След купон: Простреляха мъж в главата с газов пистолет

Той е настанен в болница, няма опасност за живота му
Обновена: 30 авг 2017 15:50 | 30 авг 2017 12:15, Красимир Ангелов
13
След купон: Простреляха мъж в главата с газов пистолет
Снимка: Булфото, архив

Млад мъж е прострелян с пистолет в главата тази нощ във Велико Търново, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал при сбиване на улица между мъже след среднощен купон в един от кварталите на града. Сигналът е получен около 2:00 часа.

Установено е, че е произведен изстрел с газово оръжие, като в следствие на рикошет е пострадало 18-годишно момче, което по първоначална информация не е било част от скандала, а е преминавало по улицата.

Мъжът, който е произвел изстрела с газов пистолет и е ранил другия мъж, е избягал от мястото на произшествието.

Раненият е получил прорезни рани. Настанен е в хирургичното отделение на Великотърновската болница, няма опасност за живота му.

От полицията са задържали човек, за който се предполага, че е произвел изстрела. Обстоятелствата около инцидента се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
таа новина *** кара да изстрелям джантата под водата на Милош докато се возя на самолета по инерция към карлуково
8
1
 
36
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
Прострелян с газов пистолет, порезни рани, одраскан от куршум ... от газов пистелт, е направо мее разсмяхте за цяла седмица напред... г-н Ангелов прочети преди да пишеш. Смях в залата, то ще да е от газа на 7,63мм
7
3
 
8
 
! Отговори
Генерала преди 6 години
Защо МВР не провежда годишни прегледи и на газовите пистолети и подправените да се прибират,а нарушителя на прокуратурата и в Локумената за 1 година?
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката - Зораки 914. Пълнител 15+1 имам същия от години. Вдига голям шум по празниците :) Изстелва ги за секунди на автоматичен режим
5
1
 
23
 
! Отговори
Днеса.бг преди 6 години
Всъщност са стреляли с балистична ракета.
4
2
 
29
 
! Отговори
Бай Борко преди 6 години
Отново сме свидетели на вопиюща неграмотност от страна на журналята. Каква сачма, какъв куршум, какви 5 лева?!!! Сачмата ви бие в главата и то яко! Ако е бил газов пистолет - няма сачма - няма куршум. Ако има куршум или сачма значи е въздушно или огнестрелно оръжие - и в двата случая не е газово. Заради вашата тъпота и неграмотност тъпите политици ще вземат да забранят газовото оръжие, а то е по-безопасно дори от въздушното. Без език на омразата: вие сте *** и ***!
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак не сте си написали домашното!!!!!Правите ли разлика м/у газов и въздушен пистолет?Вчрно че думите са синоними до някъде НО има мааааалка разлика м/у двете оръжия.А уточнете се и пишете за какво все пак става дума!
2
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
искахте промяна, гласувахте за тази на румен радиЙев - пенсиониран ***, системно прекалявал с уранжада от хасковско-харманлийския дивашки край, Убийства, самоубийства, нападения, изнасилвания, децата се ръгат с ножове, мъже се трепят с юмруци, жени се самозапалват, баби се бесят, старци се самопрострелват, инфлация, бедност, обедняване, катастрофи, катаклизми, страх, безпътица, безвалстие и беззаконие, анахия, смутни времена и криза, всичко това е част от програмата на РадеФ и БСП,на ви сега!
1
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Газов пистолет , съчма ??????