Никой не е искал откуп от семейството на Адриан. В шок са!

Единственото сигурно е, че той е в неизвестност
Обновена: 31 авг 2017 11:44 | 31 авг 2017 11:00, Камелия Цветанова
65

Снимка: Facebook

Семейството на 25-годишния Адриан Златков, синът на собственика на автокъща "Софавто" Тони Златков, е в шок, а никой не се е обадил досега да иска откуп.

Още по темата

Младият мъж е в неизвестност вече втори ден. Баща му е подал сигнала за изчезването му в 10:34 ч, около час след като е намерил колата, в която били мобилния телефон и личните документи на сина му, но от него нямало и следа.

"До момента няма информация за обаждане с искания към семейството на изчезналия вчера Адриан Златков", обясни пред пред БНР заместник-директорът на столичната полиция старши комисар Борислав Борисов.

Освен по евентуалното отвличане на младия мъж полицията работи и по други версии. Продължават и разпитите на близки на изчезналия Адриян.

"Единственият неоспорим факт към момента е, че той е в неизвестност. Нямаме преки свидетели, очевидци на това, което се е случило при автомобила - така че работим по всички възможни версии при подобни случаи, като една от тях е, разбира се, и отвличане", каза Борисов.

При огледа на автомобила няма открити следи, които да подсказват, че 25-годишният мъж е бил изваден насила от колата.

"Семейството е силно притеснено, мога да кажа в шок. При разговорите вчера с нас не са споделили за получавани заплахи или за някакви неуредени финансови взаимоотношения. И към момента нямаме данни, че някой се е свързал с тях по повод случая", допълни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КривонделХайде на бас. че ако ми дадат един милион наготово, ще си живея цял живот спокойно и без притестнения. Никой няма и да разбере, че имам такава сума. Всичко е до човека.
32
6
 
16
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
До 32:Хайде на бас, че на 95% от хората ако НИ дадат по един милион наготово - ще се събудим хем по-бедни, хем по-нещастни, справка - тотомилионерите.За да правиш пари се искат идеи и умения. Нима Бил Гейтс е дете на милионери? Не, не е.
31
3
 
18
 
! Отговори
обикновен човек преди 6 години
Като прочета такива новини и ми олеква, че не съм дете на родители баровци!Ама честно! Има си и хубава страна това да си обикновен българин (за българите говоря, в чужбина е по-различно). Каквито и несгоди да търпим, има си и хубава страна. Леко ми стана на душата, безсмислено е да се оплаквам за дребни несгоди и битовизми, след като може да е много по-лошо. Българските "бизнесмени" трябва да ходят навсякъде с въоръжена охрана, за да са спокойни, очевидно е това.
30
2
 
36
 
! Отговори
hmn преди 6 години
след няколко дни ще има: отишъл спонтанно за гъби и не знаел, че го търсят. Без да иска си отрязал два пръста докато режел гъбите...
29
1
 
30
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Според мен ще искат 3 мил и после ще се съгласят на 1,5 мил - Просто е въпрос на време да го освободят -По скоро полицията може да направи лоша услуга на бащата и да стане белята)- Софавто като гледам е фирмата с най скъпите возила в БГ -Явно синът му е бил златна кокошка -Чудя се на спокойствието на такива хора- все пак сме в БГ - Държава на главорези, политически мафиоти - съдии и висши шефове участващи в мафията - От горе до долу всеки в БГсе продава за пари и се тресе от алчност и жестокост!
28
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Събрал е няколко милиона в брой и си е бил камшика. Може изобщо да не е отвличане. Ако имат дългове и си е направил застраховка живот, всичко отива при родителите.
27
8
 
26
 
! Отговори
Бу преди 6 години
Работих в Англия , шефа на компанията караше Форд Фокус , имаше един *** шофьор от Бургас , караше най-новото Ауди А8 , друг румънец който караше най-новия CLS 500.Това дебелото момче на снимката се чудя с какво е заслужило този автомобил, това е нагледен пример как се възпитават ***.Предполагам че и на децата им е ясно че в подобни къщи като тази се продават и "наредени" автомобили. Така че родителите да не се правят че не знаят от къде изгрява слънцето.
26
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До сега в тази авто къща е имало два пожара, а сега и отвличане. Нещо умишлено се крие от обществото. Явно пожарите са били предупредителни.
25
5
 
46
 
! Отговори
az преди 6 години
Сигурно много силиконови дами са запленени от неземната му красота.
24
2
 
48
 
! Отговори
Stories преди 6 години
Мафията така си урежда сметките.Бас ловя,че тези не само укриват доходи,но и плащат на служителите се жълти стотинки,докато синчето тъне в лукс,без да има и един ден трудов стаж.
23
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе каква е тази държава бе Борисов, е едновременно премиер, главен полицай, главен пожарникар и контрольор на дискотеките в държавата. Това е защото в държавата няма институции. И ако медиите не благоволят да ти обърнат внимание няма кой да ти помогне. Баси ***!
22
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може и да не искат пари, наказват ги, а те си знаят защо.
21
3
 
51
 
! Отговори
1 преди 6 години
Трябва ли нас нормалните,обикновени хора да ни интересува?Всеки знае как печелят парите богаташите и как се забъркват с мафията.Ако бяха нормални,почтени хора едва ли някой би се поинтересувал от тях?БТВ обаме показа безвкусен клип с въпросното синче,което полива една лъскава лимузиня с шампанско,което говори що за хора са.
20
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рано или късно идва Видов ден за всеки самозабравил се!
19
5
 
44
 
! Отговори
Циник преди 6 години
25 годишен...прилича на охранен захабен 55 годишен бизньесмень...има теоретичната вероятност да е нещо лично....или да няма връзка с баща му...но 2 + 2 в повечето случаи прави 4....
18
4
 
48
 
! Отговори
как преди 6 години
По груби изчисления, колите в тази автокъща струват над 20 милиона лева.Откъде толкова пари е натрупал бащата, с честен труд и пот на челото ли?Само питам, нищо не казвам.
17
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ходя в САЩ всяка година и познавам много хора там. И за съжаление ще кажа, няма да видите богатите, тези които имат успешен бизнес, да парадират със много скъпи коли и поведение. Децата им са в университети за които плащат бащите, но с обикновени коли, никакъв елемент на демонстрация на богатство. Бащите им, притежатели на заводи и какво ли не, с обикновени Фордове, никакъв елемент за богатство. У нас, този млад човек живее на гърба на баща си и нагло демонстрира превъзходство. Получил е каквото
16
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
малък % вероятност - тате сам си го е скрил детето.....Де жа вю
15
14
 
28
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
Етническо напрежение, убийства, отвличания, мутренски рекет Гарантирано от Герб
14
5
 
40
 
! Отговори
alf преди 6 години
обикновеното синче се движи с S klasa B7 бронировка 5 тона. дали има нелегален бизнес