Мъж нахлу в къща, преби баба и дядо, задигна 8 бона

Крадецът влязъл в дома им като срязал мрежата против комари
8 авг 2017 12:30,
33
Мъж нахлу в къща, преби баба и дядо, задигна 8 бона
Снимка: pixabay.com

Съпрузи на 76 и 85 години са били нападнати тази нощ в дома им в село Горско Абланово, община Опака, съобщиха от полицията в Търговище.

Неизвестният извършител проникнал в къщата малко след полунощ, след като срязал мрежа против комари, поставена на прозореца.

Мъжът поискал от възрастното семейство пари, при което им нанесъл множество удари и ги заплашил. След като претърсил къщата, отмъкнал 8000 лева.

Съпрузите са настанени в Многопрофилната болница за активно лечение в Търговище за наблюдение, няма опасност за живота им. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kade e poliziata idkat. Idoli saplati a prestapnizi kradzi ubizi ne hvaschtat
28
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ало турчилата, тука кьдето пишите с турските думи.....А ти побългарака кои български думи използваш за кибрит, чекмедже, шадраван, лале, зюмбюл, баня, чаршаф и т.н.? Или не ги използваш? Сигурно когато ти се налага да ползваш такива думи сочиш с пръст и мучиш като отбито теле. Не се учудвам на бедният ти езиков запас.
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредния ***, на който се плаща възнаграждение от негово величество тиквата да убива, краде и гласува.
26
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В други сайтове този престъпник е наричан злодей,апаш а в потурнашкото сайтче "мъж".Тук се толерира престъплението и го имат за "мъжествено".СЕМ да не спи.
25
9
 
6
 
! Отговори
Хайьл преди 6 години
Ало турчилата, тука кьдето пишите с турските думи, (демек, пишман патриот а хаирлия, да е) си ги пишете у тюркията! Никога не забрявайте че това е Бьлгарски сайт!
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 23Тоя, че е насилник не мога да му простя.На старците, че държат толкова пари у дома също не мога да им простя...казал лихваря ... а къде да ги "държат" ? в пиксели ли?
23
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя, че е насилник не мога да му простя.На старците, че държат толкова пари у дома също не мога да им простя.И пак да попитам, колко хора останаха да вярват,че пенсионерите умират от глад?
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СигоренПровери и в хладилната камера.На съседа ми дядо му там ги крие.Казал на снаха си да му изчисти хладилника ама забравил, че парите са там и тя ги беше намерила в камерата.
21
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Баба от селоТака е бабе, другия път пак гласувай за БСП и Радев
20
9
 
2
 
! Отговори
Сигорен преди 6 години
Е не вече отивам в къщата на баба ми и дядо ми да търся пари. Щом всеки БГ пенсионер има по минимум 3 бона под юргана сиг и те ще са скатали. Тамън да има за Гоуфу за кюнец и за чипче, че откак махнах катализатора мноу пуши а още не въри.
19
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100% има начин този индивид да бъде идентифициран и заловен. Хвърлете го в затвора. Сложете на цялата му фамилия един кредите в троен размер да върнат парите на старите хора и присъда от 25 години без право на замяна или помилване. През това време го използвайте да върши тежка физическа работа - да пече тухли и да бърка бетон който да се продават от затвора в който е . Така ще се самоиздържа и цената на продукта ще е много по-ниска защото тръдът му няма да се плаща. Да видим дали ще има последов
18
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От де знаете че е ром? Може да е Бьлгарин турчин или арменец ако щете и татарин! Пьрво фактите а чак после сьдете ако щете го пребийте с камьни до смьрт кюмюра който е пребил вьзрастните?
17
2
 
16
 
! Отговори
Баба от село преди 6 години
Гадовете мръсни. Не можем да замръкнем вече спокойно. Преди години не се заключвахме , нито денем, нито нощем. Сега очи не мажем да затворим от страх. Тия изедници от правителството не си помръдват дебелите тумбаци за нас. Ама каквото сме си надробили, това ще си кусаме. Да ни е сладко, че то не се знае до кога.
16
2
 
30
 
! Отговори
Такааам... преди 6 години
Сега! Ако дядото беше извадил едно законно притежавано оръжие и с неколкократно натискане на спусъка беше защитил здравето, достойнството и семейството си, по законите на България щеше да бъде осъден за предумишлено убийство и вкаран в затвора! В толкова оплютите тук в коментарите САЩ, щяха да изпратят шерифа и катафалка да приберат трупа на "мъжа", а дядото да бъде даден по телевизията като герой!
15
3
 
15
 
! Отговори
Хм... преди 6 години
Може би ***?!
14
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсурдно е вече дъъъъълги години властта да не може да направи НИЩО, за да спре този терор над възрастни хора, и то в собствените им домове! От години насам само се приказват празни приказки, а терора продължава! И това ми било държава от ЕС! Че то в Османската империя селяните са били по-защитени, отколкото днес
13
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валери Симеонов нали каза че проблемът с ромите нападащи и ограбващи възрастни хора щял да бъде решен???
12
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България вече е 10 години в ЕС. И какво получиха хората? Само тесли, високи цени на всичко, управници които не са полегнали на ЕС, а направо са се надупили.България не развива икономика, само раздута информация за растеж, смазано селско стопанство, смазан Малък и Среден бизнес, захранен Голям.Полицията е толкова смазана, че имитира работа о трупа стаж.За кой път стари хора се пребиват, за Nти.Имаме премиер, уж избран от народа.За него народа е някаква маса която да граби и лъже докато е на власт
11
4
 
22
 
! Отговори
Герб преди 6 години
От нащи е ! Демек престъпление няма !
10
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде на бас че не е бил никакъв мъж а обикновен бай мгл Джери от маалата на който това му е всекидневното занимание освен когато не се размножава с 13 годишната мнглка!Ама нали са привилегировани и никой не им търси сметка!