Елена като Виола: Жалба след жалба срещу мъжа й, който я застреля

Не е ясно дали има образувани дела срещу Венцислав или преписките са прекратени
Обновена: 20 авг 2017 10:14 | 20 авг 2017 10:09, Вера К. Александрова
168
Елена като Виола: Жалба след жалба срещу мъжа й, който я застреля
Снимка: "24 часа"

Елена Василева, 42-годишната жена, която бе застреляна от съпруга си Венцислав в петък следобед, е подала сигнал срещу него, ден преди да бъде убита.

Тогава мъжът, когото Елена напуснала, цял ден я следил с автомобила си. Тя обаче го забелязала. Двамата се скарали и жената се обадила на тел. 112, за да се оплаче от него, пише "24 часа".

Жертвата е имала ограничителна заповед срещу 22-години по-възрастния си съпруг. Според документа Венцислав нямал право да доближава Елена на 100 метра. Заповедта е извадена преди 6 месеца.

Още по темата

Двамата с Венцислав са били разделени от 2 години. Имат деца, на 11 и 5 г. След като се изнесла от семейното жилище, Елена ги взела със себе си. На втория месец обаче ги оставила при майка си.

Тя често подавала сигнали на тел. 112 срещу мъжа си. Имала и няколко жалби. От прокуратурата обаче не отговорят дали са образували дела срещу Венцислав, или са прекратявали преписките.

След като в четвъртък Елена се обадила на спешния телефон, Венцислав изчезнал. Още на следващия ден обаче я намерил в кафене в кв. "Лагера", където Елена била с приятелка. Мъжът седнал при тях и започнал да крещи. След 10 минути се вбесил, изкрещял по жена си: "Да ти е.а майката" и извадил незаконен пистолет.

Стрелял 5 пъти, улучил 4. Първият куршум бил в главата, другите 3 - в тялото. След това хванал трамвая и сам се предал в столичното 6-о РПУ.

Ако се окаже, че има откази от образуване на дела срещу Венцислав, то случаят ще е подобен на този със Стефан Станев. Той уби приятелката си Виола Николова в края на юни.

Преди това семейството на бившата му съпруга бе подало 5 жалби срещу наркомана. От прокуратурата ги прекратявали, а заради отказите да се образуват дела тогавашният районен прокурор на София Петър Белчев подаде оставка.
 


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредния български комплексар... после що българките се омъжват поголовно за чужденци... ми ето защо.
124
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, като изтриете всичките смислени коментари и оставите глупостите на агресивните феминистки, какво?
Ще избегнете следващото убийство ли?

Добре, предавам се - била е девственица на 31 години и се еомъжила по любове за неуравновесен дядо бизнесмен.

А после от любов е докарала нещата до ограничителна заповед и дупка в хубавата главица.

Мда, очевидно е така.
123
7
 
5
 
! Отговори
123 преди 1 година
От новината се открояват няколко интересни факта:
1. Явно е имало домашно насилие или тормоз.
2. Жена си е оставила децата при майка си.
3. Посред бял ден жената е била на кафе с приятелка, аз по това време съм на работа.
4. Явно тоя е бил съвсем ненормален.
5. Жената се е ожененила за доста по-възрастен мъж. Може и по любов да е, ама...
122
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя въобще не му е изневерявала,докато е била с него.Вече разделени всеки си има правото да бъде с който му е на сърце и душа. Но,при този дедо нещата се усложняват.Той е непримирим и започва да и създава неприятности. Не от любов не от ревност. Нещата вече приемат друг облик.Яд,омраза,Злоба ненавист.Желание и стремеж за мъст.
121
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страшна Злоба в тези мъже.И все жените им изневерявали.Те са чисти ,като момина сълза.
И с това послушание,къде е обзело Поголовно мъжете.Не ви ли е ясно,че жената душата с памук трябва да и вадите.И всеки ден да и галите самочувствието с мили думи и благи вести.Мъжете изпростяха нулево уважение към жените.Нулево отношение. Сега нали разбирате,защо ви изоставят!? Не може се държите,като животни и да очаквате безкрайна всеотдайност и безконечна любов!
120
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той се разгневява още по-лошо и това води до лошия Край! Лошо е жените да свикват с подобно отношение към тях."А той така си крещи...,той така прави..,проблеми "! И жената не реагира. Ш*ибан навик който и изиграва лоша шега.Трябва да стане да се разреши за помощ да викне помощ...,защото е знаела какво ще и се случи.Но,тя мълчи! В името на кой!? Тя е бита карта,знаела е! Значи е искала да умре и да и свърши тормоза!!! Как да се разбира 100 м без да я доближава.Сяда при нея.Кофти...много кофти.
119
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виждате ли колко са болни мъжете!? Разбирате ли!? Как от нищо,става нещо! Защото ,някъде някой им е объркал химичния състав в главата.Правят драми от нищо.Не говорят.Крещят,колкото им глас държи!!!Изтерично поведение не е присъщо много за един психически устойчив мъж.Неумението да се въздържат ги вкарва в страшни драми с лош край.Ако една жена не умее да парира нещата...в рамките на секунди...Край! Свършено е с нея! Дори жената да разговаря с него нормално...НЕ! Това е невъзможно!!! По-лошо!!!
118
5
 
31
 
! Отговори
женен от 30 години преди 1 година
Чета кометарите и гледам някакъв психопат се е развихрил тука ... жената трябвало това, жената трябвало онова. А мъжът какво трябва да прави знае ли някоя от корикатурите, пишещи тука?
Мъжът трябва да прави жената щастлива, ако тя е щастлива няма да го напусне никога и ще бъде с него с обич, не защото няма избор!
За провала на един брак трябват двама. Никога вината не е само в единия и никога убийството не е е решение. Убиеш ли майката на децата си, отиваш в затвора и ги оставяш кръгли сираци!
117
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гепито и Елмаза са пълни с неверни съпруги, които въртят с вирки по паркингите и дупчат таваните на колите с токчета.
Нищо хубаво не може да излезе от такъв морал.
116
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен

Не знам,Чия майка те е носила 9 месеца под сърцето си
--------

Толкова си прост/а, че не знаеш какво говориш даже.
Не ЧИЯ, а КОЯ ма, пуйко прост/а.
Чия може да бъде, може би твойта, а не мойта майка да ме е носила.

Жената трябва да слуша мъжа и ако трябва да жертва личните си сърбежи в името на семейството.
Иначе - куршум!
115
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Lan
Който не е бил бит не му е ясно един мъж,как може да превърти за част от секундата.Да се преобрази, да не мисли в тази секунда и тогава да стане белята.
Просто им пада пердето озверяват,идиотски ръка сила не знае.Ако го удари и злобата звяр!!!Звяр!!!
Да, мъжете Поголовно мразят жените.Не бъркайте омразата с ревност.Да нишката е тънка,но ревността е от любов.Омразата е ненавист,Злоба,завист.Неудовлетвореност на неговите желания,спрямо нейните.Като в джунглата по-силния надделява.Животно!
114
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До120
През годините, кой знай колко му е обяснявала,че не го иска вече.Но,той е непримирим. Някои мъже предпочитат да побъркат жена си да я наранят и като това посегателство. Отколкото да си поемат живота и да продължи напред.Той решил че няма да и даде миг покой.
113
4
 
13
 
! Отговори
Lan преди 1 година
120
Как не разбираш - виж коментарите! Виж колко много смятат, че жената е собственост и идея нямат какво е да обичаш. Това дори не е убийство от ревност - това е убийство от злоба, защото просто не е станало на неговото на мъжа!
112
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук проблема е затварянето на очите от прокурора и прокуратурата.Ако си бяха свършили работата,нямаше това момиче да си отиде на халос.
И не мога да разбера,след като разбереш,че партньора ти вече не те желае,защо трябва да му се натискаш или да го убиваш?Свободни мъже и жени има достатъчно.
111
2
 
20
 
! Отговори
Lan преди 1 година
Истината е, че в България е много трудно да си сам родител с дете (деца). С една обикновена заплата е трудно дори да го нахраниш детето и да го облечеш. За това и много жени търпят и мълчат заради децата си и несъзнателно оформят бъдещи поколения от малтретирани жени и мъже-насилници.
110
7
 
15
 
! Отговори
Lan преди 1 година
115
Жена от хубаво не бяга! Няма да тръгне да се развежда ако ѝ е хубаво и мъжът ѝ я подкрепя в оглеждането на децата! Дори и да я досърбяло...ще намери начин. А така ли ще мислиш ако се е развела заради постоянни побоища и викове пред децата? Щото много го надценявате "курвалъка" при жените...
109
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наясно ли сте колко е плачевно положението при жените!? Всяка четвърта жена е подложена на насилие побой и психически тормоз. Тези фондации не са създадени просто така. 25 ноември е Световен ден против насилието над жени.Една от кампаниите,срещу насилието срещу жени е под надслов:" Мълчанието не е злато!".
108
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 109
Не знам,Чия майка те е носила 9 месеца под сърцето си! Не знам,Чия майка ти е дала живот! Не знам,Чия майка те е гледала в лошо и добро. Не знам,Чия майка те е възпитала и изучила.
Знам,че ти днес си един от всичките тези озлобели до мозъка на костите си мъже,спрямо женското съсловие.
Кой си ти? Ти имаш ли възможност да даваш живот,че ще съдиш и отнемаш живот! Не!
Тогава е хубаво да станеш по-нисък от тревата и да замълчи за миг.Дай почит на тази жена! Не и рови костите! Позор!!!
107
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Lan

Ами баща им е можело да ги води, нали така?
Като иска семейство и деца, ще си седи на дупарата.

А не днеска и омръзнало от курвалък, утре родила две деца, вдруги ден пак я засърбяло...
Вместо обществото да порицава такива, защото сега ние трябва да и храним децата и кой знае изобщо какво ще стане с тях, седнали да обясняват, че имала права.
106
11
 
8
 
! Отговори
Една от битите преди 1 година
Ако сте мъже за което се съмнявам няма да си отворите устата от срам.Но защото сте комплексирани *** и имате много малко гънки в/у мозъчната си кора площите глупости от всякакъв род.!..Та значи жените изневерявали мъжете са света вода не на пита те горките не го правят въобще. *** долни ако вие сте нормалА да го ни никоя жена няма да изневерява..а и да го прави какъв си ти да и взимаш живота и да биеш.Ако жените решим да ви отмъщава ме по същия начин половината ще сте в гробищата..