Елена като Виола: Жалба след жалба срещу мъжа й, който я застреля

Не е ясно дали има образувани дела срещу Венцислав или преписките са прекратени
Обновена: 20 авг 2017 10:14 | 20 авг 2017 10:09,
168
Елена като Виола: Жалба след жалба срещу мъжа й, който я застреля
Снимка: "24 часа"

Елена Василева, 42-годишната жена, която бе застреляна от съпруга си Венцислав в петък следобед, е подала сигнал срещу него, ден преди да бъде убита.

Тогава мъжът, когото Елена напуснала, цял ден я следил с автомобила си. Тя обаче го забелязала. Двамата се скарали и жената се обадила на тел. 112, за да се оплаче от него, пише "24 часа".

Жертвата е имала ограничителна заповед срещу 22-години по-възрастния си съпруг. Според документа Венцислав нямал право да доближава Елена на 100 метра. Заповедта е извадена преди 6 месеца.

Още по темата

Двамата с Венцислав са били разделени от 2 години. Имат деца, на 11 и 5 г. След като се изнесла от семейното жилище, Елена ги взела със себе си. На втория месец обаче ги оставила при майка си.

Тя често подавала сигнали на тел. 112 срещу мъжа си. Имала и няколко жалби. От прокуратурата обаче не отговорят дали са образували дела срещу Венцислав, или са прекратявали преписките.

След като в четвъртък Елена се обадила на спешния телефон, Венцислав изчезнал. Още на следващия ден обаче я намерил в кафене в кв. "Лагера", където Елена била с приятелка. Мъжът седнал при тях и започнал да крещи. След 10 минути се вбесил, изкрещял по жена си: "Да ти е.а майката" и извадил незаконен пистолет.

Стрелял 5 пъти, улучил 4. Първият куршум бил в главата, другите 3 - в тялото. След това хванал трамвая и сам се предал в столичното 6-о РПУ.

Ако се окаже, че има откази от образуване на дела срещу Венцислав, то случаят ще е подобен на този със Стефан Станев. Той уби приятелката си Виола Николова в края на юни.

Преди това семейството на бившата му съпруга бе подало 5 жалби срещу наркомана. От прокуратурата ги прекратявали, а заради отказите да се образуват дела тогавашният районен прокурор на София Петър Белчев подаде оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е щом пистолета приемате пред шамарите, ок. няма какво да коментирам.
41
2
 
31
 
! Отговори
до 45 преди 6 години
Значи трябва да избираш между това да те бият или да те убият? Друг избор няма? Няма и не може човек да живее нормално?
40
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До #43Ако тя можеше днес да избира, кой вариянт би посочила, според вас?
39
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много вайкащи се люде - ами на избори що не се вайкате. Значи ни харесва на всички.
38
2
 
21
 
! Отговори
до 41 преди 6 години
Ами той най-вероятно и е биел шамари и жената затова го е напуснала.Егати предложението - да си биеш съпругата, за да оправиш проблемите си!
37
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До #38И какво трябваше да сторят според вас?
36
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам какъв им е случаят и случката. Ако си толкова печен и ядосан - хвани я, удари и два три шамара, кажи и че е ***(примерно), ама да убиеш майката на децата ти...
35
21
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом е оставила децата на майка си да ги гледа, тая ми е ясна каква е. Мачкала е чаршафите с млади пичове, а децата кучета ги яли. Това не е майка, това е сексуално деградирала жена. Такива като тая не са за жалене. Все пак не е трябвало да я трепе.
34
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя дори не е отглеждала децата си, а ги хвърлила като котета при майка си.. За да бъде себе си, за да живее на момента...
33
4
 
17
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Правоохранителната и правораздавателната система не работят,и това всеки го вижда но държавата вместо да направи реформи и промени налива пари в черните дупки,и нищо хубаво не се случва.....
32
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който е докаран до състояние да убива, или просто го иска, как ще го спрете преди да го е сторил!?
31
1
 
27
 
! Отговори
: преди 6 години
Прокуратурата някаква извънземна институция ли е и кой може да ги накара да говорят, когато заради тях умират хора и ако действително са бездействали КОГА ще видим осъден юрист, ефекивно в ПАНДЕЛАТА !?
30
20
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ви вземат децата и останете сам на 60 години, как ще се почувствате!? Лесно е да раздавате присъди. Да не стигаме до крайностите на американската съдебна система, където жена със силиконови джуни, може да ви почерни живота.
29
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не се закрие нашето МВР, повече от милиард на година отива да се хранят дебели лелки и чичовци? Полза от тях за обикновените нула!!! То сега не може, не става, прокуратурата почива, шефа е отпуска, елате утре и т.н. Всеки сам да си търси решение, мистър Колт изравнява всички.
28
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много умно,няма що.Сега ще кеси по затворите докато стане старец,майката на децата му е мъртва а децата му ще имат много труден и беден живот.
27
29
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Щом са живяли дълго време и имат две деца , значи всичко е било нормално! Но понеже с течение на годините мъжът е остарял и разликата е станала осезаема и мадамата е решила , че той за нищо не става и е намерила чужди ( а и по-млад) к-р , който да я разчесва , пък мъжът и - майната му ! Повечето жени пощръкляват на таззи възраст , като за последно!
26
2
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отивам при куките им казвам, че са ме заплашвали по телефона. Куката почва да ми обяснява, че прокурорите няма да обърнат внимание, че никой мобилен оператор няма да даде записа и т.н. само да не прави нищо. Викам му ми ако ми се случи нещо, погледна ме и ми каза тогава ще го мислим. Обвържете заплатите с резултати, докато в държавните служби го има този комунизъм, според позицията да ти зависи заплатата, нищо няма да се промени. Куките нямат мотивация да работят, докато заплата е сигурна!
25
3
 
59
 
! Отговори
Американ преди 6 години
Прокуратурата нагло отказва да си върши работата, но си прибира заплатите и писка за още...и разбира се, няма наказани..
24
1
 
50
 
! Отговори
7+ преди 6 години
В такъв случай, защо ни е МВР и съдебна система? Че и данъци им плащам?!
23
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО!!!РОДИЛА МУ ДВЕ ДЕЦА!!!!!!!И ТОЙ УБИЛ МАЙКАТА НА ДЕЦАТА МУ!ОМЪЖИЛА СЕ Е ЗА ПАРИ ЗА НЕГО КОГАТО ТОЙ Е БИЛ НА 52 А ТЯ НА 30!ДА БЪДЕШ С НЯКОЙ ЗАРАДИ ПАРИТЕ МУ НОСИ ОГРОМНИ РИСКОВЕ ТУК СЪСЕДА НИ ИМАШЕ ПАРИ И ЖЕНА МУ БЕШЕ С НЕГО ЗАРАДИ ТЕЯ И СИ ПАТЕШЕ ЯКО :D