици дето са го нападнали... ей така да набият някой просто за кефа си.